Kypäräkiinnitteiset kuulonsuojaimet

Kategoriat (0)
Kuulonsuoj. Hellberg XSTREAM MP BT kypärä
Kuulonsuoj. Hellberg XSTREAM MP BT kypärä
Hellberg XSTREAM MP BT on monipiste-bluetooth-tekniikalla varustettu kuulonsuojain puheluja ja musiikin kuuntelua varten. Kuulonsuojain mahdollistaa kahden puhelimen pariliittämisen samanaikaisesti, esimerkiksi työpuhelimen ja henkilökohtaisen puhelimen. Loistava äänenlaatu ja akunkesto jopa 80 tuntia. Mukana tuleva vastamelumikrofoni mahdollistaa selkeän viestinnän myös voimakkaassa taustamelussa. Korvakuppien aktiiviset kuuntelumikrofonit takaavat erinomaisen suuntakuulon, luonnollisen äänen sekä keskustelujen, varoitussignaalien ja muiden tärkeiden tietojen kuulemisen suojausta vaarantamatta. Kuulokkeissa on ergonimisesti muotoillut, kumipinnoitetut painonapit joiden avulla laitteen hallinta on helppoa myös käsineet kädessä. Testattu ja hyväksytty IPX4-luokkaan, mikä tarkoittaa, että tuotetta voidaan käyttää rankkasateessa. EN-standardit EN352-1, 4, 6, 8.
Kuulonsuojain Hellberg SECURE 1C, vihreä
Kuulonsuojain Hellberg SECURE 1C, vihreä

Kypäräkuulonsuojain mukavilla, hygieenisillä pehmusterenkailla vaivattomaan pitkäaikaiseen käyttöön. Soveltuu työpaikoille, joissa melutaso on alhainen. VIHREÄ väri on värikoodi, joka osoittaa, että kullakin työntekijällä on käytössä oikea suojaustaso. Paino 250 g.

CE1974
CatIII
Info
EN352325272316

Kuulonsuojain Hellberg SECURE 2C RELAX
Kuulonsuojain Hellberg SECURE 2C RELAX

Kypäräkuulonsuojain mukavilla, hygieenisillä pehmusterenkailla vaivattomaan pitkäaikaiseen käyttöön. Ainutlaatuisen kaiutinrakenteen ansiosta suojain toistaa äänet hyvin koko ääniasteikolla. Turvallisuutta lisää suojaimen liitäntä (AUX 3,5 mm) radiopuhelinta ja muita ulkoisia äänilähteitä varten. Soveltuu työpaikoille, joissa melun voimakkuus on keskitasoa. AM/FM-radion ja äänenvoimakkuuden asettaminen on helppoa. Automaattinen taajuusohjaus lukitsee halutun kanavan myös heikoilla signaalialueilla. Elektroninen EPS-turvajärjestelmä rajoittaa radion äänenvoimakkuuden turvalliselle tasolle. Paino 407 g.

CE1974
CatIII
Info
EN352329332619
EN3526
EN3528

Kuulonsuojain Hellberg SECURE 3C
Kuulonsuojain Hellberg SECURE 3C

Kypäräkiinnitteinen kuulonsuojain pehmeillä hygieniatyynyillä. Mukava käyttää koko työskentelyajan. Soveltuu korkean melutason työpaikoille. Värikoodauksen avulla helppo varmistaa että oikea suojaustaso käytössä (punainen). Paino 300g.

