Muut tekstiilien puhdistus- ja hoitoaineet

Kategoriat (0)
Erikoispesuaine Erinox
Erikoispesuaine Erinox

Matalavaahtoinen Kiilto Erinox erikoispesuaine terveydenhuollon ja hammashuollon instrumenttien ja välineistön käsinpesuun, ultraäänipesulaitteisiin sekä endoskooppien pesuun. Irrottaa epäpuhtaudet ja rasvalian. Sopii myös herkille materiaaleille.

 • CE-merkitty lääkinnällinen laite
 • pH: tiiviste ja käyttöliuos 10

Erikoispesuaine Kiilto Steel
Erikoispesuaine Kiilto Steel

Hapan Kiilto Steel erikoispesuaine kalkki- ja ruostesaostumien sekä oksidikalvojen poistoon terveydenhuollon instrumenttipesukoneista ja instrumenteista. Välinehuollon erikoistuote. Soveltuu manuaalisiin ja koneellisiin menetelmiin, myös ultraäänipesulaitteissa. Soveltuu erilaisille terveydenhuollon materiaaleille kuten ruostumaton teräs, muovit, silikonimateriaali, useimmat alumiini-, messinki- ja kuparimateriaalit.

 • CE-merkitty lääkinnällinen laite
 • pH: tiiviste 1,5; käyttöliuos 3

Pesutehostin KW P200 10L

Uusiutuvista raaka-aineista kehitetty tehokas tensidipohjainen KW P200 rasvanpoistaja. Käytetään useimmiten yhdessä pääpesuaineen kanssa parantamaan pesutulosta, varsinkin rasva- ja öljyläiskien poistoa.

 • pH: käyttöliuos noin 7

Pesutehostin L5004 Boost
Pesutehostin L5004 Boost

Nestemäinen Kiilto L 5004 Boost pesutehostin erittäin likaisten ja rasvaisten tekstiilien pesuun. Entsyymit poistavat tehokkaasti proteiinilikaa. Voidaan käyttää myös tahranpoistoaineena. Käytetään yhdessä esi- tai pääpesuaineen kanssa.

 • pH: tiiviste ja käyttöliuos 8

Pesutehostin X-Streamtec Shine
Pesutehostin X-Streamtec Shine

Ecolab X-Streamtec Shine erikoislisäaine vaativaan koneelliseen astianpesuun. Jättää astiat kirkkaiksi.

 • pH: tiiviste 1 - 1,2

Pesutehostinjauhe Kiilto OxyWash
Pesutehostinjauhe Kiilto OxyWash

Jauhemainen Kiilto Oxywash tehostin hygieeniseen tekstiilien pesuun. Pesee pyykin raikkaaksi ja hygieeniseksi. Käytetään värillisten ja valkoisten tekstiilien pesuun kohteissa, joissa vaaditaan keskimääräistä korkeampaa hygieniaa. Voidaan käyttää myös vaikeaan tahranpoistoon sekä hajujen neutralointiin. Soveltuu mikrokuitujen pesuun. Teho havaittavissa jo matalissa lämpötiloissa.

 • pH: käyttöliuos 8,5

Pyykkiprosessitesti ClaxPerformanceCheck

Clax pesuprosessin testi puhdistustehon mittaamiseksi.

Tekstiilien valkaisu- ja desinfiointiaine Ozonit
Tekstiilien valkaisu- ja desinfiointiaine Ozonit

Nestemäinen, vetyperoksidia ja peretikkahappoa sisältävä Ecolab Ozonit tekstiilien valkaisu- ja desinfiointiaine. Tehoaa Hepatitis B- ja HI-viruksiin. Voidaan käyttää esimerkiksi leikkaussalitekstiilien desinfiointiin, CE0297 (EU-Direktiivi 93/42/EEC). Valkaisee ja desinfioi kaikkia pesun- ja valkaisunkestäviä tekstiilejä 40 °C:sta lähtien sekä valkoisia että värillisiä. Ei villalle tai silkille.

 • pH noin 2
 • Ympäristömerkit: Joutsenmerkki

Valkaisuaine Clax Sonril Lite Pur-Eco 41A1
Valkaisuaine Clax Sonril Lite Pur-Eco 41A1

Vetyperoksidipohjainen Clax Sonril Lite Pur-Eco 41A1 valkaisuaine korkean lämpötilan pesuihin. Poistaa tahroja erinomaisesti kaikentyyppisistä, myös värillisistä tekstiileistä. Ei suositella käytettäväksi villan ja nailonin kanssa.

 • pH: tiiviste noin 3
 • Hajusteeton
 • Ympäristömerkit: Joutsenmerkki

Valkaisuaine Interox AG Bath 35
Valkaisuaine Interox AG Bath 35

Vetyperoksidipohjainen Kiilto Interox AG Bath 35 desinfiointiaine elintarviketeollisuuden laitteiden, pintojen ym. käsittelyyn. Soveltuu myös tekstiilien valkaisuun sekä tahranpoistoon. Käyttökohteina esimerkiksi putkistojen, laitteiden ja pintojen käsittelyyn elintarviketeollisuudessa ja muussa prosessiteollisuudessa.

 • pH: tiiviste 2, käyttöliuos 3

Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.