Tiedote 18.2.2020 - Korona-virusepidemia (2019-nCoV)

Arvoisat asiakkaat

Korona-virusepidemia (2019-nCoV) on viimeisten viikkojen aikana lisännyt huomattavasti suojavaatetuksen, kuten hengityssuojainten, eristyspukujen, suojatakkien, esiliinojen, kertakäyttöisten työvaatteiden ja käsineiden maailmanlaajuista kysyntää.

Kiinassa työntekijöiden liikkumista on rajoitettu ja paikallinen tuotanto ohjataan ensisijaisesti Kiinan kotimarkkinoiden tarpeisiin. Tällä hetkellä olemme tilanteessa, jossa emme saa sitovia vahvistuksia kaikille tilauksillemme Kiinasta ja muualta Aasiasta ja oletettavaa onkin, että tilauksemme tulevat myöhästymään useita kuukausia riippuen viruksen leviämisen kehityksestä.

Korona-virusepidemia on ylivoimainen este toimituksille (force majeure). Tilanne on maailmanlaajuisesti poikkeuksellinen eikä sitä ole voitu ennakoida asiakassopimuksia tehtäessä.

Edellä mainituista syistä myös VeliMark joutuu rajoittamaan kyseisten tuotteiden myyntiä, kuitenkin siten, että pyrimme ensisijaisesti takaamaan sopimusasiakkaidemme tarpeet. 
Force majeure –tilanteeseen vedoten VeliMark täyttää hankintasopimusten velvoitteet vain siihen saakka, kun varastossamme olevat tuotteet riittävät.

Niiltä osin, kun olemme saaneet tilausvahvistuksia, ovat tuotteiden hinnat nousseet, nuo hinnat tullaan siirtämään asiakashintoihin sitä mukaan, kun tavara tulee myyntiin.

Tulemme pitämään asiakkaamme ajan tasalla. Toivomme teiltä ymmärrystä asian suhteen.

Ystävällisin terveisin,

VeliMark Oy
Perttu Levijärvi
toimitusjohtaja
 

VELIMARK UUTISET

Tutustu VeliMarkin ajankohtaisiin uutisiin, tilaisuuksiin, tuotteisiin ja muihin ajankohtaisiin asioihimme Uutiset palstaltamme. Ajankohtaiset tiedot saat kätevästi myös suoraan sähköpostiisi tilaamalla Uutiskirjeemme. 

Ajankohtaisiin uutisiin