Yleiset toimitus- ja maksuehtomme 1.1.2019 alkaen

Mikäli asiakaskohtaisesti ei ole muuta sovittu, noudatamme yleisiä toimitus- ja maksuehtojamme.

Toimitusehdot

Tarjoamme rahtivapaat toimitukset yli 400,00 euron (alv 0%) kertatilauksille. Alle 400 euron tilauksista veloitamme toimitusmaksun 17,00 euroa. Toimitusmaksu sisältää mahdollisen kuormalavan. Emme peri erillistä lavaveloitusta. Pientilauslisä 10 euroa veloitetaan tilauksilta, jotka ovat nettoarvoltaan alle 100 euroa (alv 0%). Tilaukset pyrimme toimittamaan mahdollisimman nopeasti, 1-5 työpäivän kuluessa.

Varastotuotteillamme on 14 vuorokauden palautusoikeus, mikäli palautettava tuote on myyntikuntoinen. Muille kuin varastovalikoiman tuotteille emme valitettavasti pysty tarjoamaan palautusoikeutta. Palautuksista veloitamme 30 euron (alv 0%) käsittelykulun sekä mahdollisen palautusrahdin, mikäli palautus tapahtuu VeliMarkista riippumattomasta syystä. Ennen palautusta otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

VeliMarkin vastuu rajoittuu asiakkaan tuotteesta maksamaan kauppahintaan. VeliMark ei ole vastuussa tuotteiden tai palveluiden virheestä tai käytöstä aiheutuneista välittömistä tai välillisistä kuluista tai tulonmenetyksistä.

Maksuehdot

Maksuehtomme on 14 päivää netto.
Viivästyneestä maksusta veloitamme voimassa olevan korkolain mukaisen viivästyskoron. 

Reklamaatio

Pyydämme tekemään reklamaation mikäli toimitus, tuote tai hinta ei ole tilauksenne mukainen.
Ilmoituksen käsittelyä varten pyydämme täyttämään oheisen lomakkeen ja palauttamaan sen sähköpostilla omaan VeliMark–toimipisteeseen

Avaa reklamaatiolomake tästä

Arvonlisävero

Verkkokauppamme hintoihin ei sisälly arvonlisäveroa. 

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.