Kuulonsuojaimet

Annostelija Ear One-Touch
Annostelija Ear One-Touch
3M™ E-A-R™ One-Touch Pro-korvatulppien annostelija 391-0000. Nyt voit ostaa monia erilaisia 3M™-kertakäyttötulppia innovatiiviseen 3M™ One-Touch Pro-annostelijaan. Helppo käyttää yhdellä kiertoliikkeellä, innovatiivinen ”hukkaa aiheuttamaton” suppilo pudottaa 3M™-kertakäyttötulpat aina suoraan kämmenelle. Kiinteästi asennettava 3M™-korvatulppien annostelulaite muistuttaa kuulonsuojaimien käytöstä, ja sen ansiosta 3M-korvatulppia on aina saatavana meluisilla alueilla kokopäiväistä käyttöä sekä vierailijoita varten. Annostelijaa voi käyttää yhdellä kädellä myötä- tai vastapäivään kiertämällä joko suoraan edestä, tai jommalta kummalta sivulta. Tämä muovinen annostelija on helppo kiinnittää pysyvästi seinälle tai muuhun paikkaan. Annostelijaan mahtuu 500 paria 3M™ E-A-R™ Classic™, 3M™ E-A-Rsoft™ Neons, 3M™ E-A-Rsoft™ Blasts, 3M™ E-A-R Superfit™ 33, 3M™ Classic™ Soft sekä 3M™ 1100/1120 ja 3M™ Solar korvatulppia.
Korvatulpat 3M 1100
Korvatulpat 3M 1100
3M™ 1100 korvatulpat tarjoavat mukavaa kuulonsuojausta koko päivän ajan. Korvatulpat on valmistettu pehmeästä, ihoystävällisestä ja mukavasta PU-vaahdosta. Kapeat korvatulpat sopivat useimpiin korviin, ja niiden käyttö ja käsittely on helppoa. Korvatulppien rullaaminen on helppoa, ja niistä tulee entistä mukavammat kehon lämpötilan myötä. Tulpat vaimentavat melua jopa 37 dB. 200 pr/pak.
Korvatulppa Bilsom 303 L, 20x10pr
Korvatulppa Bilsom 303 L, 20x10pr

Valettu vaahtokorvatulppa polyuretaania.

 • Sileä, kartiomainen
 • Pyöristetty pää
 • 10 paria/pussi
 • CE
  CatIII
  EN352233322929

Korvatulppa Bilsom 303 S kelt./valk.
Korvatulppa Bilsom 303 S kelt./valk.
Valettu vaahtokorvatulppa polyuretaania. Sileä, kartiomainen. Pyöristetty pää. 10 paria/pussi.
Korvatulppa Bilsom 303S
Korvatulppa Bilsom 303S

Valettu vaahtokorvatulppa polyuretaania. Sileä, kartiomainen korvatulppa, jossa pyöristetty pää. Erikseen tilattavissa myös täyttöpusseja.

EN352-2 SNR:33 H:32 M:29 L:29

Korvatulppa Ear Soft OneTouch
Korvatulppa Ear Soft OneTouch

3M- E-A-R- E-A-Rsoft -korvatulppien täyttösäiliö PD-01-002 on tarkoitettu käytettäväksi 3M- One-Touch- -jakelulaitteen kanssa helpottamaan korvatulppien saatavuutta. Tehokkaasti vaimentavissa E-A-Rsoft-korvatulpissa paine pysyy tasaisena, ja niissä joustavuus ja hyvä tiiviys yhdistyvät optimaaliseen käyttömukavuuteen.

CE
CatIII
EN352236343431

Korvatulppa Ear Tracers
Korvatulppa Ear Tracers
3M™ E-A-R™ Tracer -korvatulppien pehmeät ja joustavat ulokkeet mukautuvat korvakäytävään muodostaen kolminkertaisen tiivisteen melua vastaan, ja tulpat ovat havaittavissa metallinpaljastimella. Lisäksi niissä on helposti näkyvä sininen metallinpaljastimella havaittava vinyylinauha. Väri on ainoa, jota ei luokitella elintarvikeväriksi. Tämän vuoksi ne soveltuvat ihanteellisesti elintarviketeollisuuteen.
Korvatulppa Howard Leight Laser-Trak
Korvatulppa Howard Leight Laser-Trak
Laser Trak kertakäyttöiset turvakorvatulpat tarjoavat korkean visuaalisen havaittavuuden. Laser Trakin matalapaineinen polyuretaanivaahto laajenee kevyesti korvakanavan sisäpuolelle, jotta se olisi mukava pitkäaikaista käyttöä, kun taas sen muotoiltu T-muoto tarjoaa helpon käsittelyn. Korvatulpan metalliholkki auttaa metallien havaitsemisessa, etenkin prosessiteollisuudessa.
Korvatulppa Howard Leight max
Korvatulppa Howard Leight max

MAX kertakäyttöiset vaahtokorvatulpat tarjoavat korkeimman melunvaimennustason markkinoilla olevista kertakäyttöisistä korvatulpista; ne ovat myös eniten käytettyjä PE-vaahtokorvatulppia maailmanlaajuisesti.

