Kertakäyttöiset siivouspyyhkeet

Kategoriat (0)
Katkorulla Avalon SuperSoft
Katkorulla Avalon SuperSoft
Kuivapaperista valmistettu erittäin imukykyinen katkorulla kaikkeen pyyhintään ja siivoukseen. Kuivapaperi 70 g/m².

Valmistettu Suomessa.

Saatavilla kahta eri kokoa.
Tuote 54056: 40 cm x 56 cm, 80 arkkia/rulla.
Tuote 52820: 20 cm x 28 cm, 230 arkkia/rulla.

Kertakäyttöinen mikrokuitupyyhe r-MicronSolo
Kertakäyttöinen mikrokuitupyyhe r-MicronSolo

Kertakäyttöinen mikrokuitupyyhe Vileda r-MicronSolo on erinomainen vaihtoehto maksimaalista hygieniaa vaativiin kohteisiin. Tuotteessa käytetty micronfibre on markkinoiden ohuin kuitu. Pyyhkeessä on mikrokuidun ohella käytetty viskoosia, mikä parantaa pyyhkeen imukykyä. Nämä yhdessä takaavat raidatonta pyyhintäjälkeä ja kerralla siistin lopputuloksen. Todistetusti tehokas, ja se poistaa jopa 99,99 prosenttia viruksista pyyhittäviltä pinnoilta. Kertakäyttöisellä, värikoodatulla pyyhkeellä vähennät ristikontaminaation riskiä. R-MicronSolo on valmistettu 35 prosenttisesti kierrätysmateriaalista. Tämä tekee pyyhkeestä vihreämmän valinnan.

 • Koko: 30 x 40 cm

Kertakäyttöpyyhe Avalon Mikro
Kertakäyttöpyyhe Avalon Mikro
Kertakäyttöinen Avalon Mikro on nukkaamaton ja imukykyinen mikrokuitupyyhe, joka soveltuu kuiva-, nihkeä- ja kosteapyyhintään kaikille tasopinnoille ja koville pinnoille. Pyyhkeen mikrokuidun korkea puhdistustehokkuus puree haastaviinkin tahroihin esim. rasvalikaan ja eritetahroihin. Matalan kitkan ansiosta pyyhkeet liukuvat ergonomisesti erilaisilla materiaaleilla ja jättävät pinnat kirkkaiksi ja tahrattomiksi. Elintarvikehyväksyntä.
Kertakäyttöpyyhe ClickSpeed Breazy
Kertakäyttöpyyhe ClickSpeed Breazy

Vileda ClickSpeed kertakäyttöpyyhkeessä on patentoitu novolon rakenne joka kerää tehokkaasti irtolikaa. Pyyhkeen koko on optimoitu sopimaan Click Speed kehykseen. Soveltuu erinomaisesti pieniin kohteisiin sekä suurempiin kohteisiin, joissa välinettä on vaihdettava usein tai kertakäyttöpyyhe on ainoa vaihtoehto - esimerkiksi kotisiivoukseen, pieniin liikkeisiin, ravintoloihin, toimistoihin ja hoitokoteihin. Click Speed kehys tilattava erikseen.

 • Koko: 44 x 20 cm
 • Elintarvikehyväksytty

Kertakäyttöpyyhe Vileda Microroll
Kertakäyttöpyyhe Vileda Microroll

Vileda MicroRoll on yhden pyyhintäkerran nukkaamaton 100 % mikrokuitupyyhe. Poistaa yli 99,9 % bakteereista. Erinomainen kohteisiin, joissa ei ole pesumahdollisuutta, on korkeat hygieniavaatimukset tai pyyhkeiden hävikki on suuri. Saatavana myös helposti puhdistettava, tyylikäs ja ammattimainen rullateline, jossa pyyhe on helposti käytettävissä ja käden ulottuvilla. Rullateline voidaan kiinnittää seinään tai Origo-vaunuun.

 • Materiaali: 70% polyesteri, 30% polyamidi
 • Koko: 38,5 x 25 cm
 • Ympäristömerkki: Joutsenmerkki

Kuitukangaspyyhe Katrin PoliMaster
Kuitukangaspyyhe Katrin PoliMaster

Helppokäyttöiset 1/4 taitellut kuituliinat kätevässä annostelijalaatikossa. Erittäin pehmeä liina kiillottamiseen ja kovien pintojen puhdistukseen. Hyvä imukyky. Valmistettu 100 % viskoosista ja on siten täysin biohajoava. Täysin muoviston ja silikoonivapaa. Elintarvikehyväksytty.

