Kategoriat (0)
Aciplusfoam
Aciplusfoam
Aciplusfoam on elintarvike-, juoma- ja meijeriteollisuuden säännölliseen puhdistukseen kehitetty hapan vaahtopesuaine. Ominaisuudet: • Koostuu epäorgaanisista hapoista sekä vaahtoavista pinta-aktiivisista aineista. Se on kehitetty poistamaan kalkki- ja muita mineraalisaostumia elintarviketeollisuuden laitteista. • Suositellaan kuumennettavien laitteiden, kuten kattiloiden, säännölliseen kalkinpoistoon. Se soveltuu myös täyttökoneiden, säilytystankkien, kuljettimien jne. kalkinpoistoon. • Useimmat vaahtopesulaitteet soveltuvat tuotteen levitykseen. Edut: • Tehokas saostumien poistaja • Vaikutusaika pystypinnoilla kasvaa, kun tuote levitetään vaahtona • Huuhtoutuu helposti
Alkalinen pesuaine Superquest VC82
Alkalinen pesuaine Superquest VC82
Alkalinen pesuaine Superquest VC82 on korkeatehoinen erittäin kovalle vedelle soveltuva alkalinen pesuaine.
Autonpesuaine Clint KF200
Autonpesuaine Clint KF200

Nestemäinen, emäksinen Ecolab Clint KF 200 pesuaine elintarviketeollisuuden laitteistolle ja kuljetuskalustolle. Soveltuu yleisesti pintojen ja ajoneuvojen automaattiseen ja manuaaliseen puhdistukseen. Erityisen tehokas rasvaa, öljyä ja pölyä vastaan. Heikosti vaahtoava. Ei sovellu CIP-järjestelmiin.

 • pH: tiiviste 10,3 - 10,5; käyttöliuos 8,9 - 10,8

Biologinen viemäreiden puhidstusaine Freedrain
Biologinen viemäreiden puhidstusaine Freedrain

Ecolab Freedrain on biologinen rasvaerottimien puhdistusaine, joka syö rasvaa viemäreistä ja rasvaerottimista pitäen ne puhtaina ja hajuttomina. Annostelu tapahtuu automaattisen annostelulaitteen avulla. Tarvittava annostus vaihtelee mm. astianpesukoneen teknisen kunnon ja paikallisten vesiolosuhteiden mukaan.

 • pH: käyttöliuos 7

Desinfektioaine Kiilto F263 AF
Desinfektioaine Kiilto F263 AF

Peretikkahappopohjainen vaahtoava Kiilto F 263 Airol Foam desinfiointiaine. Soveltuu avoimien pintojen loppudesinfiointiin elintarviketeollisuudessa. Nopeavaikutteinen tuote perustuu vetyperoksidin ja peretikkahapon yhdistelmään. Käytetään desinfiointivaahtona pesun ja huuhtelun jälkeen. Vaahtoava desinfiointiaine, joka tuhoaa bakteerit, sienet, virukset, levät ja itiöt jo 5-20°C lämpötilassa.

 • pH: tiiviste 1,5; käyttöliuos 3

Desinfioiva pesuaine Ansep CIP 24kg
Desinfioiva pesuaine Ansep CIP 24kg
Voimakkaasti emäksinen, klooripohjainen, silikaatiton puhdistusaine säiliöiden, putkien, levylämmönvaihtimien jne. peruspuhdistukseen elintarviketeollisuudessa.
Erikoisliuotin Kiilto Top Clean
Erikoisliuotin Kiilto Top Clean

Kiilto Top Clean liuotinpuhdistusaine rasvanpoistoon metalli-, lasi-, keramiikka-, ja muilta liuotinta kestäviltä pinnoilta. Voi vaurioittaa muoveja, kumia ja maalipintoja. Poistaa hyvin rasvaa, öljyä, pakkasnestetahroja, pihkaa, liimaa ja pikeä. Nopeasti haihtuva hiilivetyliuotin.

Erikoispuhdistusaine KW Trimcos
Erikoispuhdistusaine KW Trimcos

Heikosti emäksinen KW Trimcos erikoispuhdistusaine rasvanpoistoon ja yleissiivoukseen käsi- ja konetyömenetelmin. Soveltuu useimmille vettä kestäville pinnoille. Matalavaahtoinen tuote sopii esimerkiksi elintarviketeollisuuteen, mattopesuiloiden tahranpoistoon, laivoihin, korjaamoihin, teurastamoihin ja savustamoihin. Tehokas myös matalissa lämpötiloissa.

