Kategoriat (0)
Automaattiannostelija neljälle aineelle
Automaattiannostelija neljälle aineelle.
Desinfioiva puhdistusaine CIF Desinfioiva
Desinfioiva puhdistusaine CIF Desinfioiva

Käyttövalmis Cif Professional desinfioiva puhdistusaine pintojen samanaikaiseen puhdistamiseen ja desinfiointiin keittiössä. Soveltuu myös elintarvikkeiden kanssa kosketuksissa oleville laitteille ja pinnoille. Tuote on huuhdeltava pinnoilta puhdistuksen jälkeen.

 • pH: noin 11
 • EN 1276 standardin mukainen

Desinfioiva puhdistusaine Suma Bac D10 SmartDose

Kvattipohjainen Suma Bac D10 desinfioiva puhdistusaine suurkeittiöihin ja kosteisiin tiloihin, kaikille vettä kestäville pinnoille. Tuote sekä puhdistaa että desinfioi. Tehoaa useimpiin mikro-organismeihin ja varmistaa näin hyvän hygieniatason. Sopii käytettäväksi kaikissa veden kovuuksissa.

 • pH: tiiviste 10,7; käyttöliuos 10,6
 • EN 1276, EN 1650, EN 13697 ja EN 14476 standardien mukainen

Emäksinen vesi
Emäksinen vesi

Emäksinen vesi on puhdistettua vettä, joka soveltuu jokapäiväiseen siivoukseen. Tuotteen pH-arvo on muutettu elektrolyysissä arvoon pH 12,5. Tuote on ympäristöystävällinen ja täysin biohajoava, eikä sen käytöstä jää pinnoille puhdistusainejäämiä.

Astioihin sopivat esim. annostelupumput:
2031338 Annostelupumppu 10ml, 5L astiaan
2031340 Annostelupumppu 3ml 5L astiaan
2031339 Annostelupumppu 3ml 1L pulloon

Lasinpuhdistusaine Cif Professional
Lasinpuhdistusaine Cif Professional

Käyttövalmis Cif Professional Lasi- ja yleispuhdistusaine kovien vettä kestävien pintojen puhdistamiseen. Nopeavaikutteinen tuote, joka kuivuu nopeasti jälkiä jättämättä.

 • pH 8

Lattian hoitoaine Jontec Extra
Lattian hoitoaine Jontec Extra

Jontec Extra puhdistus- ja hoitoaine vahattujen ja vahaamattomien lattioiden suojaukseen ja hoitoon. Muodostaa askelvarman kulutusta kestävän ja ylläpitosiivousta helpottavan suojakalvon lattiapinnalle. Lattiapintaa voidaan kiillottaa lisäkiillon saavuttamiseksi. Voidaan käyttää laimentamattomana suoja-aineeksi.

 • pH: tiiviste noin 8, käyttöliuos 8,4

Lattianpuhdistusaine Tana Lamitan
Lattianpuhdistusaine Tana Lamitan

Tehokas Tana Lamitan puhdistus- ja suoja-aine puu-, laminaatti-, linoleumi-, korkki- ja kivilattioille. Muodostaa näkymättömän suojaavan kalvon (Goretex-vaikutus). Ei vaikuta lattian luontaiseen ulkonäköön, ei kerrostu, ei jätä raitoja eikä harmaannuta lattiaa.

 • pH: tiiviste 4,5; käyttöliuos 6

Lattioiden puhdistusaine Satin Clean
Lattioiden puhdistusaine Satin Clean

Heikosti emäksinen, saippuapohjainen Ecolab Satin Clean lattia- ja tasopintojen puhdistus- ja hoitoaine. Tuote soveltuu kaikille vettä sietäville lattiapinnoille kuten keraamisille laatoille ja niiden saumoille, linoleumi-, muovi-, kivi- ja kumipinnoille. Soveltuu myös puolijohtaville lattiapinnoille. Käy vahattujen ja vahaamattomien lattioiden pintapesuun ja -puhdistukseen.

 • pH: 9,7 - 10,3
 • Ympäristömerkit: EU-kukka

Peruspesuaine KW I-Tek 11
Peruspesuaine KW I-Tek 11

Matalavaahtoinen, emäksinen KW I-Tek 11 teollisuuspesuaine poistaa tehokkaasti öljyä, pikeä, rasvaa, vahaa ja karkeata likaa. Myös vesiohenteiset liimat irtoava tällä pesutiivisteellä. Soveltuu vettä sietäville pinnoille korjaamoissa ja teollisuushalleissa. Myös koneiden ja kuljetuskaluston pesuun painepesukoneen kanssa. Soveltuu käsi- ja konetyömenetelmin käytettäväksi.