 • Koko: 40 x 40 cm
 • Elintarvikehyväksytty

Kuitupyyhe 3M Easy Trap Duster
Kuitupyyhe 3M Easy Trap Duster

3M Easy Trap Duster -järjestelmä poistaa kahdeksan kertaa enemmän pölyä, likaa, hiekkaa ja hiuksia kuin perinteiset järjestelmät. Toimii useimmilla vaakasuorilla pinnoilla. Toimii myös märissä ympäristöissä. Parantaa tuottavuutta tinkimättä puhdistusstandardeista. Rullassa 30 pyyhettä.

 • Koko: 152 x 127 mm

Kuitupyyhe Diversey
Kuitupyyhe Diversey

Kertakäyttöinen viskoosista valmistettu kuitupyyhe. Soveltuu hyvin kohteisiin missä ei mahdollista pestä siivouspyyhkeitä, sekä eritetahran puhdistukseen. Koko tuote kierrätetään energiajätteenä.

 • Materiaali: 100% viskoosi
 • Koko: 61 x 37 cm

Mikrokuitupyyherulla SafePlus MicronRoll
Mikrokuitupyyherulla SafePlus MicronRoll

Vileda SafePlus MicronRoll on kertakäyttöinen mikrokuitupyyhe SafePlus järjestelmiin. SafePlus sopii kaikkiin kohteisiin, joissa hygienia ja käytännöllisyys ovat ensiarvoisen tärkeitä. SafePlus MicronRoll-liinoja voidaan käyttää halutun desinfiointiaineen kanssa, jolloin perusteellisesti puhdistava mikrokuitu, sekä pintapuhtauden takaava desinfiointiaine muodostavat lyömättömän yhdistelmän, yhdellä pyyhkäisyllä. Tuote on pakattu tiiviiseen pussiin. Saatavilla kahdessa koossa, SafePlus annostelijat myydään erikseen.

Tutustu SafePlus-järjestelmään ja käyttöohjeisiin lataamalla esite linkit-välilehden alta.

 • Materiaali: 50 % viskoosi, 35 % polyesteri, 15 % polyamidi

Monikäyttöpyyhe AA505
Monikäyttöpyyhe AA505

Imukykyinen monikäyttöpyyhe joka soveltuu märkä ja kuivapyyhintään. Uutena nukkaamaton. Kertakäyttöinen pyyhe sopii ominaisuuksiltaan esimerkiksi sairaaloihin, hoitolaitoksiin, suurkeittiöihin, hotelleihin, siivous ja kiinteistöhuoltoon, missä ei ole mahdollisuutta pestä siivousliinoja.

Pyyhe Avalon SuperSoft
Pyyhe Avalon SuperSoft
Kuivapaperista valmistettu, erittäin imukykyinen ja nukkaamaton pyyhe kaikkeen pyyhintään ja siivoukseen.

Tuotteet 5137 ja 54060: Kuivapaperi 50 g/m2

Tuote 52030: Kuivapaperi 70 g/m2

Valmistettu Suomessa

Selluvanu Avalon
Selluvanu Avalon
Erittäin pehmeä, pölyämätön ja imukykyinen selluvanu. 100% valkoista selluvanua. 4-kertainen. 10kg/ltk.
Selluvanu Katrin Plus Wadding M
Selluvanu Katrin Plus Wadding M
Erittäin pehmeä ja imukykyinen selluvanu kosteuden ja nesteiden imeyttämiseen. • 3-kerroksinen, valkoinen • Arkin koko: 195 x 145 mm • Hyväksytty suoraan kosketukseen elintarvikkeiden kanssa • Sertifioitu pohjoismaisella Joutsenmerkillä sekä EU-ympäristömerkillä
Siivouspyyhe Avalon
Siivouspyyhe Avalon
Kuitukankaasta valmistettu kertakäyttöinen siivouspyyhe. Soveltuu moneen käyttötarkoitukseen. Erittäin imukykyinen, ei jätä vesijälkiä. Nukkaamaton ja pehmeä. Hyvin pakattu ja viikattu. Elintarvikehyväksyntä.
Materiaali: viskoosi-polyesterisekoite. Käsitellään energiajätteenä

5 kg / ltk

Siivouspyyhe Avalon Bio
Siivouspyyhe Avalon Bio
Erittäin imukykyinen siivouspyyhe. Kertakäyttöinen. Soveltuu moneen käyttötarkoitukseen. Materiaalina nukkaamaton viskoosikuitu, joka ei jätä vesijälkiä. Biohajoava. Elintarvikehyväksyntä.
Yleispyyherulla Zebra
Yleispyyherulla Zebra

Zebra -yleisliina on erittäin imukyinen ja sopii hyvin jokapäiväiseen siivoukseen. Nukkaamattomana se puhdistaa tehokkaasti myös vaativat lasi- ja peilipinnat. Yleispyyherulla on perforoitu.

 • Koko: 50 x 45 cm
 • Elintarvikehyväksytty

Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.