Helpompaa käsien desinfiointia

Tavanomaiset varotoimet ovat toimintatapoja, joiden tavoitteena on katkaista mikrobien tartuntatiet. 

Varotoimet estävät mikrobeja siirtymästä ihmisten välisessä kanssakäymisessä. Ne estävät tartunnat myös työvälineistä ja ympäristöstä.

Tavanomaiset varotoimet sisältävät

  • huolellisen käsihygienian
  • tarvittaessa suojainten käytön
  • oikeat työtavat

Hyvä käsihygienia on paras yksittäinen keino torjua mikrobitartuntoja ja ehkäistä hoitoon liittyviä infektioita. 

Huolellinen käsien puhdistaminen saippualla ja käsihuuhteen käyttö on tärkeää, jotta virusten leviäminen estetään.

 

 

Annostelijan tai automaattisen annostelijan avulla voit asettaa käsien desinfiointipisteen haluamaasi paikkaan.
Valikoimassamme oleviin automaatteihin kuuluu niin seinäkiinnitettävät kuin omalla jalalla seisovat automaatit, jotka voit vapaasti sijoitella sinne missä käsien desinfiointia eniten tarvitaan.

Automaattiset annostelijat syöttävät nimensä mukaisesti automaattisesti sopivan määrän desinfiointiainetta kun kädet viedään annostelijan alle. Näin vältytään turhilta kontakteilta ja hygieniataso pysyy korkeampana.

Alta löydät valikoimassamme olevia annostelijoita.

Tuotevalikoimastamme löydät laajan kattauksen käsien desinfiointiaineita, joista löydät varmasti sopivan myös omaan käyttöösi.
Monet valikoimassamme olevista käsien desinfiointiaineista sopivat myös herkkäihoisille ja ovat erittäin mukavan tuoksuisia.

Alla näet erityisesti automaattien kanssa yhteensopivat tuotteet.

Voit myös tutustua koko käsihuuhteiden valikoimaamme.

Annostelijat

Annostelija-automaatti Comac

Automaattinen Comac-annostelulaite on yksinkertainen ja turvallinen vaihtoehto käsien desinfiointiin. Laite sisältää paristoilla toimivan, täytettävän annostelulaitteen sekä tyylikkään jalustan. Tuote soveltuu monipuolisesti useisiin käyttökohteisiin, kuten ostoskeskusten, ruokakauppojen, yritysten, ravintoloiden, koulujen ja terveyskeskusten tiloihin.

Annostelulaite sisältää yhden litran annostelupullon, jonka voi täyttää millä tahansa käsien desinfiointiaineella. Annostelu on säädettävissä kahteen annosteluasetukseen: 1 annos (noin 1100 käyttökertaa) 2 annosta (noin 550 käyttökertaa). Käden liikkeestä aktivoituva sensori annostelee ennalta määritetyn annosmäärän turvallisesti ilman pintakosketusta.
Siirrettävän ja vakaan telineen ansiosta annostelulaite voidaan sijoittaa helposti mihin tahansa tilaan, jossa käsihygieniatasosta huolehtiminen on tärkeää.
Annostelija toimii 4 x LR6/AA paristoilla (eivät sisälly pakkaukseen).
Telineen koko: 278 x 1450 x 256 mm. Paino: 15,5 kg.

Annostelija käsihuuhteelle, polkimella

Tyylikäs ja tukeva polkimella toimiva käsihuuhdeannostelija nestemäiselle käsihuuhteelle. Telineen sisälle lattiatasoon sijoitetaan 5 litran kanisteri käsihuuhdetta, josta telineen pumppu annostelee 1,3 ml yhdellä polkaisulla. Erityisen turvaventtiilin ansiosta annostelija ei tiputtele eikä roiski. Materiaali: ruostumaton teräs. Paino: 17,5 kg. Mitat: 35 x 44 x 118 cm.

Annostelulaite Kiilto SafePoint+

Ainutlaatuinen, Suomessa kehitetty ja valmistettu suuren kapasiteetin annostelulaite käsihuuhteen automaattiseen annosteluun erityisesti julkisiin tiloihin. Erittäin pitkä astian vaihtoväli: jopa 5000 annosta yhdellä täytöllä. Käsihuuhteen annostelu tapahtuu laitteen molemmilta puolilta, joka mahdollistaa monipuolisen sijoittelun ja tehokkaan hyötysuhteen.