 • pH: tiiviste 11,2; käyttöliuos 10,5
 • Tuotteella on Avainlippu-merkki

Peruspuhdistusaine Jontec Total
Peruspuhdistusaine Jontec Total

Emäksinen Taski Jontec Total F4k tehopuhdistusaine vettä sietäville käsittelemättömille pinnoille. Erityisesti pinttyneen lian poistoon muun muassa tupakointihuoneiden puhdistukseen, nikotiinilian ja korkojälkien poistoon. Poistaa epämiellyttäviä hajuja. Soveltuu käsi- ja konemenetelmiin.

 • pH: tiiviste > 12

Peruspuhdistusaine KW Special
Peruspuhdistusaine KW Special

Vahvasti emäksinen KW Special peruspuhdistusaine erityisen tehokkaalla tensidikerroksella. Tuotteen avulla tahrojen ja pinttyneen lian poistoon tasoilta ja lattioilta tarvitaan vähemmän mekaniikkaa. Erittäin matalavaahtoinen tuote, joka soveltuu myös alumiinille.

 • pH: tiiviste 13,5; käyttöliuos 11,8
 • Hajusteeton
 • Ympäristömerkit: Joutsenmerkki
 • Tuotteella on Avainlippu-merkki

Perussiivousaine SprayWash CleaningTab12
Perussiivousaine SprayWash CleaningTab12

Vahvasti emäksinen vaativien kohteiden perussiivoukseen kaikille vettä sietäville pinnoille lattiasta kattoon sekä kalusteille. Sopii käytettäväksi saniteettitiloissa, ammattikeittiöissä, liha- ja kalalaitoksissa, maataloudessa, kouluissa ja sairaaloissa. Ei sovellu käytettäväksi linoleumilla tai kevytmetallipinnoilla.

 • pH: käyttöliuos noin 12
 • Yhteensopiva järjestelmä: SprayWash vaahdotusjärjestelmä

Pintojen pesuaine Kiilto F201Tisko
Pintojen pesuaine Kiilto F201Tisko

Heikosti emäsinen Kiilto F 201 Tisko yleispesujauhe kaikille vettä kestäville pinnoille. Vaahtoava tuote poistaa tehokkaasti rasva-, valkuais- ja pigmenttilikaa.

 • pH: käyttöliuos 9,5
 • Yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa
 • Tuotteella on Avainlippu-merkki

Puhdistettu vesi KW Siivousvesi
Puhdistettu vesi KW Siivousvesi

Käyttövalmis, kemikaaliton yleispuhdistusaine KW Siivousvesi ylläpitosiivoukseen kaikille pintamateriaaleille. Tuote on biologisesti hajoava. Käytetään yhdessä laadukkaan ja puhtaan mikrokuidun kanssa.

 • Vaaralliseksi luokittelematon
 • pH 7

Puhdistusaine Jontec Tensol Free
Puhdistusaine Jontec Tensol Free

Neutraali, kerrostumaton Jontec Tensol Free lattiapintojen puhdistus- ja hoitoaine. Matalavaahtoinen tuote sopii vahatuille sekä vahaamattomille lattioille. Jättää pinnan likaa hylkiväksi ja askelvarmaksi.

 • pH: tiiviste noin 9, käyttöliuos noin 6
 • Hajusteeton, väriaineeton
 • Ympäristömerkit: EU-kukka

Suma Bio-Floor cleaner
Suma Bio-Floor cleaner
Suma Bio-Floor on huuhteluvapaa lattianpuhdistusaine, joka sisältää pinta-aktiivisten aineiden ja vaarattomien bakteeri-itiöiden sekoituksen. Koostumuksen pinta-aktiiviset aineet huolehtivat nopeasta puhdistuksesta, kun taas itiöt kehittyvät entsyymiä tuottaviksi bakteereiksi, jotka pidentävät likaa poistavaa vaikutusta. Tämän seurauksena myös puhdistuksen jälkeinen tai lattian uudelleen likaantumisesta aiheutunut lika poistuu, aikaansaaden näin jatkuvan puhdistustoiminnan.
Sumutinpullo JDA Jontec 300
Sumutinpullo JDA Jontec 300

Sumutinpullo Taski Jontec 300 tuotteelle. Tilavuus 500ml.

Vaahtopesupulveri Safeclean VK2
Vaahtopesupulveri Safeclean VK2

Emäksinen Safeclean VK2 pesujauhe sekä käsin että pesulaitteella suoritettavaan pesuun elintarvike-, juoma- ja meijeriteollisuudessa. Pulverimuodossa oleva tuote sisältää alkaleja, kompleksinmuodostajia sekä vaahtoavia pinta-aktiivisia aineita. Pulveri liukenee helposti veteen ja puhdistaa tehokkaasti lattiat, seinät ja elintarvikekosketuspinnat. Huolella kehitetty koostumus sitoo likaa ja pidentää pesuliuoksen käyttöikää. Soveltuu muoveille ja kevytmetalleille.

