Historia

Käyttötarvikeliiketoiminta alkoi Papyrus Finland Oy:ssa, joka on vuodesta 1888 Suomessa toiminut paperitukkuliike. Se aloitti uuden tuoteryhmän, käyttötarvikkeiden, myynnin vuonna 2010. Käyttötarvikkeet sisältävät siivoukseen sekä kiinteistöhuoltoon tarvittavat aineet, välineet ja koneet. 

Vuonna 2013 Papyrus osti turkulaisen Siisti-Piste Oy:n ja käyttötarvikeliiketoiminta eriytettiin paperitukkutoiminnasta omaksi liiketoiminnakseen perustamalla Papyrus Supplies Oy, toimipaikkojen määrä oli tällöin kaksi.

Vuonna 2016 Papyrus Supplies osti oululaisen, vuonna 1992 perustetun, puhtausalan tukkuliikkeen Veli Mark Oy:n, joka täydensi liiketoimintaa ja erityisesti paikallista palvelua Pohjois- ja Keski-Suomessa sekä Helsingissä. Toimipisteiden määrä nousi kuuteen, uusina paikkakuntina Rovaniemi, Oulu, Tampere ja Helsinki.

Helmikuussa 2017 julkistettiin uusi yrityskauppa, kun Procurator Oy:n liittyi osaksi Papyrus Supplies konsernia. Procurator täydensi ja laajensi Papyrus Supplies Oy:n tuotevalikoimaa henkilönsuojain- ja työvaatepuolella.
Toukokuussa 2017 yritys osti kuopiolaisen AS-Palvelut, joka toimi Kuopiossa ja Jyväskylässä.

23.5.2017 Papyrus Supplies Oy nimi muutettiin VeliMark Oy:ksi ja mustavalkoraitainen zebra brändi otettiin käyttöön joka paikkakunnalla.

Toukokuussa 2019 VeliMark osti Siivoustukku Oy:n ja kasvatti toimipisteidensä määrän kymmeneen, uusina paikkakuntina Lappeenranta ja Mikkeli.

Marraskuussa 2019 VeliMark vahvisti konsernissa osaamista terveydenhuoltotuoteliiketoiminnassa ostamalla valkeakoskelaisen Walki Medical Oy:n. 

Onnistuneiden yrityskauppojen ja myynnin kehityksen myötä VeliMark Oy:stä on kasvanut Suomen johtava käyttötarviketukkuliike, jolla on laaja tuotevalikoima, paikallisesti palveleva myymälöiden ja varastojen ketju ja parhaat logistiset ratkaisut.