Fiksut ja vastuulliset ratkaisut puhtausalan ammattilaisille

Vastuullinen valinta
Vastuullinen valinta

Huomioimme vastuullisuuden monin tavoin. Tuotteiden valmistuksessa käytetään kasviperäisiä raaka-aineita. Muovipakkausten valmistuksessa käytetään kierrätysmuovia. Tuotteet valmistetaan Euroopassa ja useat niistä ovat Joutsenmerkki- ja Cradle to Cradle -sertifioituja.

Tehokkuutta ilman turhaa kikkailua
Tehokkuutta ilman turhaa kikkailua

Tuotteemme ovat täydellinen valinta jokaiselle ammattilaiselle, joka pyrkii vastuullisiin valintoihin työpaikallaan ja ympäristön hyväksi. Tuotteistamme löytyy sopivat ratkaisut niin suurille toimijoille kuin yhden henkilön yrityksillekin.

Miksi glenta?
Miksi glenta?
  • Taustalla on 50 vuoden osaaminen puhtausalan tuotteiden kehittämisessä, testaamisessa ja valmistamisessa.
  • Myymälöistämme löydät laajan valikoiman glenta-tuotteita.
  • Seepratiimi tarjoaa asiantuntevaa palvelua ja auttaa löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun
  • Fiksu ja vastuullinen valinta myös tulevaisuudessa.

Hyvä valinta on glenta eco + 

Tuoteperheemme ympäristöarvot monipuolisimmin huomioiva vaihtoehto on glenta eco+. Kaikki tämän sarjan tuotteet ovat Cradle to Cradle –sertifioituja.

Tutustu ja tilaa!

Yleispuhdistusaine glenta eco+
Yleispuhdistusaine glenta eco+
Tehokas ja nopeavaikutteinen Joutsenmerkki- ja Cradle to Cradle -sertifioitu yleispuhdistusaine glenta eco+ jättää pinnat kiiltäviksi ja puhtaiksi. Tuote on parhaimmillaan lattioiden ja muiden kovien pintojen päivittäisessä puhdistuksessa. Tuotteen valmistuksessa käytetty kasvipohjaisia raaka-aineita. Helposti hajoava. Sopii kaikille veden kovuuksille. Valittavanasi on hajusteeton tai raikkaan tuoksuinen vaihtoehto. Tuotteemme on valmistettu ISO 9001- ja ISO 14001 -sertifioidussa tehtaassa.
Käsiastianpesuaine glenta eco+
Käsiastianpesuaine glenta eco+
Tehokas ja riittoisa Joutsenmerkitty ja Cradle to Cradle –sertifioitu kasvipohjainen käsiastianpesuaine takaa puhtaat ja kirkkaat astiat jokaisella pesukerralla. Irrottaa tehokkaasti öljyä, rasvaa, proteiineja sekä hankalaa likaa ja on samalla hellävarainen käsillesi. Tuotteemme on suunniteltu helposti hajoavaksi ja sopii kaikille veden kovuuksille. Valittavanasi on hajusteeton vaihtoehto sekä raikkaan tuoksuinen versio. Tuotteemme on valmistettu ISO 9001- ja ISO 14001 -sertifioiduissa tehtaassa. Vain ammattikäyttöön.
Emäksinen saniteettipuhdistusaine glenta eco+
Emäksinen saniteettipuhdistusaine glenta eco+
Joutsenmerkitty ja Cradle to Cradle -sertifioitu tuote on suunniteltu päivittäiseen ja ajoittaiseen puhdistukseen saniteettitiloissa, kuten WC:ssä, pesualtaissa, kylpyammeissa ja suihkutiloissa. Voit käyttää sitä myös ruostumattomille teräkselle. Saniteettipuhdistusaine glenta eco+ poistaa tehokkaasti rasvaisen lian sekä saippua- ja rasvajäämät, jättäen pinnat kiiltäviksi ja puhtaiksi. Se hillitsee kalkin muodostumista. Tuotteen valmistuksessa on käytetty kasvipohjaisia raaka-aineita. Helposti hajoava. Valittavanasi on hajusteeton vaihtoehto tai raikkaan tuoksuinen versio. Tuotteemme on valmistettu ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifioidussa tehtaassa.
Hapan saniteettipuhdistusaine glenta eco+
Hapan saniteettipuhdistusaine glenta eco+
Riittoisa Joutsenmerkitty ja Cradle to Cradle –sertifioitu kasvipohjainen hapan saniteettipuhdistusaine. Suunniteltu päivittäiseen käyttöön kaikissa saniteettitiloissa, kuten WC:ssä, pesualtaissa, kylpyammeissa ja suihkutiloissa. Sopii myös ruostumattomille pinnoille. Tuote poistaa tehokkaasti kalkki- ja ruostesaostumat ja ennaltaehkäisee kalkkisaostumien muodostumista. Ihana raikas tuoksu! Saatavana myös kokonaan hajusteettomana. Tuotteemme on valmistettu ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifioidussa tehtaassa.
Tehopuhdistusaine glenta eco+
Tehopuhdistusaine glenta eco+
Joutsenmerkitty ja Cradle to Cradle -sertifioitu kasvipohjainen tuote, joka puhdistaa tehokkaasti vaikeat tahrat, kuten liimat, noen, nikotiinin, tussin, musteen, öljyt ja rasvat. Soveltuu kaiken tyyppisille koville pinnoille, oli kyse sitten päivittäisestä siivouksesta tai suursiivouksesta. Tuote jättää kiiltävän pinnan ilman jäämiä. Helposti hajoava. Valittavanasi on hajusteeton vaihtoehto tai raikkaan tuoksuinen versio. Sopii käytettäväksi korkeapainepesureissa. Vain ammattikäyttöön. Tuotteemme on valmistettu ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifioidussa tehtaassa.

