Varret ja varsitarvikkeet

Säätövarsi 100-180 cm SiniPro Anti-slip
Säätövarsi 100-180 cm SiniPro Anti-slip
Säätövarren pituus voidaan säätää välillä 100-180 cm. Optimaalinen valinta tekee työskentelystä ergonomista ja tehokasta erilaisissa työkohteissa. Kestävä mekanismi ja yhdellä kädellä säädettävä lukitus vähentää työn kuormittavuutta. Anti-slip otepinta sekä varressa että varren päässä. Työn iloa ja tekemisen meininkiä parhaimmillaan. Säätövarressa on yleiskierre ja värikoodit.
Säätövarsi 100-180 cm, alumiinia
Säätövarsi 100-180 cm, alumiinia

Teleskooppinen alumiinivarsi on yhteensopiva kaikkiin yleisliitännällä oleviin levykehyksiin, kuivaimiin ja harjoihin. Siivousvarsi on kevyt, ja säädettävissä 100 - 180 cm välillä, joka tekee siitä sopivan useimmille käyttäjille. Säädettävyyden ansiosta työsasento saadaan mahdollisimman ergonomiseksi.

Säätövarsi KBM Premium 60-105 cm
Säätövarsi KBM Premium 60-105 cm
Säätövarsi KBM Premium on ergonominen kevyt varsi, joka istuu mukavasti käteen. Haluttu pituus sopivaan työasentoon säädettävissä 60-105cm.
Säätövarsi Kristall
Säätövarsi Kristall
Aluminen säätövarsi 100-180 cm pituudella.
Säätövarsi nLite CarbonComp
Säätövarsi nLite CarbonComp

Unger nLite CarbonComb säätövarsi mahdollistaa hyvän ergonomian työskennellä. Säätövarsi ei kierry, mikä helpottaa työntekemistä. Pikakiinnitys. Käytetään yhdessä HydroPower -ikkunapesurin kanssa.

Säätövarsi Reflex
Säätövarsi Reflex

Reflex-säätövarsi on suunniteltu käytettäväksi yhdessä Reflex-kuivaimen kanssa. Yhdessä Reflex-säätövarsi ja -kuivain muodostavat tehokkaan ja kestävän lattiapintojen pyyhintämenetelmän. Reflex-säätövarren erityisen lukitusmekanismin ja putken sisämuodon ansiosta sitä on lähes mahdotonta kiertää niin sanotusti "yli", jolloin varsi ei enää toimi.

 • Materiaali: alumiini, polyamidi ja polypropeeni

Säätövarsi Sappax
Säätövarsi Sappax

Kevyt ja ergonominen profiilisäätövarsi. Profiilimuoto sisäputkessa estää välineen pyörimisen varren päässä. Ainutlaatuisen kestävä lukitusmekanismi. Varsi on helppo pitää puhtaana, purkaa ja koota. Soveltuu käytettäväksi Sappax rungon tai kaksoisteräkuivaimen kanssa. Saatavilla lisäosina kartioliitin, kierreliitin ja kulmanivel.

 • Halkaisija: 18 mm

Säätövarsi Swep Duo
Säätövarsi Swep Duo

Kestävä ja kevyt Vileda Swep alumiinivarsi, jonka pitkän säätövarren tartuntaosa mahdollistaa ergonomisen ja pitävän otteen. Portaaton säätö tapahtuu helposti ja nopeasti yhdellä kädellä. Pitkä varren tartuntaosa mahdollistaa vaihtelevat käden asennot ja varren muotoilu mahdollistaa ergonomisen ja pitävän otteen. Pitkän varren ylemmässä kädensijassa ja lyhyen varren kädensijassa luistonestävä materiaali.

 • Materiaali: alumiini, TPE, polypropeeni
 • Värikoodaus mahdollinen

Säätövarsi Swep r-Ergo 105-190cm
Säätövarsi Swep r-Ergo 105-190cm

Uusi Swep r-Ergo on kestävä ja ergonominen säätövarsi. Tuote on suunniteltu vähentämään kyynärpäiden, olkapäiden ja ranteiden rasitusta ja siinä on tarkkaan suunniteltu pyörivä pallomainen yläosa. Varren alemman pito-osan muotoilu ja pysäytin takaavat tukevan otteen, jolloin esimerkiksi hankaaminen onnistuu ergonomisesti.

 • Materiaali: alumiini, muovi (45 % kierrätettyä)
 • Säädettävä pituus: 105-190 cm
 • Väri: harmaa, sininen
 • Sisältää neljä väriklipsiä värikoodausta varten
 • Voidaan käyttää yhdessä Vileda Professional Swep -moppausjärjestelmien kanssa

 • Säätövarsi Vikan
  Säätövarsi Vikan
  Kestävä Vikan-säätövarsi. Säätömahdollisuuden avulla varsi on säädettävissä käyttäjälle ja tarpeeseen ergonomisen mittaiseksi.
  Säätövarsi Vikan 122-177cm
  Säätövarsi Vikan 122-177cm
  Tämä ergonomisesti muotoiltu teleskooppivarsi on helposti säädettävissä painikkeella, joka helpottaa oikean työskentelykorkeuden saavuttamista ja vähentää käyttäjän selän rasitusta. Voidaan käyttää yhdessä kaikkien Vikan moppitelineiden kanssa.
  Teleskooppivarsi Unger Optiloc
  Teleskooppivarsi Unger Optiloc

  Unger Optiloc teleskooppivarsi auttaa ylettymään korkealla tai muuten vaikeasti yletyttävissä oleviin kohteisiin. Varren mukana tulee liitinosa, joka sopii Ungerin välineisiin. Saatavilla lukituskaulus (25mm ja 29mm).