 • pH: tiiviste 10, käyttöliuos 9,5
 • Tuotteella on Avainlippu-merkki

Hartsinpoistoaine Jontec Resin Remover
Hartsinpoistoaine Jontec Resin Remover

Heikosti emäksinen, matalavaahtoinen, nopeavaikutteinen ja liuotinpohjainen Taski Jontec Resin Remover tehopuhdistuaine. Kehitetty erityisesti hartsin ja käsipallopihkan turvalliseen poistoon urheilulattiolta. Ei saa käyttää lattioille, jotka eivät kestä liuottimia kuten asfaltti. Ei saa käyttää lattioille, jotka eivät kestä vettä esim. käsittelemätön puu.

 • pH: tiiviste ja käyttöliuos < 10

Kiertopesuaine Capture VC16

Matalavaahtoinen Capture VC16 kaikkiin elintarvike- ja juomateollisuuden kiertopesuihin sekä laatikoiden ja rullakoiden suihkupesuihin. Soveltuu kovaan veteen. Silikaattipohjainen tuote on turvallinen myös kevytmetalleille, kuten alumiinille. Hajottaa ja irrottaa tehokkaasti rasva- ja öljylikaa.

 • pH: tiiviste > 12, käyttöliuos noin 12,5

Kiertopesuaine PrimeCIP VC93

Alkalinen PrimeCIP VC93 kiertopesuaine elintarvike- ja juomateollisuuteen. Soveltuu keskikovaan veteen. Matalavaahtoista tuotetta voidaan käyttää kierto-, pullonpesu ja suihkupesuaineena.

 • pH: tiiviste > 12, käyttöliuos noin 13,5

Kiertopesuaine Rapid Wash VC15

EDTA vapaa Rapid Wash VC15 suihkupuhdistusaine vaativaan käyttöön kovissa vesissä. Matalavaahtoinen, alkalinen tuote soveltuu elintarvike-, juoma- ja meijeriteollisuuden kierto- ja suihkupesuihin. Ehkäisee kivettymänmuodostumista ja edistää pintojen huuhtoutuvuutta.

 • pH: tiiviste > 12, käyttöliuos noin 13

Kiertopesuaine VA5 Pascal

Matalavaahtoinen, savuamaton, typpihappopohjainen Pascal VA5 kivettymänpoistoaine, jota voidaan käyttää monenlaisiin kiertopesuihin elintarvike- ja juomateollisuudessa. Soveltuu johtokykyyn perustuvaan automaattiseen annostukseen. Irrottaa tehokkaasti epäorgaanisia kivettymiä sekä kalsiumoksalaattia.

 • pH: tiiviste < 2, käyttöliuos noin 1

Kiertopesuaine VC2 Total

Matalavaahtoinen, alkalinen Total VC2 kiertopesuaine elintarvike- ja juomateollisuuteen keskikoviin vesiin. Irrottaa tehokkaasti elintarvike- ja juomateollisuudessa esiintyvää orgaanista likaa ja soveltuu siten esimerkiksi valmisruokateollisuuden uppopaistolaitteiden ja keittopatojen pesuun, meijereiden kaksivaihekiertopesuihin sekä panimoiden pastöörien, täyttökoneiden ja astioiden pesuun.

 • pH: tiiviste ja käyttöliuos > 11

Kiilto F39 Torox
Kiilto F39 Torox

Vahvasti emäksinen Kiilto F 39 Torox vaahtopesuaine elintarviketeollisuuden savustusuunien puhdistamiseen. Soveltuu myös erittäin rasvaisen ja pinttyneen lian poistoon pinnoilta, jotka kestävät vahvasti emäksistä pesuainetta. Ei sovellu alumiini- ja muille kevytmetallipinnoille.

 • pH: tiiviste 14, käyttöliuos 13

Lattianhoitoaine Jontec Destat
Lattianhoitoaine Jontec Destat

Jontec Destat ESD-lattioiden puhdistus- ja hoitoaine. Ylläpitää ja lisää ESD-vahojen ja -lattioiden sähkönjohtokykyä. Irrottaa tehokkaasti likaa. Jättää lattiapinnan kirkkaaksi ja puhtaaksi. Soveltuu käytettäväksi lähes kaikille vettäkestäville lattia- ja vahapinnoille.

 • pH: tiiviste noin 8, käyttöliuos noin 7

Mattoshampoo Taski Tapi Shampoo
Mattoshampoo Taski Tapi Shampoo

Tekstiilimattojen ja -verhoiltujen huonekalujen kuiva- ja märkäshamponointiin, sekä lianimeytykseen tarkoitettu Taski Tapi Shampoo. Poistaa tekstiileistä pahoja hajuja. Woolsafe hyväksytty. Hyväksytty lentokonesiivoukseen.

