Palovammat

Kategoriat (0)
Kylmähaude Avalon
Kylmähaude Avalon
Kertakäyttöinen kylmähaudepussi. Sopii ensiaputilanteisiin; turvotuksen ehkäisyyn, verenvuodon hidastamiseen ja kivun lievittämiseen. Ainoastaa ulkoiseen käyttöön.

Käyttöohje:
Laita kylmähaudepussi pöydälle tai muulle tasolle ja paina sitä molemmin käsin, kunnes sisällä oleva nestepussi rikkoontuu.
Ravista pussia sen jälkeen voimakkaasti. Kemiallisen reaktion ansiosta pussi kylmenee välittömästi.
Kääri kylmähaudepussi kankaaseen, pyyhkeeseen tai vastaavaan ja aseta kipeälle alueelle.
Kylmähaudetta tulisi käyttää korkeintaan 20 minuuttia.

Outlet-tuotteita
Kylmäpakkaus 219600 Salvequick Instant Cold Pack
Kylmäpakkaus 219600 Salvequick Instant Cold Pack
Salvequick Instant Cold Pack kylmäpussi lievittää särkyä ja turvotusta esimerkiksi nyrjähdyksen jälkeen. Kun pussia puristetaan, sisällä oleva vesipussi rikkoutuu ja pussi kylmenee. Pidä pussia vamman päällä 10-20 minuuttia, pussia ei tulisi laittaa suoraan ihoa vasten. Tuotetta ei saa käyttää uudelleen.
Palovammageeli-spray Cederroth 100ml 51011005
Palovammageeli-spray Cederroth 100ml 51011005
Cederroth 51011005 palovammageeli-spray 100ml on erittäin helppokäyttöinen hydrogeeli palovammojen ensiapuun. Spray viilentää ja rauhoittaa ihoa sekä lieventää tehokkaasti kipua. Soveltuu pienempiin palovammoihin, syöpymiin, auringonpolttamiin ja säteilyvaurioihin, myös lapsille. Pestään pois. Pulloa voi käyttää useaan kertaan. Säilyvyysaika 3 vuotta valmistuspäivästä.
Palovammalaastari Cederroth 901903
Palovammalaastari Cederroth 901903
Cederroth 901903 palovammalaastari suojaa pieniä palovammoja, viiltohaavoja ja hiertymiä. Haavatyyny on hydrogeeliä, eikä tartu haavaan. Laastari on vedenkestävä ja steriili. Sininen laastari sopii elintarviketeollisuuteen sillä se on helppo tunnistaa värinsä puolesta ja useimmat elintarviketeollisuuden metallintunnistimet havaitsevat sen. 10 laastaria/pakkaus.
Palovammalaukku Cederroth
Palovammalaukku Cederroth

Cederroth palovammalaukku on mukana kuljetettava pakkaus palovammojen ensiapuun. Burn Gel palovammatuotteet soveltuvat ensimmäisen ja toisen asteen palovammoihin ja ne jäähdyttävät ja lievittävät kipua.

Sisältää:
1 Burn Gel palovammageeli 100 ml
1 Burn Gel palovammataitos/kasvomaski 30×40 cm
2 Burn Gel palovammataitos 20×20 cm
4 Burn Gel palovammataitos 10×10 cm
1 Cederroth 4-in-1 – iso ensiapuside
1 verkkoside
6 sidosrullaa taitosten kiinnittämiseen
2 paria suojakäsineitä
1 x sakset (REF 270002)
Ensiapuohjeet ja palovammojen hoito-ohjeet

Palovammataitos Cederroth Burn Gel
Palovammataitos Cederroth Burn Gel
Cederroth Burn Gel viilentää nopeasti ja lieventää tehokkaasti kipua ja estää palovamman etenemistä syvemmälle ihokudoksiin. Geeli jäähdyttää yhtä tehokkaasti kuin juokseva vesi nopeuttaen siten palovamman paranemista. Vesiliukoinen ja steriilit haavasiteet. Cederrothin palovammataitosta saatavilla kahdessa koossa: 10x10xcm ja 20x20cm.
Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.