Puhtaus on mustavalkoista

VeliMark on Suomen johtava puhtaus- ja hygieniatuotteiden sekä henkilönsuojaimien myymäläketju, jonka työntekijät ovat iloisen raidallinen joukko aikaansaavia asiantuntijoita. Tarjoamme puhtauden, teollisuuden, hoiva-alan ja HoReCan ammattilaisille laajan valikoiman käyttötarvikkeita sekä erityisosaamisen, joka saa arkesi sujumaan.

Meillä on seepranraidat syystä. Emme ole tuiki tavallinen kavioeläin. Innostumme haasteista laukkaan, ja teemme työmme aina vähän paremmin. Takaamme sinulle oikeat tuotteet oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan. Meille mielekäs työpäivä tarkoittaa, että ratkaisemme ongelmasi ja tasoitamme muutaman kuopan tieltäsi. Teemme töitä suurella sydämellä ja omalla reippaalla tyylillämme.

Ei seepra raidoistaan luovu!

Turvallisuus:
Olemme puhtauden ja turvallisuuden asiantuntija. Myymme ammattilaisille tuotteita, jotka takaavat mahdollisuuden riskittömään työntekoon.
 

Tarpeellisuus: 
Toimimme arjen supersankareina. Olemme onnistuneet, kun kaikki sujuu huomaamattomasti ja asiakas voi keskittyä omaan ydintoimintaansa.


Täsmällisyys: 
Mitä luvataan, se pidetään. Huolehdimme aikataulujen tarkkuudesta, toimitusten varmuudesta ja tuotteiden laadusta.


Tavoitettavuus: 
Olemme aina lähellä asiakasta. Meillä on varasto 11 paikkakunnalla ja osaava henkilökuntamme palvelee ympäri Suomen.

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.