Siivous

Eteis- ja turvamatto i-matt
Eteis- ja turvamatto i-matt

Alustaansa kiinnittyvä eteis- ja turvamatto i-matt soveltuu esimerkiksi kiinteistöjen sisäänkäynteihin, myymälöiden hedelmä- ja vihannesosastoille sekä teollisuuskohteisiin. Se sitoo ja pysäyttää lian sekä kosteuden tehokkaasti. Matto on helppo puhdistaa sitä irroittamatta esim. i-mop -yhdistelmäkoneella. Tarvittaessa i-matt voidaan poistaa tai vaihtaa uuteen. Rullassa repäisypinta 3 metrin välein. Helppo leikata haluttuun muotoon.

Eteismatto Classic
Eteismatto Classic
Eteismatto Classic on imukykyinen matto, joka täyttää vilkkaasti liikennöityjen sisäänkäyntien vaatimukset. Maton valmistuksessa käytetty vahva nylonlanka tarjoaa erinomaisen pesun kestävyyden ja se säilyttää värinsä hyvin. Lankaan on myös sekoitettu hiilikuitua, joka poistaa staattista sähköä. Kääntöpuoli on valmistettu vahvasta, paksusta nitriilikumista, jonka vahvistettu reuna pitää kosteuden ja lian sisällä matossa.
Eteismatto Combi Premier Eco
Eteismatto Combi Premier Eco
Eteismatto Combi Premier Eco on vahva ja kestävä yhdistelmämatto, jonka pintakerros on PET-polyesteriä. Valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista. Matolla on hyvä imukyky ja se kuivuu nopeasti. Syväpuristettu kuvio irrottaa lian tehokkaasti ja maton muotoiltu viistoreuna pitää sekä lian että kosteuden sisällä matossa. Combi Premier sopii erinomaisesti käytettäväksi yhdessä kuramaton kanssa vilkkaasti liikennöidyissä sisäänkäynneissä tai eteistilan sisämatona.
Kuramatto Rubett 15mm
Kuramatto Rubett 15mm
Rubett on jykevä kuramatto, jonka pinta koostuu muotoilluista pehmeistä piikistä, jotka kaapivat tehokkaasti pois kaiken karkean lian. Pohja on täysin tiivis ja kerää lian ja kosteuden eikä päästä mitään lattiaan asti. Reunat on viistetty kompastumisriskin vähentämiseksi. Matto on valmistettu luonnonkumista, joka tekee siitä erittäin vahvan, valoa ja lämpöä kestävän maton, joka toimii yhtä hyvin sisällä kuin ulkona. Rubett on helppo puhdistaa ravistamalla ja vedellä huuhtelemalla.
Matto Vileda V-Mat r-Duo
Matto Vileda V-Mat r-Duo
Kompakti hybridmatto, joka on valmistettu jopa 45 % kierrätetyistä materiaaleista. Täysin PVC-vapaa. Valmistettu 100 % synteettisestä kumista - jopa 45 % kierrätettyjä raaka-aineita. Saatavana 25 x 25 cm paloina - moduulit ovat helppo asentaa haluamaasi kokoon. Voidaan yhdistää V-Mat r-Econ kanssa. Vahvuudet 14 mm ja 20 mm.
Tekstiilimatto T-mat Smart 90x150cm
Tekstiilimatto T-mat Smart 90x150cm
T-Mat Smart on erittäin tehokas ja tyylikäs tekstiilimatto, joka soveltuu useimpiin sisäänkäynteihin ja on paras valinta silloin, kun huomiota kiinnitetään maton tyylikkyyteen. T-Mat Smart on paloluokiteltu kiinteistökäyttöön. Pohjamateriaali on erittäin kestävää vinyylikumiyhdistelmää, joka löytää ja pitää hyvin muotonsa sekä pysyy paikallaan.
Tuulikaappimatto Vileda V-Mat
Tuulikaappimatto Vileda V-Mat

V-Mat Duo tarjoaa kahden maton hyödyt yhdellä pinnalla. V-kuviointi puhdistaa tehokkaasti kaikista suunnista lähestyttäessä ja maton avoin rakenne kerää karkeankin lian. Sopii hyvin esimerkiksi hotelliin, myymälään, toimistoon ja asuinrakennukseen. Helppo puhdistaa ja rullata. Voidaan toimittaa halutussa koossa.

 • Materiaali: Nitriilikumisekoitteinen vinyyli
 • Erikseen tilattavissa asennuspalvelu. Olettehan yhteydessä asiakaspalveluun varmistaaksenne alueellisen saatavuuden.