 • pH: tiiviste noin 6, käyttöliuos noin 7

Osienpesujauhe Kiilto M-13
Osienpesujauhe Kiilto M-13

Monikäyttöinen, vahvasti emäksinen Kiilto M 13 teollisuuspesujauhe metalliteollisuuden tarpeisiin. Soveltuu metalliosien pesuun suihku- ja upotuspesumenetelmillä. Soveltuu valurauta-, kevytmetalli- ja seosmetalliosille. Voidaan käyttää myös elektrolyyttisessä pesussa.

 • pH: tiiviste 14, käyttöliuos 13

Peruspesuaine KW I-Tek 13 20L
Peruspesuaine KW I-Tek 13 20L

Vahvasti emäksinen KW I-Tek 13 peruspesuaine erittäin likaisille pinnoille. Soveltuu erinomaisesti öljyisen lian irrottamiseen. Vaikutusaika ja kuuma vesi parantavat lopputulosta. Suositellaan erityisesti painepesurikäyttöön. Käyttökohteina esimerkiksi teollisuushallit, korjaamot, huoltoasemat, navetat, työkoneet. Tuote ei sovellu alumiinille.

 • pH: tiiviste 13, käyttöliuos 11,3
 • Tuotteella on Avainlippu-merkki

Peruspesuaine KW I-Tek 7
Peruspesuaine KW I-Tek 7

Iho- ja ympäristöystävällinen KW I-Tek 7 liuotinpesuaine on kehitetty erityisesti raskaan öljyn, mäntypien ja rasvan irrottamiseen sekä korvaamaan perinteisiä herkästi syttyviä hiilivetyliuottimia. Käyttökohteina teollisuuden säiliöpuhdistus, mutta myös muut pinnat, joilta öljy tulee saada pois. Tuote neutraali, joten se on turvallinen käyttää monille pintamateriaaleille. Käytettävissä myös auton- ja kalustonpesun esipesuaineena. Voidaan käyttää myös liotusaineena, ei vahingoita metallia. Ei suositella kumimateriaaleille.

 • pH: tiiviste 7
 • Tuotteella on Avainlippu-merkki

Peruspuhdistusaine Kiilto Sartek 2 Nova
Peruspuhdistusaine Kiilto Sartek 2 Nova

Vahvasti emäksinen Kiilto Sartek 2 Nova puhdistusaine öljy- ja rasvalian poistoon käsi- ja konemenetelmin teollisuudessa ja korjaamoissa. Sisältää glykolieettereitä. Matalavaahtoinen tuote toimii hyvin haaleassa ja kylmässä vedessä.

 • pH: tiiviste 13,5; käyttöliuos 12,5
 • Tuotteella on Avainlippu-merkki

Power HD Foam VF58
Power HD Foam VF58

Elintarvike-, juoma- ja meijeriteollisuuden vaativien kohteiden säännölliseen puhdistukseen kehitetty erittäin emäksinen Power HD Foam VF58 vaahtopesuaine. Ei sisällä EDTA:ta. Soveltuu erityisesti kohteisiin, joissa on vaikeasti irrotettavaa tai kiinni palanutta likaa, kuten rasvakeittimiin, uuneihin ja savustusuuneihin. Tehokas koostumus sisältää runsaasti alkaleja sekä kompleksointi- ja pinta-aktiivisia aineita.

 • pH: tiiviste > 12, käyttöliuos noin 13,6

Powerfoam VF4L2
Powerfoam VF4L2

Alkalinen Powerfoam VF4 vaahtopesuaine, joka on kehitetty elintarvike-, juoma- ja meijeriteollisuuden vaativien kohteiden puhdistukseen. Tehokas koostumus sisältää alkaleja, orgaanisia kompleksinmuodostajia sekä runsaasti vaahtoavia pinta-aktiivisia aineita. Irrottaa tehokkaasti raskasta ja kiinni palanutta likaa, kuten eläin- ja kasvirasvaa, tärkkelystä ja valkuaista. Soveltuu rasvakeittimien, uunien ja savustusuunien päivittäiseen puhdistukseen sekä raskaan lian jaksoittaiseen poistoon lattioilta, kuljettimilta sekä järeämmiltä koneilta. Useimmat vaahtopesulaitteet soveltuvat tuotteen levitykseen.

 • pH: tiiviste ja käyttöliuos > 12

Puhdistusaine Jontec Forward Free
Puhdistusaine Jontec Forward Free

Matalavaahtoinen Jontec Forward Free tehopuhdistusaine vettä sietävien kovien pintojen puhdistukseen. Voidaan käyttää käsittelemättömien lattioiden tehopesuun, vahatun lattian pintapesuun ja kevyiden vahakerrosten poistoon. Soveltuu käsi- ja konemenetelmiin.

 • pH: tiiviste noin 11, käyttöliuos 9,6
 • Hajusteeton, väriaineeton
 • Ympäristömerkit: EU-kukka

24 / 59 tuotteet
Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.