Vileda MultiSteel Plus

MultiSteel Plus erikoistarjous

Siivousvaunujen aatelia

Vileda Professionalin MultiSteel Plus -siivousvaunu (2049190) soveltuu kaikkiin kohteisiin ja käyttöympäristöihin, jopa korkean hygienian kohteisiin.
Huippulaadukas vaunu on suunniteltu vastaamaan kaikkiin päivittäisen ylläpitosiivouksen tarpeisiin.

Vaunussa on vakiovarusteena kaksi moppilaatikkoa, kaksi sankoa pyyhkeille, kaksi tarvikekoria sekä kaksi pyykkipussia. Kun kohde on suuri, vaunuun voidaan lisätä runsaasti enemmän säilytystilaa ja toimivuutta.

Osta MultiSteel Plus siivousvaunu 1.9.-30.9. välisenä aikana niin saat KAUPAN PÄÄLLE:

  • 3 x Säätövarsi sininen 100-180cm
  • 1 x Duo Plus levykehys 50cm
  • 1 x Duo levykehys 75cm
  • 1 x Teräväkuivain 50cm sininen

Kaupan päälle tulevan paketin arvo jopa 150€!

Kampanjaan liittyvät tuotteet...

Siivousvaunu Vileda MultiSteel Plus

MultiSteel Plus -siivousvaunu soveltuu kaikkiin kohteisiin ja käyttöympäristöihin, jopa korkean hygienian kohteisiin. Tyylikäs rungon pinnoite on edustava ja antaa kestävän suojan vaunulle helppoa ylläpitoa unohtamatta. Vaunussa on suunniteltu kaikki toimimaan päivittäisen ylläpitosiivouksen tarpeiden mukaan. Kaikelle on omat paikkansa ja tilan käyttöä voidaan muuttaa tarpeiden muuttuessa. Toimitetaan vakiovarusteltuna.

Sisältää:
Säädettävä työntökahva
Jätesäkkikehä kahdelle suurelle jätesäkille
Poljin
Pyörät 125 mm 4 kpl, joista yksi jarrullinen
Tarvikekori 2 kpl säilytykseen - pienempi hylly ylemmässä korissa pulloille
Tarvikehylly 2 kpl
Sanko 2 kpl - värikoodaus (sininen ja punainen)
Moppilaatikko kannella 1 kpl, sininen
Moppilaatikko ilman kantta 1 kpl, sininen
Välinepidin 4 kpl
Moppituki 3 kpl
Pyykkipussi 2 kpl

Säätövarsi Swep Duo

Säätövarren muotoilu mahdollistaa ergonomisen ja pitävän otteen. Muotoillut käden sijat mahdollistavat myös ergonomisen otteen, joka ei estä verenkiertoa käsissä ja näin ollen vähentää käsien väsymistä. Portaaton pituuden säätö mahdollista lukita haluttuun pituuteen. Valmistettu kestävästä ja kevyestä alumiinista.

Levykehys Swep Duo

Kaksipuolinen, kevyt ja kestävä levykehys, joka puhdistaa tehokkaasti myös kulmat ja mahtuu helposti kalusteiden alle. Keskitetty 3D-nivel helpottaa työskentelyä ja mahdollistaa monenlaisten pintojen siivouksen. Kehyksen kahvasta saa tukevan otteen, mikä helpottaa mopin paikalleen laittamista. 35 cm ja 50 cm työleveydessä vipu likaisen mopin poistamista varten. Tekninen seloste: Valmistettu polypropyleenista. Käyttöalue: Swep Duo on useasti palkittu kaksipuolinen moppijärjestelmä, joka on suunniteltu taloudelliseen ja ergonomiseen siivoukseen. Swep Duo sopii kaikkiin ympäristöihin, sairaaloista ja toimistoista hotelleihin ja ravintoloihin. Swep Duo soveltuu myös erinomaisesti sekä pysty- että tasopinnoille. Siivoat sillä helposti, ergonomisesti ja nopeasti lattiat, portaat, seinät, pöytätasot ja muut laajat pinnat. Swep Duo Plus Levykehys 35 cm ja 50 cm soveltuu erinomaisesti myös kohteisiin, joissa käsikosketusta likaiseen moppiin tulee välttää.

 

Teräväkuivain Swep

Swep teräväkuivainta voidaan käyttää kuivan ja märän irtolian lakaisuun. Soveltuu epätasaisille pinnoille. Konepestävä kumiterä on vaihdettavissa. Kiinnitetään suoraan Swep alumiini tai säätövarteen. Saatavilla pyyhkeenpidikkeet, joilla pyyhe pysyy napakasti kiinni kuivaimessa.