Kategoriat ()
Imukumeja i-mop XXL lattianhoitokoneen imusuulakkeeseen
Imukumeja i-mop XXL lattianhoitokoneen imusuulakkeeseen
Valikoima vaihdettavia imukumeja i-mop XXL lattianhoitokoneen imusuulakkeeseen. Siniset ovat öljynkestäviä.
Imusuulake i-mop XXL, täydellinen
Imusuulake i-mop XXL, täydellinen
Imusuulake i-mop XXL-koneeseen.
Uusi
Li-ion akku i-power 9
Li-ion akku i-power 9
I-power -akut i-mop 720000PV22N ja 720000PV22 malleihin.
Uusi
Li-ion akku i-power 9
Li-ion akku i-power 9
Päivitetyt, teknisiltä ominaisuuksiltaan parannellut i-power -akut i-mop 720000PV22N ja 720000PV22 malleihin.
Uusi
Pesutuki i-mop XL, pyörillä
Pesutuki i-mop XL, pyörillä
Pyörällinen pesutuki i-mop XL-koneeseen.
Pölynimuri Taski AERO 3500μicro
Pölynimuri Taski AERO 3500μicro

TASKI AERO 3500μicro istuen ohjattava harjaava imuri helpottaa mattojen tai kovien lattioiden imurointia sekä lakaisua. Soveltuu erinomaisesti laajojen pintojen imurointiin. Kone nostaa tuottavuuden uudelle tasolle teoreettisen tehokkuuden ollessa jopa 3575 m² tunnissa ja 12100 m² yhdellä latauksella. Ketterä ja kapea muotoilu mahdollistaa yhdessä mukana kulkevien käsityövälineiden kanssa hankalien ja ahtaiden alueiden imuroinnin.

Yhdistelmäkone I-Mop Lite
Yhdistelmäkone I-Mop Lite

I-MOP Lite on I-MOP perheen pienin yhdistelmäkone. Erinomaisen liikuteltavuuden ja ohjattavuuden ansiosta, kone sopii loistavasti liikkuvaan siivoukseen, ahtaisiinkin tiloihin. Tämä onnistuu pienen kääntösäteen ja koon ansiosta. Matala pesuyksikkö mahdollistaa kaappien ja esteiden alta puhdistamisen. Harjakset puhdistavat myös reunat ja ahtaat nurkat. Nopea akun vaihto helpottaa työskentelyä. Soveltuu käytettäväksi sisätiloissa kovilla pinnoilla.

Lue tuotteesta lisää lataamalla tuotetietokortti Linkit-välilehdeltä.

 • Työleveys: 37 cm
 • Tilavuus: puhdasvesisäiliö 3 litraa, likavesisäiliö 5 litraa
 • Paino: 13,2 kg (sis. akut)

Yhdistelmäkone i-mop XL Plus, täydellinen
Yhdistelmäkone i-mop XL Plus, täydellinen
i-Mop XL Plus yhdistelmäkoneessa yhdistyvät ison yhdistelmäkoneen työleveys ja tehokkuus, sekä pienen koneen ketteryys ja käsiteltävyys. Akkukäyttöisen koneen saa nopeasti otettua käyttöön. Puhdistaa väljien tilojen ohella myös pöytien, pesualtaiden ja kaappien alta, kääntyen paikallaan 360 astetta. Kone on helppo siirtää paikasta toiseen, jopa portaissa. Vakiovarusteena laitteen mukana tulee pesuharja 2 kpl, i-power 9 akut, ajotuntimittari, latauslaite, ajotuki, parkkituki, roiskesuojat ja antibakteerinen likavesisäiliö.
Uusi
Yhdistelmäkone i-mop XL Pro V23
Yhdistelmäkone i-mop XL Pro V23
i-Mop XL Pro V23 yhdistelmäkoneessa yhdistyvät ison yhdistelmäkoneen työleveys ja tehokkuus, sekä pienen koneen ketteryys ja käsiteltävyys. Akkukäyttöisen koneen saa nopeasti otettua käyttöön. Puhdistaa väljien tilojen ohella myös pöytien, pesualtaiden ja kaappien alta, kääntyen paikallaan 360 astetta. Kone on helppo siirtää paikasta toiseen, jopa portaissa. Vakiovarusteena laitteen mukana tulee pesuharja 2 kpl, i-power 9 akut, latauslaite, ajotuki, parkkituki ja antibakteerinen likavesisäiliö.
Yhdistelmäkone i-mop XXL Pro V23
Yhdistelmäkone i-mop XXL Pro V23
Koolla todellakin on väliä! Akkukäyttöinen yhdistelmäkone, jossa on ison koneen 62 cm työleveys ja mopin ketteryys. Viiden litran puhdasvesisäiliön ja kahdeksan litran likavesisäiliön ansiosta pesee ja kuivaa isonkin alueen hetkessä. Harjapaine 32 kg takaa tehokkaan työskentelyn. Koneen paino ilman akkuja 20,5 kg, akuilla 21 kg. Kone toimitetaan käyttövalmiina, hintaan sisältyy kone, pesuharjat, Li-ion akut ja varaaja.

