TECcare desinfiointiaineet

TECcare alkoholittomat desinfiointiaineet käsille ja pinnoille

Käsienpesu ja pintojen desinfiointi on erittäin tärkeää infektoiden leviämisen välttämiseksi.

TECcare PROTECT -sarja tarjoaa täysin alkoholittomia käsien desinfiointiaineita käsienpesun tueksi tehden siitä vieläkin tehokkaampaa. Ainutlaatuisen teknologian ansioista nämä TECcare-nesteet tuhoavat 99,9999% kaikista bakteereista, viruksista, sienistä, hiivoista ja itiöistä.

Sekoittamalla pienen määrän TECcare CONTROL -tiivistettä veteen voit valmistaa käyttöliuosta juuri tarvittavan määrän. Liuoksen voi tehdä suoraan pesuastiaan tai vaikka suihkepulloon. Pintoja ja tiloja ei tarvitse esikäsitellä eikä puhdistaa toimenpiteen jälkeen.

 

TECcare tuotteet...

Käsidesi TECcare Protect

Alkoholiton, tehokas ja laajavaikutteinen käsien desinfiointiin tarkoitettu antiseptinen puhdistusvaahto. TECcare Protect on erittäin tehokas bakteereja, viruksia ja sieniä vastaan, eikä se ärsytä tai kuivata ihoa. 600 ml pullo riittää jopa 800 käsien desinfiointikertaan. TECcare Protect helpottaa käsihygieniasuositusten noudattamista, sillä tuote ei kuivu tai haihdu iholta liian nopeasti.

Desinfektiopyyhe TECcare Control

Alkoholittomat TECcare Control -liinat sopivat kaikkien pintojen ja apuvälineiden desinfiointiin kaikissa ympäristöissä. Tuotteen tehokkuuden ansiosta vain yksi käsittelykerta riittää takaamaan pitkäkestoisen, antimikrobisen vaikutuksen. TECcare Control -liinat sopivat käytettäväksi myös likaisessa ympäristössä ja ne poistavat hyvin orgaanista likaan. PH-neutraalia tuotetta on turvallista käyttää. TECcare Control -liinojen käyttö ei vaadi pintojen esikäsittelyä tai käytön jälkeistä puhdistusta. 100 kpl pkt, 12 pkt ltk.

Desinf. puhdistusaine TECcare Control 1L

Alkoholiton TECcare Control soveltuu kaikkien pintojen desinfioivaan puhdistukseen. Tuote on turvallinen käyttää, eikä se syövytä tai vahingoita herkkiäkään pintamateriaaleja. Käyttövalmiilla liuoksella on pitkäkestoinen antimikrobinen vaikutus. TECcare Control puhdistaa ja desinfioi samanaikaisesti - desinfioitavia pintoja ei tarvitse esikäsitellä tai puhdistaa tuotteen käytön jälkeen.