Tuulikaappimatto Vileda V-Mat r-eco
Tuulikaappimatto Vileda V-Mat r-eco
Vileda tarjoaa tehokkaat mattoratkaisut kaikkiin sisäänkäynteihin. Enemmän kuin 80% liasta kulkeutuu kiinteistöihin sisäänkäynnin kautta. Mitä vähemmän likaa tulee ulkoa sisälle, sen helpompaa on puhtaanapito. Pienentynyt lattioiden likaantuminen tekee päivittäisestä siivoamisesta helpompaa. V-kuviointi puhdistaa tehokkaasti kaikista suunnista lähestyttäessä ja maton avoin rakenne kerää karkeankin lian. Helppo asentaa uudelleen tasaisen kulutuksen aikaansaamiseksi, mikä pidentää maton elinikää entisestään. Maton voi asentaa joko syvennykseen tai viistelistan kanssa lattiapinnalle. Erikseen tilattavissa asennuspalvelu. Olettehan yhteydessä asiakaspalveluun varmistaaksenne alueellisen saatavuuden.
Eteismatto All in 1 Combi
Eteismatto All in 1 Combi
Eteismatto All in 1 Combi on on tehokas yhdistelmämatto, joka sekä irrottaa karkean lian että imee kosteutta. Valmistettu olefiinista ja polypropeenista. Alapuoli vinyyliä. Sisäkäyttöön keskisuuren kulkuliikenteen eteistiloihin.
Kertakäyttömatto 45x115cm sininen
Kertakäyttömatto 45x115cm sininen
Tarrapintaiset matot, jotka poistavat tehokkaasti pölyn ja likahiukkaset kengänpohjista ja siivousvaunun pyöristä.
Työpistematto Comfort Flow
Työpistematto Comfort Flow
Comfort Flow on erittäin pehmeä ja joustava työpistematto, joka tarjoaa mukavuutta ja ergonomiaa kovilla lattioilla seisomatyötä tehdessä. Matto on valmistettu nitriilikumista ja on antibakteerisesti käsitelty, joten se soveltuu raskaaseen teollisuuteen, kosteisiin ympäristöihin sekä ruoan, hitsaus- ja leikkausnesteiden kanssa työskentelyyn.
Työpistematto Stand Up Air
Työpistematto Stand Up Air
Työpistematto Stand Up Air -työpöytämatto on älykäs ja ergonominen matto, joka jakaa jalkojen kuorman. Stand Up Airissa on erityisen paksu ja pehmeä ydin, joka takaa hyvän ergonomian seistessä. Kauniisti kuvioitu nitriilikuminen pintakerros, joka tekee matosta hyvin kulutusta kestävän sekä helpon pitää puhtaana. Stand Up Air sopii käytettäväksi seisomapöytien kanssa toimistoissa, vastaanotoissa ja myymälöissä.
Työpistematto StandUp original
Työpistematto StandUp original
StandUp Workplace -työpistematto on suunniteltu parantamaan toimistotyön ergonomiaa. Soveltuu käytettäväksi erityisesti seisomatyöhön korkeussäädettävien sähkötyöpöytien kanssa.
Työpistematto Yoga Super Plus
Työpistematto Yoga Super Plus
Työpistematto Yoga Super Plus tuo hyvää ergonomiaa ja mukavuutta kuiviin, kevyempiin teollisuusympäristöihin. Valmistettu erittäin vahvasta vinyylistä, joka tarjoaa hyvän pehmeyden, joustavuuden ja kestävyyden - myös pitkän käytön jälkeen ja lämpötilasta riippumatta. Kuvioitu pinta takaa hyvän pidon. Viistetyt reunat vähentävät kompastumisriskiä.
Suojamatto Corrimat
Suojamatto Corrimat

Suojamatto lattia- ja muiden pintojen väliaikaiseen suojaukseen. Helppo ja nopea asentaa paikalleen. Pitää alustan turvallisena liikkua ja puhtaana jalkineiden pohjissa kulkevalta kiinteältä tai nestemäiseltä lialta. Imee kosteutta ja likaa itseensä 5-10 kertaa painonsa edestä. Voidaan käyttää esimerkiksi peruspuhdistusten, vahanpoiston ja remonttien yhteydessä, auton tavaratilan suojaukseen esim. siivouskoneita kuljetettaessa sekä suojaamaan lattioita ja kalusteita ikkunoiden pesun aikana.