CE 1974
Cat III
EN352-3 SNR:31 H:32 M:29 L:21

Kuulonsuojain Hellberg Synergy Multi-Point C
Kuulonsuojain Hellberg Synergy Multi-Point C
Kuulonsuojain jossa on pehmustettu pääpanta ja mukavat pehmeät hygieniatyynyt, jotka takaavat miellyttävän käytön koko työskentelyajaksi. Nyt voit yhdistää turvallisen työpaikan taustaäänien kuuntelun, sekä turvallisen kommunikoinnin Bluetooth MultiPointin kautta (voidaan yhdistää jopa kaksi erilaista laitetta), yhdistettyjen puhelimien ja AM/FM-radion avulla. Muut äänilähteet liitetään ulkoisen äänitulon (AUX 3,5 mm) kautta. Soveltuu käytettäväksi työpaikoilla, joissa melutaso on keskitasoa. Radion, kuuntelun ja Bluetoothin ääni on rajoitettu turvalliselle tasolle (82 dB) EPS (Electronic Protection System). Melua vaimentava mikrofoni parantaa puheluita. Mukana 2xAA ladattavat akut ja laturit. 62h käyttöaika. Latausaika 3h pikalataus pistorasiasta ja 6h USB-liitännästä. Paino 459g. CE 1974, Cat III, EN352-1 SNR:30 H:34 M:27 L:19.
Kuulonsuojain Hellberg XSTREAM LD BT kypärä
Kuulonsuojain Hellberg XSTREAM LD BT kypärä

Aktiivinen Bluetooth-kuulonsuojain kypäräkiinnityksellä, jonka erinomainen äänentoisto tarjoaa mahtavan kuunteluelämyksen. Yhdistä kuulokkeet Bluetoohin avulla puhelimeesi ja striimaa suosikkimusiikkiasi tai soita puhelu. Aktiiviset kuuntelumikrofonit molemmissa kuulokekupeissa auttavat kuuntelun lomassa sinua pysymään tietoisena siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu. Voit keskustella työtovereittesi kanssa sekä kuulla varoitussignaalit ja muut tärkeät äänet samalla kun suojaat kuuloasi. Lisävarusteena saatavana puomimikrofoni

Ominaisuudet:
Bluetooth
Aktiivinen kuuntelu
Vedenkestävä (luokka IPX4 – kova sade)
USB-lataus
Sisäänrakennettu mikrofoni ja lisävarusteena puomimikrofoni
Ääniohjaus (Tukee Apple SIRI ja Google Assistant -toimintoja. Aktivoi toiminto ja hallitse musiikintoistoa tai aloita puhelu äänikomennolla).
Ladattava akku (50 tunnin käyttoaika, 100 tuntia stand-by-tilassa, 3 tunnin pikalataus, USB-latauskaapeli mukana)

Vaimennusarvot; EN 352-1:2002, H-32dB, M-26dB, L-17dB, SNR 29dB

Kuulonsuojain Hi-Vis Optime II H510P3E
Kuulonsuojain Hi-Vis Optime II H510P3E
3M- Peltor- Optime- III passiiviset kupusuojaimet H520P3E -467-GB kehitettiin vaativiin meluympäristöihin, ja ne sopivat erityisesti meluun, jossa taajuudet ovat lähinnä matalia tai keskikorkeita. Tiivisterenkaat ovat neste- ja vaahtotäytteiset. Tuloksena on optimaalinen tiiviys ja alhainen puristuspaine, mistä syystä suojaimia on miellyttävä pitää pitkiäkin aikoja. Modernit, tyylikkäät ja ohuet kuvut. Ainutlaatuinen matalaprofiilinen päälakisanka auttaa ylläpitämään tasaisen puristuksen ja siten varmistamaan suojan luotettavuuden. Pehmeät, leveät tiivisterenkaat vähentävät puristusta korvien ympärillä parantaen käyttömukavuutta ja käytettävyyttä. Helposti vaihdettavien tiivisterenkaiden ja sisäosien ansiosta suojaimet on helppo pitää puhtaina. Helppotajuinen vaimennussymboli auttaa oikean tuotteen valitsemista. Kypäräkiinnitteinen malli. Hi Viz -kuvut.
Kuulonsuojain kypäräkiinnityksellä Peltor Protac III
Kuulonsuojain kypäräkiinnityksellä Peltor Protac III