Uudistetut ominaisuudet:

• uudistettu ajo- ja parkkituki

• hiiliharjaton moottori

• helppokäyttöinen pesutuki

• uusi click-imusuulake

• uudet roiskesuojat

• parannettu harjojen kiinnitys

• 2-tehoinen imumoottori valintakytkinsäädöllä

Yhdistelmäkone IPC CT 15B 35
Yhdistelmäkone IPC CT 15B 35

IPC CT 15 B 35 helposti liikuteltava, tehokas ja pienikokoinen yhdistelmäkone. Se sopii täydellisesti kaikkiin pieniin ja runsaasti kalustettuihin kohteisiin korvaamaan kosteapyyhintää ja nopeuttamaan siivoustyötä. Suuri harjapaine takaa erinomaisen puhdistustuloksen yhdessä tehokkaan imun kanssa. Säädettävä ja ergonominen ohjausyksikkö mahdollistaa pääsyn pöytätasojen alle sekä vie vähemmän tilaa säilytyksessä. Akut ja harjat kuuluvat vakiovarusteisiin.

 • Työleveys: 33 cm
 • Tilavuus: puhdasvesisäiliö 16 litraa, likavesisäiliö 19 litraa
 • Paino: 59 kg (sis. akut)

Yhdistelmäkone IPC CT 30B 45
Yhdistelmäkone IPC CT 30B 45

IPC CT 30B 45 on helposti liikuteltava, tehokas ja pienikokoinen yhdistelmäkone. Se sopii täydellisesti kaikkiin pieniin ja runsaasti kalustettuihin kohteisiin korvaamaan kosteapyyhintää ja nopeuttamaan siivoustyötä. Suuri harjapaine takaa erinomaisen puhdistustuloksen yhdessä tehokkaan imun kanssa. Koneen kääntösäde on pieni, ja imusuulake seuraa harjayksikköä käännöksissä täydellisesti. Säädettävä ja ergonominen ohjausyksikkö mahdollistaa pääsyn pöytätasojen alle sekä vie vähemmän tilaa säilytyksessä.

Lue tuotteesta lisää lataamalla tuotetietokortti Linkit-välilehdeltä.

 • Työleveys 45 cm
 • Tilavuus: puhdasvesisäiliö 28 litraa, likavesisäiliö 30 litraa
 • Paino: 111 kg (sis. akut)

Yhdistelmäkone IPC CT 5 B 28
Yhdistelmäkone IPC CT 5 B 28

IPC CT 5 B 28 on käytännöllinen ja tehokas yhdistelmäkone erityisesti 50-500 m² kokoisten tilojen ylläpitosiivoukseen. Matala ja käytännönläheinen rakenne mahdollistaa lattiapintojen puhdistuksen myös kalusteiden alta. Kone puhdistaa ja kuivaa sekä eteen- että taaksepäin kuljettaessa. Säädettävä ohjausyksikkö ja erittäin ergonominen ohjauspaneeli viimeistelevät helpon ja miellyttävän käyttökokemuksen. Sopii erinomaisesti myös liikkuvaan työhön ja hiljaisen työskentelyn vaativiin kohteisiin.

Lue tuotteesta lisää lataamalla tuotetietokortti Linkit-välilehdeltä.