  • Materiaali: alumiini, muovi

  Teleskooppivarsi Unger TelePlus
  Teleskooppivarsi Unger TelePlus

  Unger TelePlus teleskooppivarren avulla yltää jopa 10 metrin korkeuteen. Erinomainen apuväline esimerkiksi ikkunanpesuun kohteissa missä on korkeita ikkunoita. Mukana Unger ErgoTec kartioliitin.

  • Halkaisija: 37 mm

  Teleskooppivarsi Vikan 1,5-4m, Click system
  Teleskooppivarsi Vikan 1,5-4m, Click system

  Pitkä Vikan Click System teleskooppivarsi ulottuu jopa 4 metriin. Soveltuu erinomaisesti korkeiden ja muutoin hankalasti saavutettavien paikkojen puhdistukseen, kuten ilmastointikanavat, tuulettimet ja putket. Yhteensopiva Vikan levykehysten kanssa. Kätevän Click -järjestelmän ansiosta helppo yhdistää levykehykseen.

  • Materiaali: alumiini, polyeteeni, PVC
  • Halkaisija: 29 mm

  Teleskooppivarsi Vikan Transporter
  Teleskooppivarsi Vikan Transporter

  Ammattikäyttöön suunniteltu vesiliitännällä ja 160-284 cm säätömahdollisuudella oleva Vikan teleskooppivarsi, jossa on eristetty holkki hyvän otteen takaamiseksi ja nopea liitäntä vesiletkuun. Maksimi vedenpaineen kesto 6 bar.

  • Materiaali: alumiini, polypropeeni
  • Halkaisija: 31 mm

  Alumiinivarsi 150cm
  Alumiinivarsi 150cm

  Perinteinen, hyvä alumiinivarsi 150cm. Saatavilla myös kierrepäällä.

  Alumiinivarsi Unger 60 cm
  Alumiinivarsi Unger 60 cm

  Unger-tuotteisiin kiinnittyvä 60 cm alumiinivarsi liitinosalla.

  Kierreliitin siivousvarteen
  Kierreliitin siivousvarteen

  Muovinen kierreliitin siivousvarteen. Halkaisijaltaan 22mm siivousvarsille. Kierreliittimen avulla varresta saa yhteensopivan kierreliitoksisen mopin tai kuivaimen kanssa.

  Lisäpehmike varteen
  Lisäpehmike varteen

  Laajennuskahva käytettäväksi esimerkiksi mopin varteen. Lisäpehmike auttaa saamaan miellyttävämmän otteen varresta.

  Saumaharja Max ja alumiinivarsi
  Saumaharja Max ja alumiinivarsi

  Max saumaharja puhdistaa tehokkaasti lian laatoista ja näiden saumoista. Harjan terävät reunusharjat on erityisesti tarkoitettu reunojen hankausta varten. Yhteensopiva kestävän Max alumiinivarren 2017711 kanssa. Varsi tilattava erikseen.

  Säätövarsi S-metodi
  Säätövarsi S-metodi

  Säädettävä siivousvarsi, jossa säätömahdollisuus siivousvarren sivussa. Säätövarren avulla siivoustyö on ergonomisempaa ja helpompaa. Soveltuu esimerkiksi mopeille, harjoille ja kuivaimille.

  Säätövarsi Taski Ultra Plus
  Säätövarsi Taski Ultra Plus
  Teleskooppitoiminto mahdollistaa optimaalisen työskentelykorkeuden estäen tarpeettoman rasituksen. Pehmeästä kumimaisesta materiaalista valmistettu ergonomisesti muotoiltu kädensija on miellyttävän tuntuinen sekä viileitä ja lämpimiä tiloja siivottaessa. Kädensijan materiaali myös estää säätövartta kaatumasta kun sen asettaa seinää vasten. Säätövarren sileä pinta on helppo pitää puhtaana sekä puhdistaa käytön jälkeen.
  Puuvarsi
  Puuvarsi

  Kestävä puuvarsi. Voidaan käyttää yhdessä lakaisuharjan kanssa.

  • Halkaisija: 23 mm

  Kartioliitin
  Kartioliitin

  Kartioliitin 20 mm halkaisijalla oleviin siivousvarsiin. Kartioliittimen avulla kiinnität siivousvarteen esimerkiksi ikkunankuivaimen tai ikkunanpesimen, pystyäksesi puhdistamaan ikkunat maasta käsin myös korkeammista puhdistuskohteista. Yhteensopiva valikoimamme varsien 2030768 Säätövarsi 100-180cm, alumiini, 533170 Säätövarsi Swep Duo 1,8m ja 533349 Säätövarsi Swep Duo 0,9m kanssa.

  24 / 31 tuotteet
  Tuloksia ei löytynyt

  :-(

  It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.