Metallivarret

Kategoriat (0)
Alumiinivarsi 150cm
Alumiinivarsi 150cm

Perinteinen, hyvä alumiinivarsi 150cm. Saatavilla myös kierrepäällä.

Alumiinivarsi Unger 60 cm
Alumiinivarsi Unger 60 cm

Unger-tuotteisiin kiinnittyvä 60 cm alumiinivarsi liitinosalla.

Kierreliitin siivousvarteen
Kierreliitin siivousvarteen

Muovinen kierreliitin siivousvarteen. Halkaisijaltaan 22mm siivousvarsille. Kierreliittimen avulla varresta saa yhteensopivan kierreliitoksisen mopin tai kuivaimen kanssa.

Lisäpehmike varteen
Lisäpehmike varteen

Laajennuskahva käytettäväksi esimerkiksi mopin varteen. Lisäpehmike auttaa saamaan miellyttävämmän otteen varresta.

Saumaharja Max ja alumiinivarsi
Saumaharja Max ja alumiinivarsi

Max saumaharja puhdistaa tehokkaasti lian laatoista ja näiden saumoista. Harjan terävät reunusharjat on erityisesti tarkoitettu reunojen hankausta varten. Yhteensopiva kestävän Max alumiinivarren 2017711 kanssa. Varsi tilattava erikseen.

Säätövarsi S-metodi
Säätövarsi S-metodi

Säädettävä siivousvarsi, jossa säätömahdollisuus siivousvarren sivussa. Säätövarren avulla siivoustyö on ergonomisempaa ja helpompaa. Soveltuu esimerkiksi mopeille, harjoille ja kuivaimille.

Säätövarsi Taski Ultra Plus
Säätövarsi Taski Ultra Plus
Teleskooppitoiminto mahdollistaa optimaalisen työskentelykorkeuden estäen tarpeettoman rasituksen. Pehmeästä kumimaisesta materiaalista valmistettu ergonomisesti muotoiltu kädensija on miellyttävän tuntuinen sekä viileitä ja lämpimiä tiloja siivottaessa. Kädensijan materiaali myös estää säätövartta kaatumasta kun sen asettaa seinää vasten. Säätövarren sileä pinta on helppo pitää puhtaana sekä puhdistaa käytön jälkeen.
Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.