3M™ Peltor™ Pro-Tac™ III kuulonsuojain mahdollistaa ympäristöäänien, puheen, koneiden äänien, peruuttavien ajoneuvojen ja varoitussignaalien kuulemisen. Parantaa kommunikointia ja turvallisuutta Äänitason tunnistukseen perustuva (stereo)kuuntelutoiminto mahdollistaa ympäristöäänien kuulemisen Viisiportainen säätö. 3,5 mm:n liitäntä puhelimelle/MP3-soittimelle tai vastaavalle, rajoitettu 82 dB:iin. ProTac III:ssa on Dual Shell Design, mikä tarkoittaa, että elektroniikka on sijoitettu ulkopuolelle, suojaan kosteudelta. Automaattinen sammutus 4 tunnin käyttämättömyyden jälkeen. Paristojen käyttöaika: noin 100 tuntia. Akkuvarauksen vähentymisestä ilmoittava äänimerkki.

CE
CatIII
EN352331332821
EN3524
EN3526

Kuulonsuojain kypäräkiinnityksellä Peltor WorkTunes Pro
Kuulonsuojain kypäräkiinnityksellä Peltor WorkTunes Pro

3M™ PELTOR™ WorkTunes™ Pro suojaa kuuloa ja mahdollistaa radionkuuntelun samaan aikaan. 5 tallennuspaikkaa kanaville. 3,5 mm:n liitäntä puhelimelle/MP3-soittimelle tai vastaavalle, rajoitettu 82 dB:iin. Integroitu antenni ja digitaalinen pikahaku. WorkTunes Pro:ssa on Dual Shell Design, eli elektroniikka on sijoitettu ulkopuolelle, suojaan kosteudelta. Automaattinen sammutus 4 tunnin käyttämättömyyden jälkeen. Paristojen käyttöaika noin 40 tuntia, mukana toimitetaan kaksi AA-paristoa. Akkuvarauksen vähentymisestä ilmoittava äänimerkki.

CE
CatIII
EN352331332821
EN3528

Kuulonsuojain kypäräkiinnityksellä Peltor WS Alert X app
Kuulonsuojain kypäräkiinnityksellä Peltor WS Alert X app
Pidä yhteys ja suojaa kuulosi 3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ X ‑kuulokkeilla. Bluetooth®-kuulokkeita, joissa on taustamelua vaimentava puomimikrofoni, voi käyttää meluisissa ympäristöissä yhdistämällä ne matkapuhelimeesi kaiutinpuheluita ja suoratoistoa varten. Kuulokkeet auttavat suojautumaan vaaralliselta melulta ja parantavat samalla tilannetietoisuuttasi ympäristöäänien kuunteluun tarkoitetun ja melutasoon mukautuvan kuulonsuojaintoiminnon avulla. Kuulokkeet voi myös synkronoida mobiilisovelluksessa, jolloin käyttäjien on helppo ottaa kuulokkeet käyttöön ja säätää niitä.
Kuulonsuojain kypäräkiinnityksellä Peltor WS Alert XP
Kuulonsuojain kypäräkiinnityksellä Peltor WS Alert XP

Uudessa Peltor WS Alert XP MRX21A2WS6 kuulonsuojaimessa on sisäänrakennettu FM-radio, uusin versio Bluetooth teknologiasta sekä äänentasoon perustuva kuuleva toiminto. Peltor WS Alert XP kuulonsuojaimella voit puhua puhelimeesi langattomasti tai vaikka streamata musiikkia. Langaton Bluetooth yhteys matkapuhelimeen tai DECT:iin. Automaattinen yhdistäminen, uudelleensoitto, yhteensopiva mm. iPhonen Sirin sekä muiden henkilökohtaisten assistenttien kanssa. Paristojen kesto n. 58 tuntia (FM-radio & kuuleva toiminto) / n. 78 tuntia (stream & kuuleva toiminto). Alhaisen akun varoitusääni. Lyhyt ja taipuisa antenni varmistaa häiriöttömän vastaanoton vaikeissakin olosuhteissa. Dual Shell Design - Elektroniikka on sijoitettu omaan osioonsa, suojaan kosteudelta. Käyttää 2 kpl AA/LR6 paristoja.

