Elintarvikelapiot ja kauhat Vikan

Kategoriat (0)
Elintarvikekauha, pyöreä
Elintarvikekauha, pyöreä
Ergonomisesti muotoiltu, kevyt ja kestävä elintarvikekauha. Kauhan molemmin puolin kaatonokka helpottamassa oikea- ja vasen kätisiä käyttäjiä. Yksiosainen ja sileä pinta on helppo puhdistaa ja se estää bakteerien jäämisen kauhaan. Ihanteellinen elintarviketalouteen ruoka-aineiden ja nesteiden siirtelyyn ja annosteluun. Kauhan sisäpuolella mitta-asteikko helpottamassa annostelua.
Elintarvikelapio Vikan
Elintarvikelapio Vikan
Vahva ja ihanteellinen lattialla työskentelemiseen. Ergonominen muotoilu parantaa työskentelyasentoa. Saatavilla eri väreinä.
Kauha Vikan 2L, kulmikas
Kauha Vikan 2L, kulmikas

Kevyt ja kestävä elintarvikekauha ruuan annosteluun tai biojätteiden siirtämiseen bioroska-astiaan. Yksinkertaisen yksiosaisen muotoilun avulla ehkäisty bakteerien kertymistä esimerkiksi liitoskohtiin. Tasainen pinta on helppo pitää puhtaana. Kahvan päässä  on käytännöllinen ripustuskoukku. 

  • Materiaali: polypropeeni
  • Koko: pituus 390 mm x leveys 130 mm
  • Lämmönkesto: maksimi 100 °C, minimi -20 °C
  • Elintarvikehyväksytty

Käsirikkalapio Vikan
Käsirikkalapio Vikan
Vikan käsirikkalapio soveltuu hyvin elintarvikeroskien ja pölyn keräämiseen pinnoilta. Tuote on kestävä ja se on helppo pitää puhtaana. Voidaan käyttää yhdessä esimerkiksi käsiharjan kanssa.
Lapio Vikan Transporter
Lapio Vikan Transporter

Voidaan käyttää esimerkiksi lumen lapioinnissa tai linjastolla.

  • Materiaali: polypropeeni, polyesteri, RST
  • Koko: pituus 610 mm, leveys 70 mm, korkeus 125 mm
  • Lämmönkesto: maksimi 100 °C, minimi -20 °C

Rikkalapio Vikan
Rikkalapio Vikan
Rikkalapion viisto etureuna on suunniteltu helpottamaan roskien poistamista lattialta. Siinä on osa korotettu takareuna, jotta roskat pysyvät paremmin lapiossa.
Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.