 • Materiaali: Viskoosi, PP, PE

Öljyliina
Öljyliina

Öljyliina sisältää nimensä mukaisesti öljyä, minkä ansiosta liina sitoo pölyä tehokkaammin kuin tavallinen siivouspyyhe. Käyttö ainoastaan kuivana. Liinaa voidaan käyttää molemmin puolin.

 • Kaksipuolinen
 • Materiaali: viskoosi
 • Ei pesunkestävä

Dan-Mop Curve Tech
Dan-Mop Curve Tech

Dan-Mop Curve Tech on yleiskäyttöinen taskumoppi päivittäiseen puhdistukseen. Alhainen kitka tekee mopista helposti liikuteltavan ja miellyttävän käyttää. Silmukoiden ansiosta moppi soveltuu erinomaisesti myös epätasaisille pinnoille ja kulmien puhdistamiseen.

 • Taskumoppi
 • Yksipuolinen
 • Pesulämpötila: maksimi 90

Kevytmoppi Greenspeed ClickM C
Kevytmoppi Greenspeed ClickM C

Kevyt ja kustannustehokas Kiilto Greenspeed Click'M C kevytmoppi on erinomainen valinta peruskäyttöön. Rakenteensa ansiosta kevytmoppi mukautuu pinnan muotoihin ja vie vähän tilaa mopinpesukoneessa.

 • Yksipuolinen
 • Materiaali: mikorkuitu
 • Värikoodaus mahdollinen
 • Pesulämpötila: maksimi 90

Kierrepuristusmoppi Swep
Kierrepuristusmoppi Swep

Puuvillakuituinen Swep kierrepuristusmoppi imee tehokkaasti vettä ja likaa lattioilta. Lankaosan voi pestä koneessa.

Kosteamoppi Taski JM Ultra
Kosteamoppi Taski JM Ultra

Taski JonMaster Ultra mikrokuituinen tarramoppi taso- ja lattiapintojen kosteamoppaukseen. Soveltuu kosteapyyhintään ja tahrojen poistoon, sekä irtolian keruuseen.

 • Tarramoppi
 • Yksipuolinen
 • Materiaali: mikrokuitu, polyesteri, puuvilla
 • Värikoodaus mahdollinen
 • Pesulämpötila: maksimi 95
 • Ympäristömerkit: Joutsenmerkki

Kosteamoppi Taski Standard HD
Kosteamoppi Taski Standard HD

Taski Standard HD moppi kosteapyyhintään, sekä tahrojen ja irtolian puhdistukseen soveltuva moppi. Sopii lattia- ja tasopinnoille.

 • Tarramoppi
 • Yksipuolinen
 • Materiaali: polyesteri, puuvilla
 • Pesulämpötila: maksimi 95, suositus 85
 • Ympäristömerkit: Joutsenmerkit

Kuivainmoppi Pocket Duo
Kuivainmoppi Pocket Duo

Kuivainmoppia käytetään kuivaimen kanssa, pujotettuna kuivaimen päälle. Soveltuu erinomaisesti reunojen ja ahtaiden tilojen puhdistukseen. Pesu 90°C.

Materiaali: polyesteri
Koko: leveys 500 mm

Kuivainmoppi Swep
Kuivainmoppi Swep

Swep kuivainmoppi on teräväkuivaimen päälle pujotettava moppi on erinomainen apuväline ahtaiden paikkojen sekä seinä- ja kattopintojen puhdistukseen. Pujotetaan teräväkuivaimen päälle ja suljetaan mopin reunassa olevalla tarralla paikalleen. Yhdistelmä mikrokuitulankaa ja lyhyttä mikrokuitunukkaa.

 • Taskumoppi teräväkuivaimeen
 • Kaksipuolinen
 • Materiaali: polyesteri, polypropyleeni
 • Pesulämpötila: maksimi 95, suositus 60

Kuivamoppi Taski Standard
Kuivamoppi Taski Standard
Laadukas kuivamoppi, jolla on korkea pölynsidontakapasiteetti. Soveltuu erityisen hyvin usein puhdistettaviin kuiviin kohteisiin, joissa on korkeat pölynsidontavaatimukset ja joissa kosteamoppauksen voi korvata kuivamoppauksella. Tarrakiinnitys Jonmaster-järjestelmään. • Materiaali: 80 % PE, 20 % PA, Velcro 100 % PE • Pesusuositus + 85 asteessa, maksimi + 95 asteessa, kuivaus kuivausrummussa maksimi + 55 asteessa • Kierrätysohje: koko tuote energiajätettä
24 / 1800 tuotteet
Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.