CE
Cat III
EN352-2 SNR:37 H:36 M:34 L:34

Korvatulppa Laser Lite 200
Korvatulppa Laser Lite 200
Laser Lite korvatulpat ovat värikkäitä ja hyvin näkyviä korvatulppia. Ne on valmistettu polyuretaanivaahdosta joka asettamisen jälkeen laajenee, ja muotoutuu aina käyttäjän korvan mukaisesti. T-muoto helpottaa asennusta ja käyttöä. Sileä, likaa hylkivä vaahtokuori estää lian kertymisen.
Korvatulppa Moldex Spark 7802
Korvatulppa Moldex Spark 7802
Pehmeästä PU-vaahtomuovista valmistetut korvatulpat. 2 paria kätevässä muovirasiassa.
Korvatulppa täyttöpussi Ear Classic OneTouch
Korvatulppa täyttöpussi Ear Classic OneTouch
3M- E-A-R- Classic PD-01-009 -täyttöpakkaus on tarkoitettu 3M- E-A-R- Classic -korvatulppien 3M- One Touch- -jakelulaitteeseen. 3M- E-A-R- Classic- -korvatulpat on valmistettu pehmeästä, energiaa absorboivasta polymeerivaahtomuovista ja ne suojaavat tehokkaasti kuuloa ja ovat mukavia pitää koko päivän ajan. Ihanteelliset silloin, kun melu on ongelma joko työssä tai vapaa-ajalla.
Korvatulppa uvex x-ft, kel, nauhalla
Korvatulppa uvex x-ft, kel, nauhalla
Ergonomisesti muotoiltu, kertakäyttöinen korvatulppa nauhalla. Erittäin hyvä vaimennus. Pehmeä ja mukava käyttää. EN 352-2. H: 36 dB, M: 34 dB, L: 34 dB.
Korvatulppa Worksafe EcoDamp
Korvatulppa Worksafe EcoDamp

Kertakäyttöinen korvatulppa, joka vaimentaa tehokkaasti ja tasaisesti. Valmistettu polyuretaanivaahtomuovista. Pitkän laajentumisajan ansiosta nämä pehmeät ja mukavat korvatulpat on helppo asettaa paikalleen ja ottaa pois

 • Kätevä pakkaus kulkee töissä mukana helposti
 • Kartiomainen korvatulppa

CE
CatIII
EN352233333029

Korvatulppa Worksafe ProDamp
Korvatulppa Worksafe ProDamp

Kertakäyttöinen korvatulppa, jonka muoto vähentää akustiikkaa sisäkorvassa ja parantaa siten äänien ja varoitussignaalien "kuuntelua". Materiaalina polyuretaani-vaahtomuovi.

 • Parantaa vuorovaikutusmahdollisuuksia, päästää kaiken äänen korvaan, mutta vaimennettuna.
 • Painetta keventävät vyöhykkeet parantavat käyttömukavuutta
 • Kätevä annostelupakkaus.

CE
CatIII
Info
EN352224262018

Korvatulppa-annostelija MoldexSpark 7850
Korvatulppa-annostelija MoldexSpark 7850
Värikäs polyuretaanista valmistettu korvatulppa. Hygieeninen ratkaisu ja helppo käyttää. Korvatulppa-annosteli ei sisällä telinettä Teline on tilattava erikseen tuotekoodilla 2073139.
Uusi
Kuuleva korvatulppa Impact IE Pro HT+BT
Kuuleva korvatulppa Impact IE Pro HT+BT
Kuuleva korvatulppa Impact In-Ear Pro suojaa kuuloa, tarjoaa 29 dB:n kohinanvaimennusluokituksen sekä elektronisen kuulokevahvistuksen suojatuilla tasoilla. Kriittinen viestintä ja ympäristötietoisuus lisääntyvät samalla kun käyttäjä on suojattu haitallisilta meluilta. Tämä mahdollistaa työntekijöiden turvallisen kommunikoinnin ja yhteyden laitteisiin ilman, että kuulonsuojaimia tarvitsee poistaa paikoiltaan. Tuoteominaisuudet ja edut: • ANSI-sertifioitu 29 dB:n kohinanvaimennusluokitus • OSHA-yhteensopiva • Active Hear-Through vahvistaa ympäröiviä ääniä jopa 82 dB:iin asti • Mahdollistaa varoitusäänien ja muiden ympäristön äänien kuulemisen • Mukana toimitetaan kompakti suojakotelo ja kolme paria erikokoisia vaihdettavia silikonitulppia • USB-C-ladattava litiumakku • Joustava, muovattava korvakoukku • Erinomainen kaikille teollisuudenaloille
Nauhallinen korvatulppa HL Fusion S
Nauhallinen korvatulppa HL Fusion S