 • Työleveys: 28 cm
 • Tilavuus: puhdasvesisäiliö 4,8 litraa, likavesisäiliö 5 litraa
 • Paino: 19,8 kg (sis. akut)

Yhdistelmäkone Lindhaus LW46 Hybrid DC
Yhdistelmäkone Lindhaus LW46 Hybrid DC

Lindhaus LW46 Hybrid DualCore yhdistelmäkone soveltuu sekä tekstiili- että kovien lattioiden puhdistukseen. Sylinteriharjoilla toimiva yhdistelmäkone on käytettävissä niin akuilla kuin verkkovirtaisena. Matala pesuyksikön rakenne ja alas taittuva ohjainyksikkö mahdollistavat koneen monipuolisen käytön myös kohteissa joissa on tarvetta päästä ahtaisiin ja mataliin paikkoihin. Suunniteltu erityisesti pieniin ja keskisuuriin kohteisiin. Koneessa on irrotettavat vesisäiliöt, jotka lisäävät käyttömukavuutta niissä kohteissa, joissa siivouskeskukset ovat ahtaampia tai muutoin koneen ulottumattomissa. Varusteisiin kuuluvat imusuulake ja sylinteriharja, jotka ovat kehitetty nimenomaisesti tekstiililattioiden pesemiseen.

Lue tuotteesta lisää lataamalla tuotetietokortti Linkit-välilehdeltä.

 • Työleveys: 46 cm
 • Tilavuus: puhdasvesisäiliö 10 litraa, likavesisäiliö 13 litraa
 • Johdon pituus: 15 metriä
 • Paino: 57 kg (sis. akut)

Yhdistelmäkone Taski Swingo 150
Yhdistelmäkone Taski Swingo 150

Swingo 150 on helppokäyttöinen ja huoltoystävällinen telaharjainen yhdistelmäkone pienten tilojen pesuun. Kone pesee ja kuivaa lattiat eteen- ja taaksepäin ajettaessa. Kone sopii täydellisesti pienien ahtaiden tilojen puhdistamiseen. Li-Ion akut lisäväät merkittävästi akkujen kautta saavutettavaa puhdistusaikaa ja mahdollistavat koneen entistä joustavamman ja tehokkaamman käytön. Konetta voidaan käyttää myös silloin kun akkuja ei ole ladattu täyteen. Valmiiksi ladattujen lisäakkujen avulla voidaan myös monikertaistaa työaikaa. Koneen lisäksi tarvitaan akku ja latauslaite. Sisältää pesuharjan.

 • Työleveys: 33,5 cm
 • Tilavuus: puhdasvesisäiliö 2,6 litraa, likavesisäiliö 2,9 litraa
 • Paino akuilla 13,1 kg

Yhdistelmäkone Taski Swingo 2100
Yhdistelmäkone Taski Swingo 2100

TASKI swingo 2100?icro on istualtaan ohjattava yhdistelmäkone, jossa yhdistyvät kompakti rakenne ja suoritusteho. Koneessa on toiminto, jolla harjayksikköä voidaan siirtää koneen oikealle puolelle hankalien paikkojen pesemiseksi. Pienen kokonsa ansiosta kone sopii useimpiin hisseihin ja mahdollista koneen käytön rakennuksen eri kerroksissa. Koneessa on ajonopeuden huomioiva pesuliuoksen annostelujärjestelmä (CSD) sekä erittäin hyvä pesu- ja imutulos. Koneen lisäksi tarvitaan 4x akku, 2x vetoalusta ja 2x harja tai laikka 11".

Lue tuotteesta lisää lataamalla tuotetietokortti Linkit-välilehdeltä.

 • Työleveys: 55 cm
 • Tilavuus: puhdasvesisäiliö 75 litraa, likavesisäiliö 75 litraa
 • Paino: 185 kg

Yhdistelmäkone Taski Swingo 2500
Yhdistelmäkone Taski Swingo 2500

Taski Swingo 2500 on ketterä istuen ohjattava yhdistelmäkone suurten tilojen pesuun. Koneessa on ajonopeuden huomioiva pesuliuoksen annostelujärjestelmä (CSD), sähköinen harjojen ja imusuuttimen nosto sekä nelipyöräohjaus. Koneessa on suuri pesunopeus ja erittäin hyvä pesu- ja imutulos. Koneen lisäksi tarvitaan akkusarja, latauslaite, 2x vetoalusta ja 2x pesuharja tai laikka 14".

