Lattianhoitokoneet Nilfisk

Kategoriat (0)
Lattianhoitokone Nilfisk FM 400 L
Lattianhoitokone Nilfisk FM 400 L

Helppokäyttöinen ja kestävä Nilfisk FM 400 L lattianhoitokone keskivaativaan käyttöön. Soveltuu hyvin esimerkiksi pesu-, sumutuspuhdistukseen, sekä vahanpoistoon koville lattiapinnoille. Matalan äänitason ansiosta voidaan käyttää hyvin hoitokodeissa ja sairaalaympäristöissä, missä hiljaisuus on etu. Koneessa oleva turvapainike, pysäytyspainike, näkyvä virtajohto, IPX4 ja automaattinen harjan pikakiinnitys tekevät siitä turvallisen käyttää.

Lue tuotteesta lisää lataamalla tuotetietokortti Linkit-välilehdeltä.

  • Työleveys: 43 cm
  • Johdon pituus: 15 metriä
  • Paino: 37 kg

Lattianhoitokone Nilfisk FM400D Duo
Lattianhoitokone Nilfisk FM400D Duo

Kaksinopeuksinen lattianhoitokone Nilfisk FM400D Duo on tehty perus- ja keskivaativaan käyttöön. Kone suoriutuu puhdistuksesta ja pesusta kuten myös korkeanopeuksista sumupuhdistuksesta tai kiillotuksesta. Siinä on ergonominen muotoilu, tasapainoinen suorituskyky ja käyttöasentoa on helppo säätää. Koneella on helppo puhdistaa huonekalujen ja pattereiden alta. Koneessa on johdonpidike ja töpselipidike.

Lue tuotteesta lisää lataamalla tuotetietokortti Linkit-välilehdeltä.

  • Johdon pituus: 15 metriä
  • Paino: 40 kg

Yhdistelmäkone Nilfisk SC351 Li-ion
Yhdistelmäkone Nilfisk SC351 Li-ion
SC351-yhdistelmäkone mahdollistaa puhdistuksen eteen- ja taaksepäin 27 kg:n harjapaineella. Tämä ominaisuus on kätevä puhdistettaessa ahtaita paikkoja kuten pöytien välissä ja myös hyllyjen, huonekalujen sekä muiden esteiden lähettyvillä. Korkea puhdistusteho, ketteryys ja luotettavuus ovat olleet tärkeässä osassa kehitettäessä SC351–yhdistelmäkonetta, jossa on taatusti tehokas harjamoottori ja erinomainen imuteho. Isot takapyörät takaavat hyvän ohjattavuuden ja ergonominen säädettävä kahva on helppo taittaa varastointia ja kuljetusta varten. * Optimoi SC351-yhdistelmäkoneesi käyttöaika uudella litiumioniakullamme. * Matala äänitaso mahdollistaa päiväsiivouksen myös melulle herkillä alueilla * Helppo harjapaineensäätö * Säädettävä vedenvirtausnopeus * Nopea ja helppo huoltaa * Kirkas likavesisäiliön kansi helpottaa vesimäärän tarkkailua * Ergonominen, säädettävä ja taittuva ohjauskahva helpottaa kuljetusta ja koneen säilytystä * Näppärän kompakti koko * Törmäyssuojat helpottavat siivousta seinien vierestä * Kaksisäiliöinen järjestelmä * Patentoitu imukumien pidikejärjestelmä, helpottaa imukumien poistoa ja asennusta
Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.