Sisäänkirjautuminen
NILFISK VP300 KAMPANJA

Nilfisk VP300 on kestävä pölynimuri joka soveltuu erinomaisesti päivittäiseen imurointiin. Se on ihanteellinen toimistojen, hotellihuoneiden ja myymälöiden tilojen siivoukseen. Kevyt ja hiljainen laite on helppo liikutella paikasta toiseen. 15 metriä pitkän virtajohdon ja teleskooppiputken ansiosta erinomainen ulottuvuus. Lue lisää kampanjaesitteestä.

Nyt VeliMarkilta vain 169,00 € (Alv 0%).

Kampanjaesite

KUTSU - ZEBRA-KONEPÄIVÄ TAMPERE

TERVETULOA VELIMARK TAMPEREELLE ZEBRA-KONEPÄIVILLE 10.10.2019

Järjestämme VeliMark Tampereella 10.10.2019 kello 10-15:00 ZEBRA-konepäivät. Tilaisuudessa on esittelemässä ja vastaamassa kysymyksiin edustajat valmistajilta Comac, Diversey, Kiilto, Kristall Pro, Nilfisk ja Wide Selection (Essi -koneet moppien esipuhdistukseen).

Mukana menoissa esittelemässä uutuuksiaan myös Vileda, Kemvit ja Katrin.
Kahvitarjoilu kaikille vieraillemme.

Lue lisää

DUNI JOULU JA TALVI 2019

Tunnelmalliset Duni joulun ja talven kattaustuotteet viimeistelevät kattauksen pikkujouluihin, joulujuhlaan tai vaikka uuden vuoden pöytään. Tänä vuonna kampanjaan on valittu kaunis, lämminhenkinen Star Stories ja kuuran kimallusta tuikkiva Linen Snow -sarja. Onnistuneen kokonaisuuden luomiseksi sarjan tuotteisiin on helppo yhdistää myös yksivärisiä tuotteita ja valaistuskonsepteja. Tutustu kampanjatuotteisiin ja hintoihin esitteestämme, tai kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Kampanjaesite