 • pH: käyttöliuos noin 12
 • Hajusteeton

Vaihtopatruuna Tersano SAO-24
Vaihtopatruuna Tersano SAO-24
Stabiloidun otsonoidun veden vaihtopatruuna Tersano tarjoaa vaivattoman, turvallisen ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon kovien pintojen puhdistukseen ja desinfiointiin. Erinomainen valinta terveydenhuollon, ravitsemusalan, kasvatuksen, koulutuksen ja monien muiden alojen tarpeisiin! Vaihtopatruuna Tersano SAO-24 sopii Tersano SAO -annostelijaan.

Tersano mahdollistaa puhdistuksen ilman perinteisten kemikaalien käyttämistä. Kylmä hanavesi kulkee patruunaan, jossa se käsitellään. Käsiteltyä vettä voi käyttää tehokkaaseen siivoukseen kuuden päivän ajan. Annostelijan sensorit varmistavat, että sen läpi kulkevassa vedessä on oikea määrä otsonia. Annostelijalla voit täyttää helposti ämpärit, spraypullot, siivousvälineiden säiliöt ja muut tarvittavat astiat.

Mikäli olet kiinnostunut vaihtopatruunan lisäksi myös annostelijasta, ota yhteyttä seepratiimiin niin kerromme lisää!

Yleispuhdistusaine Interior & Surface Cleaner AC
Yleispuhdistusaine Interior & Surface Cleaner AC

Tiivistetty ja monikäyttöinen Sure Interior & Surface Cleaner AC yleispuhdistusaine kaikille koville, vettä kestäville pinnoille. Kasvipohjainen ja 100 % biohajoava. Tuote ei sisällä käyttäjälle tai luonnolle vaarallisia luokituksia ja on turvallinen käyttää. AceCare-annostelujärjestelmän (AC) tuotteet annostellaan tuotepakkauksen korkissa olevan kiinteän annostelukapselin kautta.

 • pH: tiiviste noin 6; käyttöliuos noin 6,5
 • Hajusteeton, väriaineeton
 • Ympäristömerkit: EU-kukka

Yleispuhdistusaine SURE Floor Cleaner
Yleispuhdistusaine SURE Floor Cleaner

Matalavaahtoinen Sure Floor Cleaner yleispuhdistusaine käsi- ja konemenetelmiin. Soveltuu kaikille vettä sietäville koville pinnoille. Kasvipohjainen ja 100 % biohajoava. Tuote ei sisällä käyttäjälle tai luonnolle vaarallisia luokituksia ja on turvallinen käyttää.

 • pH: tiiviste ja käyttöliuos noin 10
 • Hajusteeton, väriaineeton
 • Ympäristömerkit: EU-kukka

Yleispuhdistusaine Brial Clean
Yleispuhdistusaine Brial Clean

Tehokas tensidipohjainen Ecolab Brial Clean yleispuhdistusaine puhdistaa pinnat kirkkaiksi ilman harmaantumisongelmia. Tuote soveltuu kaikille vettä kestäville pinnoille, päivittäiseen käyttöön, niin lattia- kuin tasopinnoille, sekä myös käsin tapahtuvaan astianpesuun. Soveltuu myös lakatuille, maalatuille ja vahatuille pinnoille, sekä tekstiilien pesuun. Puhdistaa, hoitaa ja suojaa samanaikaisesti. Estää lian kiinnittymistä pinnalle. Kerrostumaton. Voidaan käyttää niin käsi- kuin konemenetelmissä.

 • pH: käyttöliuos 7 - 8,2
 • Hajusteeton, väriaineeton
 • Ympäristömerkit: EU-kukka

Yleispuhdistusaine C1 Kiilto Unidrop
Yleispuhdistusaine C1 Kiilto Unidrop

Neutraali ja matalavaahtoinen Kiilto Unidrop yleispuhdistusaine kaikkien vettä sietävien pintojen puhdistukseen. Soveltuu myös käsin suoritettavaan astianpesuun, tekstiilien kuten mattojen ja moppien pesuun, sekä tahranpoistoon ja tussitaulujen puhdistukseen. Voidaan käyttää myös painehuuhtelukoneessa. Annostusta muuttamalla voidaan poistaa erittäin pinttynytkin lika.

 • pH: tiiviste 8,5; käyttöliuos 8
 • Ympäristömerkit: Joutsenmerkki
 • Tuotteella on Avainlippu-merkki

Yleispuhdistusaine Cif Professional Lemon
Yleispuhdistusaine Cif Professional Lemon

Raikkaan sitruunan tuoksuinen Cif Professional Yleispuhdistusaine Lemon kaikkien vettä sietävien pintojen puhdistamiseen. Soveltuu esimerkiksi lattioiden, maalattujen pintojen, kaakeleiden ja kylpyammeiden puhdistukseen. Tuotteella on tehokas lian irrotuskyky, eikä sitä ohjeen mukaisesti annosteltuna tarvitse huuhdella pinnoilta pois. Poistaa myös epämiellyttäviä hajuja.

 • pH: tiiviste noin 11, käyttöliuos noin 8

24 / 60 tuotteet
Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.