VeliMarkin myymälät kiinni vappuun saakka

Tilausten käsittelyn ja sähköisen asiakaspalvelun varmistamiseksi, VeliMark sulkee myymälät ympäri Suomen keskiviikosta 18.3.2020 alkaen 30.4.2020 saakka. Avaamme kaikki myymälämme jälkeen normaalein aukioloajoin asiakkaillemme 4.5. alkaen. 

Tilauksia otetaan normaalisti vastaan e-kaupan kautta ja sähköpostitse jokaisessa VeliMarkin toimipisteessä. Postilla ja omalla kuljetuksella tehtäviin toimituksiin on yleisiä käytännön muutoksia, sisään kantoa ei enää tehdä eikä vastaanottokuittauksia oteta. Tilaajalle tiedotetaan ja sovitaan kuitenkin toimituksen saapumisesta. Myös noutotilauksia voi tehdä ja noudot toimitetaan myymälän/varaston ’pihalle’ asiakkaan kanssa sovitulla tavalla (paikkakunnittain sovitaan noutopaikasta). Tilauksia otetaan vastaan asiakaspalvelun sähköpostiosoitteissa ja niitä käsitellään saapumisjärjestyksessä. 

Toimipaikka Sähköposti
Oulu myynti.oulu@velimark.fi
Turku myynti.turku@velimark.fi
Espoo myynti.espoo@velimark.fi
Nokia myynti.nokia@velimark.fi
Rovaniemi myynti.rovaniemi@velimark.fi
Kuopio myynti.kuopio@velimark.fi
Jyväskylä myynti.jyvaskyla@velimark.fi
Seinäjoki myynti.seinajoki@velimark.fi
Lappeenranta myynti.lappeenranta@velimark.fi
Mikkeli myynti.mikkeli@velimark.fi


Ystävällisin terveisin, 
VeliMark Oy
 

VELIMARK UUTISET

Tutustu VeliMarkin ajankohtaisiin uutisiin, tilaisuuksiin, tuotteisiin ja muihin ajankohtaisiin asioihimme Uutiset palstaltamme. Ajankohtaiset tiedot saat kätevästi myös suoraan sähköpostiisi tilaamalla Uutiskirjeemme. 

Ajankohtaisiin uutisiin