Lehdistötiedote 16.11.2022

OptiGroup ostaa Pamark Business Oy:n

OptiGroup on sopinut ostavansa 100 % Pamark Business Oy:n osakkeista. Yhtenä johtavista täyden palvelun toimitila- ja horeca-tuotteiden sekä lääketieteellisten tarvikkeiden jakelijoista Pamark täydentää ja vahvistaa edelleen OptiGroupin tarjontaa B2B-asiakkaille. Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksynnän edellyttävän yrityskaupan odotetaan toteutuvan lähikuukausina. Kauppahintaa ei ole julkistettu.


Pamark, jonka liikevaihto oli 74 miljoonaa euroa vuonna 2021, on yksi johtavista yksityisen ja julkisen sektorin siivous- ja toimitilatarvikkeiden, hotelli- ja ravintolatuotteiden sekä lääketieteellisten kulutustarvikkeiden ja lääkinnällisten laitteiden jakelijoista Suomessa. Pamarkin hankinta on linjassa OptiGroupin strategian kanssa kehittää liiketoimintaportfoliota johtavaksi toimijaksi houkuttelevilla markkinasegmenteillä.


Pamark täydentää ja vahvistaa edelleen OptiGroupin tarjontaa B2B-asiakkaille, jotka toimivat toimitila-, hotelli- ja ravintola- sekä terveydenhuoltosektorilla Pohjoismaissa. Pamarkista tulee osa OptiGroupin ”Facility and Safety” - liiketoiminta-aluetta, ja se jatkaa toimintaansa nykyisellä Pamark-brändillä.


Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä:
Sören Gaardboe, President and CEO, OptiGroup, soren.gaardboe@optigroup.com 
Magnus Karlsson, SVP Facility & Safety, OptiGroup, magnus.karlsson@optigroup.com
Stefan Sikander, Corporate Communication Director, OptiGroup, stefan.sikander@optigroup.com