CE
CatIII
EN3524
EN3526
EN3528
EN352230342718

Kuulonsuojain kypäräkiinnitys Hellberg SECURE 2C ACTIVE
Kuulonsuojain kypäräkiinnitys Hellberg SECURE 2C ACTIVE

Kypäräkiinnitteinen kuulonsuojain mukavilla hygienityynyillä miellyttävään käyttöön koko työskentelyn ajan. Hellberg Secure 2 Active -sovelluksella kuulet ympäristön ääniä, viestintää, koneääniä, peruutusajoneuvoja ja varoitussignaaleja. Työpaikoille jossa on keskitason meluaste. Parantaa viestintää ja turvallisuutta työpaikalla. Suojaustasosta riippuen mukana kuuntelun (stereo) avulla kuulet tilaäänen. 3,5 mm sisääntulo mobiili- / MP3-soittimille tai vastaaville. Toimii 2xAA-paristoilla, paristojen käyttöikä noin 800 tuntia. Paino 402 g.

CE 1974
Cat III
EN352-3 SNR:29 H:33 M:26 L:19
EN352-4
EN352-6

Kuulonsuojain kypärään Peltor Worksafe ProTac XPI BT
Kuulonsuojain kypärään Peltor Worksafe ProTac XPI BT
Bluetooth®-yhteydellä varustetuissa 3M™ PELTOR™ WS™ ProTac XPI -kuulonsuojaimissa on melutasoon mukautuva kuuleva toiminto, joka mahdollistaa ympäristön äänien kuuntelun ja kommunikoinnin samanaikaisesti lähellä työskentelevien kanssa, ilman että kuulosi vaarantuu. Bluetooth-liitäntä varmistaa saumattoman kommunikoinnin muiden Bluetooth-yhteydellä varustettujen laitteiden kanssa. Keltainen huomioväri parantaa näkyvyyttä huonoissa olosuhteissa. Taustamelua suodattava mikrofoni, jossa on IP68-luokitus.
Kuulonsuojain Peltor H540P3E-475 musta
Kuulonsuojain Peltor H540P3E-475 musta

3M™ Peltor™ Optime™ III passiivinen kuulonsuojain H540P3*. Kypäräkiinnikemalli. Kehitetty äärimmäisen voimakkaaseen meluun, erityisesti meluun, jossa matalat taajuudet ovat hallitsevia. Suojaus perustuu kaksikuoriteknologiaan, joka minimoi kuvun kuoren resonanssit vaimentaen maksimaalisen tehokkaasti korkeat taajuudet. Akustisesti yhdistetyt sisä- ja ulkokuori takaavat myös matalien taajuuksien mahdollisimman tehokkaan vaimennuksen. Leveät tiivisterenkaat on täytetty pehmeällä vaahtomuovilla, minkä ansiosta suojaimet istuvat erittäin hyvin ja niiden puristuspaine on alhainen. Optime™-kuulonsuojaimelle on ominaista tehokas suojaus ja paras mahdollinen käyttömukavuus. Hygieniasarja saatavana.

CE
CatIII
EN352334403222

Kuulonsuojain Peltor X1 P3E
Kuulonsuojain Peltor X1 P3E
Peltor X1P3E -kypärään kiinnitettävä kuulosuojaimessa on innovatiivinen ja moderni muotoilu. Kuulosuojaimet suojaavat kevyeltä teollisuuden melulta.
Kypäräkiinn. kuulonsuojain Peltor Optime I H510P3E
Kypäräkiinn. kuulonsuojain Peltor Optime I H510P3E

3M- Peltor- Optime- I passiivinen kuulonsuojain H510P3*. Kypäräkiinnitteinen malli, hyväksytty käytettäväksi monissa erilaisissa teollisuuskypärissä. Lisätietoja hyväksytyistä yhdistelmistä voi pyytää 3M:ltä. Ne antavat kattavan suojan ja ovat keveytensä ansiosta erittäin mukavia käyttää. Niissä on matala profiili ja runsaasti tilaa kupujen sisäpuolella, minkä ansiosta ne on helppo yhdistää muihin suojaimiin tinkimättä korvien mukavuudesta.

