Silmänhuuhtelu

Kategoriat (0)
Haavan- ja silmienpuhdistusspray 150ml
Haavan- ja silmienpuhdistusspray 150ml
Cederroth huuhteluspray pölyn ja lian huuhteluun silmistä ja haavoista. Pullossa on tasainen suihku ja yhteensä 5 minuuttia huuhteluaikaa. Se toimii kaikissa asennoissa. Samaa steriiliä pulloa voidaan käyttää useita kertoja. Sopii ensiapuasemaan. Säilyvyysaika 5 vuotta valmistuspäivästä.
Huuhtelupullo MCS Diphoterine
Huuhtelupullo MCS Diphoterine
MCS Diphoterine Siew huuhtelupullo on kannettava silmänhuuhtelupullo, joka on tarkoitettu silmään kohdistuvaan ensiaputoimenpiteeseen ja neutralisointiin 10 sekunnissa kemikaaliroiskeesta. Pullo on kertakäyttöinen. Säilyy 2 vuotta valmistuspäivästä.
Lämpökaappi Cederroth-pulloille
Lämpökaappi Cederroth-pulloille
Cederroth 790400 lämpökaappi kahdelle Cederroth silmänhuuhtelupullolle 500 ml. Kaappi pitää silmänhuuhtelunesteen lämpimänä ympäristön -20°C asti. Kaappi on iskun- ja kemikaalien kestävä. Toimii automaattisesti 12V ja 24V jännitteellä pistokkeen avulla. Ei sisällä silmänhuuhtelupulloja.
Seinäteline Cederroth
Seinäteline Cederroth
Metallinen seinäteline Cederroth silmänhuuhtelulaukulle (7255), isolle ensiapulaukulle (390102) tai keskikokoiselle ensiapulaukulle (390101).
Silmänhuuhteluasema Cederroth 721500
Silmänhuuhteluasema Cederroth 721500

Cederroth 721500 silmänhuuhteluasema sisältää silmänhuuhtelupullot ja laastareita pienien haavojen hoitoon. Asemassa on kaksi huuhtelupulloa, jotka avautuvat automaattisesti, kun ne irrotetaan telineestä. Pullo on kertakäyttöinen ja siitä tulee runsas huuhtelu noin 1,5 minuutin ajan. Silmänhuuhtelunesteen säilyvyysaika 4,5 vuotta valmistuspäivästä. Asemassa useita erikokoisia laastareita.

Sisältää:
2x 500 ml Cederroth silmänhuuhtelu (REF 725200)
Salvequick laastariautomaatti sis. 40 kangaslaastaria (REF 6444) ja 45 muovilaastaria (REF 6036)
1 silmänhuuhteluohje
1 laastariautomaatin avain.

Silmänhuuhteluneste, kannettava Hexafluorine
Silmänhuuhteluneste, kannettava Hexafluorine
Hexafluorine huuhteluneste on tarkoitettu silmän ensihoitoon ja fluorivetyhapom neutralisoinnin aloittamiseen 10 sekunnissa onnettomuudesta. Pakkaus on kertakäyttöinen. Säilyy 2 vuotta valmistuspäivästä.
Silmänhuuhtelupullo 500 ml Cederroth
Silmänhuuhtelupullo 500 ml Cederroth
Cederroth silmänhuuhtelupullo on kertakäyttöinen apu silmien puhdistukseen onnettomuuden jälkeen. Silmänhuuhteluneste on fosfaatiton eli sitä voi käyttää jos silmään on mennyt esimerkiksi sementtiä, betonia tai kalkkia. Tuote on steriili. Säilyvyysaika 4,5 vuotta valmistuspäivästä.
Silmänhuuhtelutarvikkeet Tobin
Silmänhuuhtelutarvikkeet Tobin
Tobin silmänhuuhtelutarvikkeissa on saatavilla 1000 ml ja 200 ml silmänhuuhtelupullot sekä silmänhuuhtelukaappi 1000 ml pulloilla. Huuhtelupulloissa on steriiliä huuhtelunestettä. Pullo on kertakäyttöinen.
Vyökotelo 50 ml silmähuuhdepullolle
Vyökotelo 50 ml silmähuuhdepullolle
Vyökotelo mukana kannettavalle 50 ml silmähuuhdepullolle. Sopii yhteen 2064333 Huuhtelupullo MCS Diphoterine Siew 50ml kanssa. Vyökotelo on kätevä tapa pitää silmähuuhde saatavilla nopeasti onnettomuuden sattuessa.
Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.