Lue tuotteesta lisää lataamalla tuotetietokortti Linkit-välilehdeltä.

 • Työleveys: 70 cm
 • Tilavuus: puhdasvesisäiliö 95 litraa, likavesisäiliö 95 litraa
 • Paino: 560 kg (käyttövalmis)

Yhdistelmäkone Taski Swingo 250μicro
Yhdistelmäkone Taski Swingo 250μicro

TASKI Swingo 250μicro on litiumteknologiaa hyödyntävä, manuaalisen moppauksen korvaava yhdistelmäkone. Se tekee lattioiden puhdistuksesta tehokasta, ergonomista ja vastuullista. Käyttöalueina esimerkiksi hotellit/majoitustilat, ravintolat ja kahvilat, hissit, toimistot, saniteettitilat, julkiset kulkuneuvot, myymälät. Kone toimitetaan käyttövalmiina: kone + akku (2 kpl) + laturi + pesuharjat sisältyvät hintaan.

 • Työleveys: 44 cm

Yhdistelmäkone Taski Swingo 350
Yhdistelmäkone Taski Swingo 350

Taski Swingo 350 B on helppokäyttöinen, telaharjainen yhdistelmäkone pienten tilojen pesuun. Koneessa on sisäänrakennettu (BMS) latauslaite. Kone on pienikokoinen, erittäin ketterä ja ergonominen. Kone sisältää akut (2 kpl). Koneen lisäksi tarvitaan pesuharja 15".

Lue tuotteesta lisää lataamalla tuotetietokortti Linkit-välilehdeltä.

 • Työleveys: 38 cm
 • Tilavuus: puhdasvesisäiliö 10 litraa, likavesisäiliö 10 litraa
 • Paino: 67 kg (käyttövalmis)

Yhdistelmäkone Taski Swingo 4000
Yhdistelmäkone Taski Swingo 4000

Taski Swingo 4000 on ketterä istuen ohjattava yhdistelmäkone suurten tilojen pesuun. Koneessa on ajonopeuden huomioiva pesuliuoksen annostelujärjestelmä (CSD), sähköinen harjojen ja imusuulakkeen nosto, nelipyöräohjaus ja automaattinen kaarreajonopeuden säätö. Koneessa on suuri pesunopeus ja erittäin hyvä pesu- ja imutulos. Koneen lisäksi tarvitaan akkusarja 1212486, latauslaite 7519507, 2x vetoalusta 7517858 ja 2x pesuharja tai laikka 17".

Lue tuotteesta lisää lataamalla tuotetietokortti Linkit-välilehdeltä.

 • Työleveys: 85 cm
 • Tilavuus: puhdasvesisäiliö 200 litraa, likavesisäiliö 210 litraa
 • Paino: 680 kg (käyttövalmis)

Yhdistelmäkone Taski Swingo 455B
Yhdistelmäkone Taski Swingo 455B

Taski Swingo 455 B on helppokäyttöinen, harjavetoinen yhdistelmäkone pienten ja keskisuurten tilojen pesuun. Koneessa on sisäänrakennettu (BMS) latauslaite. Kone on erittäin ketterä ja ergonominen. Värikoodatut kunnossapitokohteet ja irrotettava likavesisäiliö helpottavat koneen päivittäistä kunnossapitoa. Koneen pesu- ja imutulos on erittäin hyvä. Koneen lisäksi tarvitaan harja tai laikka 17".

Pesuharja lisäosana, tuotekoodi: 2032372.

Tuote 2032245 Yhdistelmäkone Taski Swingo 455 B BMS sisältää akut ja vetoalustan
Tuote 2125887 Yhdistelmäkone Taski Swingo 455 B Li-ion sisältää akut ja 7510829 vetoalustan.

Lue tuotteesta lisää lataamalla tuotetietokortti Linkit-välilehdeltä.

 • Työleveys: 43 cm
 • Tilavuus: puhdasvesisäiliö 22 litraa, likavesisäiliö 25 litraa
 • Paino: 120 kg (käyttövalmis)

Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.