 • Modernit, tyylikkäät ja ohuet kuvut
 • Käyttömukavuutta parantavat nestetäytteiset tiivisterenkaat
 • Ainutlaatuinen matalaprofiilinen päälakisanka auttaa ylläpitämään tasaisen puristuksen ja siten varmistamaan suojan luotettavuuden.
 • Sisältä tilava kupu auttaa vähentämään kosteutta ja kuumuutta.
 • Pehmeät, leveät tiivisterenkaat vähentävät puristusta korvien ympärillä parantaen käyttömukavuutta ja käytettävyyttä.
 • Helposti vaihdettavien tiivisterenkaiden ja sisäosien ansiosta suojaimet on helppo pitää puhtaina.

CE
CatIII
Info
EN352326322315

Kypäräkiinnitteinen kuulonsuojain P3E Peltor WS LiteCom Pro III GB
Kypäräkiinnitteinen kuulonsuojain P3E Peltor WS LiteCom Pro III GB

3M Peltor WS Litacom Pro III HiViz on kuulonsuojain, jonka analoginen ja digitaalinen radiopuhelin mahdollistaa viestinnän kuulokkeiden välillä ja samanlaisissa PMR-radioviestintäjärjestelmissä. Bluetooth Multipoint handsfree-puheluihin ja äänen striimaukseen. Äänenvoimakkuuden säätö (kuuntelutoiminto), jonka avulla käyttäjä kuulee tärkeät äänet ja signaalit ympäristöstä ja voi kommunikoida lähellä olevien kanssa kuuloaan vaarantamatta.

 • 32 esiohjelmoitua PMR/DMR-radiokanavaa taajuuskaistalla 446 MHz
 • Vedenpitävä mikrofoni (IP68)
 • Käyttöaika jopa 11 tuntia/lataus (17 tuntia, jos akunsäästötoiminto on käytössä)
 • Ladattava litium-ioni-akku
 • Ääniohjattu lähetys (VOX) ja PTL Push-to-Listen -toiminto
 • CE0403
  CatIII, Info
  EN352332333023

Kypäräkiinnitteinen kuulonsuojain Peltor LiteCom PMR 446
Kypäräkiinnitteinen kuulonsuojain Peltor LiteCom PMR 446

Peltorin perusmallissa on tietenkin erilaisia toimintoja, jotka varmistavat tehokkaan viestinnän. Päivitetty elektroniikka mahdollistaa langattoman viestinnän monissa rinnakkaiskanavissa ja mikrofoni suodattaa keskustelun aikana mahdollista häiritsevää melua.

 • Uusi vankka rakenne
 • Selkeä osoitus akun tilasta
 • Valikon helppo asetus ja helpot automaattiset asetukset auttavat kuulonsuojaimia istumaan hyvin korvilla-missä ne suojaavat parhaalla mahdollisella tavalla - koko työn ajan.
 • CE
  CatIII
  EN352333343023
  EN3526

Kypäräkiinnitteinen kuulonsuojain Wolf Headset Pro
Kypäräkiinnitteinen kuulonsuojain Wolf Headset Pro
Suojaa kuulosi kypäräkiinnitteisellä Wolf Helmet Pro -kuulonsuojaimella. Wolf Headset Pro -kuulonsuojaimessa on Bluetooth, jonka avulla saat yhdistettyä kuulonsuojaimen puhelimeesi. WOLF 30mm Helmet Clip, DAB+, FM, Bluetooth, integroitu mikrofoni (saatavilla myös Boom Mic -puomimikrofoni), näyttö, monikielinen valikko.
Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.