Nauhallinen korvatulppa HL Fusion S on valmistettu kahdesta materiaalista, jonka ansiosta laipat ovat erittäin pehmeät ja tulppa tiivistää korvan mukavasti ja tehokkaasti. Tulpan ydin on vähän jäykempää materiaalia, ja sen ansiosta asettaminen tapahtuu tehokkaasti ja luotettavasti. Sopii kohtuullisiin ja voimakkaisiin meluympäristöihin.

CE
Cat II
EN352-2 SNR:28 H:29 M:25 L:24

Nauhallinen korvatulppa Howard Leight SmartFit
Nauhallinen korvatulppa Howard Leight SmartFit
Howard Leight Smartfit SmartFit-materiaalitekniikka varmistaa korvatulpan istuvuuden korvakäytävään - siksi näiden korvatulppien käyttäminen lisää mukavuutta, käyttöaikaa ja sen myötä turvallisuutta. Sopii kohtuullisiin ja voimakkaisiin meluympäristöihin. Irrotettava tekstiilinauha, joka on helppo puhdistaa. Kätevässä säilytysrasiassa. Automaatti ja 50 paria.
Nauhallinen korvatulppa Howard Leight SmartFit, detect
Nauhallinen korvatulppa Howard Leight SmartFit, detect

Howard Leight SmartFit Detectable SmartFit-materiaalitekniikka varmistaa korvatulpan istuvuuden korvakäytävään - siksi näiden korvatulppien käyttäminen lisää mukavuutta, käyttöaikaa ja sen myötä turvallisuutta. Soveltuu elintarvike- ja paperiteollisuuteen. Sopii kohtuullisiin ja voimakkaisiin meluympäristöihin.

 • Hyvin näkyvä (sininen) ja metallijäljitykseen sopiva malli, metallinen rengas ja nauha.
 • Helppo puhdistaa.
 • Pakattu muovipussiin.

CE
CatIII
Info
EN352230322723

Nauhallinen korvatulppa Moldex Spark Plug 7809 Detect
Nauhallinen korvatulppa Moldex Spark Plug 7809 Detect

Jäljitettävä korvatulppa polyuretaania.

 • Automaatissa 200 paria.
 • Yksittäispakattu, muovipussissa tulppapari ja nauha.
 • CE
  CatIII, Info
  EN352232322826

Nauhallinen korvatulppa uvex hi-com (100pr/ltk)
Nauhallinen korvatulppa uvex hi-com (100pr/ltk)

Korvatulppa sinistä polyuretaania, jäljitettävä

 • Metalliydin, lisäksi metallijauhetta nauhassa.
 • Parantaa kommunikoinnin laatua.
 • Yksittäispakattu, muovipussissa tulppapari ja nauha.
 • Pakkauksessa 10 paria.

CE
CatIII
EN352224262018

Nauhallinen korvatulppa Worksafe ReDamp
Nauhallinen korvatulppa Worksafe ReDamp

Uudet toistuvaan käyttöön tarkoitetut (saippuavesipesun kestävät) korvatulpat ovat sekä mukavat että hyvin vaimentavat.

 • Valmiiksi muotoiltujen, pallomaisesti pyöristettyjen lamellien ansiosta tulpat on helppo asettaa
 • Kohtalaisen äänenvaimennuksen ansiosta puheen erottaminen onnistuu helposti
 • Hyvä käyttömukavuus myös pitkäkestoissa tehtävissä

CE
CatIII
Info
EN352224232320

Nauhallinen korvatulppa HL Fusion L
Nauhallinen korvatulppa HL Fusion L
Nauhallinen korvatulppa HL Fusion on helppo käsitellä ja ne ovat mukavat jokapäiväisessä käytössä. FlexiFirm-ydin varmistaa helpon asettamisen korvakäytävään ja erinomaisen istuvuuden koko päivän ajan.
24 / 121 tuotteet
Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.