Laastarit

Kategoriat (0)
Ensiapupeite Avalon
Ensiapupeite Avalon
Antistaattinen 5-kerroksinen ensiapupeite. Ulkokerrokset kuitukangasta, sisällä kolme kreppi-kerrosta. Koko 145 x 190cm, 190g. Pakkauskoko 40 kpl/ltk.
Injektiolaastari ABE
Injektiolaastari ABE
Heti käyttövalmis injektiolaastari verinäytteen ja injektion jälkeiseen pistoskohdan hoitoon, sekä pienille haavoille ja naarmuille. Laastarin haavatyynyssä on polyesteriverkko, joka ehkäisee haavatyynyn tarttumista haavaan. Joustavan kangasrakenteen ansiosta mukautuu hyvin ihoon. Haavatyyny 100% kuitukangasta. Laastarin koko 2 cm x 4 cm.

CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Kangaslaastari Salvequick 546264
Kangaslaastari Salvequick 546264
Salvequick 546264 kangaslaastari on joustava ja korkealaatuinen laastari. Laastari on rullana, josta on helppo leikata tarvittavan kokoinen pala. Joustavuuden ansiosta laastari sopii esimerkiksi kyynärpäähän, rystysiin ja polveen.
Kangaslaastari Salvequick 6454
Kangaslaastari Salvequick 6454
Salvequick 6454 kangaslaastari on reilun kokoinen ja joustava laastari sormihaavoihin. Yksittäinen laastari on helppo vetää pakkauksesta ja asettaa paikalleen. Täydennyspakkaus sisältää 15 laastaria. 6 täydennyspakkausta rasiassa. Täydennyspakkaus sopii laastari- ja ensiapuasemiin.
Kangaslaastari/täydennyspakkaus Salvequick 6444
Kangaslaastari/täydennyspakkaus Salvequick 6444
Salvequick 6444 kangaslaastari on joustava ja korkealaatuinen laastari. Yksittäinen laastari on helppo vetää pakkauksesta ja asettaa paikalleen. Täydennyspakkaus sisältää 40 laastaria, kahta eri kokoa. 6 täydennyspakkausta rasiassa. Täydennyspakkaus sopii laastari- ja ensiapuasemiin.
Kangaslaastari/täydennyspakkaus Salvequick 6470
Kangaslaastari/täydennyspakkaus Salvequick 6470
Salvequick 6470 kangaslaastari on reilun kokoinen, joustava ja korkealaatuinen laastari. Yksittäinen laastari on helppo vetää pakkauksesta ja asettaa paikalleen. Täydennyspakkaus sopii laastari- ja ensiapuasemiin.
Uusi
Kiinnitysside kuitukangas ABE
Kiinnitysside kuitukangas ABE
Ihoystävällinen kiinnitysside kuitukankaasta. Hypoallergeeninen polyakrylaattiliima. Poikittaissuunnassa venyvä (min. 100%). Pehmeä ja hengittävä, läpäisee myös vesihöyryä. Soveltuu mm. sidosten, taitosten, katetrien, letkujen ja kanyylien kiinnittämiseen. Elastisuuden ja yksilöllisen leikkauksen ansiosta mukautuu hyvin kehon muotoihin. Soveltuu hyvin myös herkkäihoisille potilaille. Valmistusmateriaali kuitukangas ja polyakrylaattiliima.

CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Laastari Salvequick Sensitive 6943
Laastari Salvequick Sensitive 6943
Salvequick Sensitive 6943 laastari hylkii vettä ja on ihoystävällinen, joustava sekä helppokäyttöinen. Yksittäinen laastari on helppo vetää pakkauksesta ja asettaa paikalleen. Täydennyspakkaus sisältää 43 laastaria, kahta eri kokoa. 6 täydennyspakkausta rasiassa.
Laastari, sininen Cederroth Soft Foam 6cm x 4,5m
Laastari, sininen Cederroth Soft Foam 6cm x 4,5m
Cederroth Soft Foam Bandage sininen laastari toimii laastarina ja siteenä. Se soveltuu kaikille pienille haavoilla ja se pitää hyvin lämpimissä, kylmissä, kuivissa ja märissä olosuhteissa myös veden alla. Itsekiinnittyvä side ei takerru ihoon tai ihokarvoihin. Sinisen värinen side sopii elintarviketeollisuuteen sillä se on helppo tunnistaa värinsä puolesta ja useimmat elintarviketeollisuuden metallintunnistimet havaitsevat sen. Voimakkaasti vuotavaan haavan voi myös tehdä tyynyn siteen alle, painesiteen tapaan. Sopii ensiapuasemaan. Säilyvyys 5 vuotta valmistuspäivästä.
Muovilaastari/täydennyspakkaus Salvequick 6036
Muovilaastari/täydennyspakkaus Salvequick 6036
Salvequick 6036 muovilaastari on joustava ja korkealaatuinen laastari. Yksittäinen laastari on helppo vetää pakkauksesta ja asettaa paikalleen. Täydennyspakkaus sisältää 45 laastaria, kahta eri kokoa. 6 täydennyspakkausta rasiassa.
Sormilaastari Salvequick 51030126
Sormilaastari Salvequick 51030126
Salvequick 51030126 sininen muovilaastari pienten haavojen suojaamiseen. Jokainen laastari on steriilisti pakattu. Sininen laastari sopii elintarviketeollisuuteen sillä se on helppo tunnistaa värinsä puolesta ja useimmat elintarviketeollisuuden metallintunnistimet havaitsevat sen. Sopii laastari- ja ensiapuasemiin.
Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.