Fiksu ratkaisu - glenta

Laadukkaat tuotteet asiakkaalle, joka haluaa tehdä fiksun ja vastuullisen valinnan.

Konetiskitabletti glenta all-in-one
Konetiskitabletti glenta all-in-one
Joutsenmerkitty konetiskitabletti, joka sopii kaikille tiskikoneille. Poistaa tehokkaasti proteiinit sekä kahvi- ja teetahrat. Puhtaan ja raikkaan pesutuloksen tarjoava tabletti toimii jo 45 asteen lämpötilasta alkaen. Kalvo liukenee veteen, eikä sitä tarvitse poistaa ennen käyttöä. Fosfaatiton ja hajusteeton vaihtoehto. Tuotteemme on valmistettu ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifioidussa tehtaassa.
Yleispuhdistussuihke glenta
Yleispuhdistussuihke glenta
Hieman emäksinen yleispuhdistussuihke jättää pinnat kiiltäviksi ja puhtaiksi. Tuote on parhaimmillaan lattioiden ja muiden kovien pintojen päivittäisessä puhdistuksessa. Puhdistaa tehokkaasti vedenkestävät kovat pinnat, kuten alumiinin. Helposti hajoava. Sopii kaikille veden kovuuksille. Valittavanasi on hajusteeton tai raikkaan tuoksuinen vaihtoehto. Tuotteemme on valmistettu ISO 9001- ja ISO 14001 -sertifioidussa tehtaassa.
Lasinpuhdistusaine glenta
Lasinpuhdistusaine glenta
Hajusteeton Joutsenmerkitty lasinpuhdistusaine, joka sopii täydellisesti ikkunoiden, peilien, kaakeleiden ja lasiseinien puhdistukseen niin sisällä kuin ulkona. Nauti puhtaista ja kirkkaista lasipinnoista jokaisella käyttökerralla. Tehokas koostumus poistaa rasvaa ja likaa vaivatta samalla vähentäen ikkunoiden huurtumista. Ei jätä pintaan kalvoa, joten lopputulos on aina moitteeton. Tuote on helposti hajoava ja se on valmistettu ISO 9001- ja ISO 14001 -sertifioidussa tehtaassa.
Kirjopesuaine glenta
Kirjopesuaine glenta
Riittoisa Joutsenmerkitty kirjopesuaine, joka on suunniteltu tarjoamaan tehokasta puhdistusta kaikenlaiselle pyykille, oli sitten kyseessä hienopesu tai vaikeasti likaantuneet työvaatteet. Pesuaine ei sisällä fosfaatteja, zeoliitteja tai valkaisuainetta, joten tekstiilisi säilyttävät värinsä ja laadukkuutensa. Poistaa erinomaisesti rasvan ja lian jättäen tekstiilit puhtaiksi ja raikkaille tuoksuviksi. Pesuaineemme on hellävarainen kaikille tekstiileille, mukaan lukien mikrokuidut. Saatavana myös hajusteettomana. Valmistettu ISO 9001- ja ISO 14001 -sertifioidussa tehtaassa.
Hapan saniteettipuhdistusaine glenta
Hapan saniteettipuhdistusaine glenta
Joutsenmerkitty kasvipohjainen hapan saniteettipuhdistusaine. Suunniteltu päivittäiseen käyttöön kaikissa saniteettitiloissa, kuten WC:ssä, pesualtaissa, kylpyammeissa ja suihkutiloissa. Sopii myös ruostumattomille pinnoille. Tuote poistaa tehokkaasti kalkki- ja ruostesaostumat ja ennaltaehkäisee kalkkisaostumien muodostumista. Ihana raikas tuoksu! Saatavana myös kokonaan hajusteettomana. Tuotteemme on valmistettu ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifioidussa tehtaassa.
WC-puhdistaja glenta
WC-puhdistaja glenta
Tehokas Joutsenmerkitty WC-puhdistaja pitää WC-tilasi raikkaina ja puhdistaa kalkin! Anna tuotteen vaikuttaa muutaman minuutin ajan, harjaa puhtaaksi ja huuhtele. Vältä käyttämästä yhdessä klooria sisältävien tuotteiden tai muiden puhdistusaineiden kanssa. Helposti hajoava. Tuotteemme on valmistettu ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifioidussa tehtaassa.
Kalkinpoistaja glenta
Kalkinpoistaja glenta
Erityistuote vaikeiden kalkki- ja ruostetahrojen poistoon, jota voidaan käyttää ruostumattomille pinnoille, teräkselle, kaakelille, klinkkerille ja saniteettikalusteille. Sopii hyvin myös ruosteen liotukseen. Tuote poistaa tehokkaasti kalkkia, ruostetta, kuparihometta, sementtiä ja muita saostumia. Vältä käyttöä huokoisilla pinnoilla, kuten marmorilla, terrazzolla tai muilla kalkkipitoisilla materiaaleilla, jotka eivät ole haponkestäviä. Älä sekoita klooripohjaisiin tuotteisiin. Vain ammattikäyttöön. Tuotteemme on valmistettu ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifioidussa tehtaassa.

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.