Laitteessa käytetty teknologia soveltuu vaativaan ja jatkuvaan käyttöön ja sen asennus sekä käyttöönotto on nopeaa ja yksinkertaista. Teollisen tason älysensori tunnistaa käden liikkeen sekä lämmön viiveettä ja annostelee riittävän määrän käsihuuhdetta. Huuhdeastia sekä ylijäämäastia pysyvät turvassa ja käyttökuntoisina lukitun luukun takana.

Käytetään Erisan SafePoint+ Alcoliquid desinfiointiaineen kanssa.

 

Annostelija Kiilto Dose

Tyylikäs, kestävä ja selkeälinjainen annostelija Care Dose- ja Erisan Dose-tuotteille. Käyttökohteiksi sopivat hotellit, kylpylät, urheilukeskukset, toimistot, koulut, päiväkodit, hoito-ja terveydenhuollon laitokset, sekä muut pesu- ja saniteettitilat. Annostelijaan asetettava 400 ml kertakäyttöinen, vaihdettava pakkaus on riittoisa, ilmatiivis ja käytössä hygieeninen. Annostelutulppa antaa noin 1,5 ml kerta-annoksen. Värivaihtoehtoina valkoinen ja musta. Seinäkiinnitys. Tuotteen mitat: leveys 110 mm, pituus 250 mm, syvyys 75 mm.
Annostelija saatavilla myös lattiatelineellä (2116313). Teline sisältää yhden mustan Dose -annostelijan valmiiksi asennettuna. Telineen yläosassa oleva display on yhteensopiva A4 -esitteille, johon voidaan asettaa esimerkiksi käsihygieniaohjeita, viikon ruokalista tai muuta käyttäjille oleellista tietoa. Materiaalina pulverimaalattu teräs. Jalkaosan mitat: leveys 50 cm, korkeus 0,6 cm, syvyys 50 cm.

 

Desinfiointiaineet automaatteihin

Käsihuuhde Soft Care Des E Spray 5L

Tehokas käsihuuhde, joka ei kuivata ja jättää ihon miellyttävän tuntuiseksi. Soveltuu käsien desinfioimiseen terveydenhoitosektorilla, kuten sairaaloissa, terveyskeskuksissa, hoitolaitoksissa, kotisairaanhoidossa, lääkärien ja hammaslääkärien vastaanotoilla; elintarvikealalla kuten elintarviketeollisuuden ja ammattikeittiöiden valmistusosastoilla; ateriapalveluissa sekä päiväkodeissa. Dermatologisesti testattu. Ei sisällä hajusteita tai väriaineita. Läpäisee standardit EN1276, EN1500, EN1650, EN12791, EN13727 ja EN14476. Yhteistyössä Allergia-, Iho-, ja Astmaliiton kanssa.

Desinfiointiaine Erisan Dermades

Etanolipohjainen, tunnistevärin ja pitkäaikaistehostajan sisältävä desinfektioaine ihon desinfektioon ennen leikkaustoimenpiteitä. Käyttökohteena ihodesinfektio ennen operatiivisia toimenpiteitä leikkausosastoilla, toimenpide-, teho- tai tarkkailuosastoilla ja poliklinikoilla.

Ominaisuudet: Etanolin tuoksuinen, värillinen neste
pH: 6

Käsihuuhde KW Käsihuuhde

Laajatehoinen käsihuuhde käsien ja ihon desinfiointiin, erityisesti herkkäihoisille. Kuivuu nopeasti eikä jätä ihoa tahmeaksi. Täyttää EN 1500 standardin asettamat vaatimukset.

Ominaisuudet: Väritön neste
pH: n. 7,5

 

Käsihuuhde KW 70%

Vaativaan käyttöön laajatehoinen käsihuuhde käsien ja ihon desinfiointiin, erityisesti herkkäihoisille. KW Käsihuuhde 70% kuivuu nopeasti eikä jätä ihoa tahmeaksi. Väritön neste. Sisältää: Alcohol denat., Aqua, Propylene Glycol, PEG-60 Almond, Glycerides, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine,Acrylates/C10-30, Alkyl Acrylate Crosspolymer. pH: 7,5.

Suuresta kysynnästä johtuen tuotteen pullon väri ja korkki voivat vaihdella.
Pumppujen saatavuusongelmista johtuen osassa tuotantoeristä laatikossa (6 kpl / laatikko) on 2 kpl pumppuja.