Sumutin- ja suihkepullot

Kategoriat (0)
Annostelupullo Suma Bac
Annostelupullo Suma Bac

750 ml annostelupullo Suma Bac-Conc D10 tuotteelle.

Annostelupullo Taski/Suma 1L + korkki
Annostelupullo Taski/Suma 1L + korkki
1 litran tyhjä Taski/Suma pullo ja läppäkorkki. Voidaan käyttää esimerkiksi Taski- ja Suma pesunesteiden käyttöliuoksiin.
Painesumutin
Painesumutin

Valikoima painesumutinlaitteita.

Suosittu ja kestävä painesumutin säädettävällä suihkulla. Soveltuu kemikaali-, öljy- ja autoteollisuuteen sekä erilaisiin siivousalalla käytettävien kemikaalien levitykseen. Painesumuttimessa on Viton-tiiviste. Viton-tiiviste on ihanteellinen alifaatisille hiilivedyille kuten bensiini, polttoaineet ja diesel sekä rasvanpoistoaineelle, eläin- ja kasviöljyille ja aromaattisille hiilivedyille. Lisäksi hyvä kestävyys säätä, otsonia, happea ja auringon valoa vastaan.

Painesumutin Kiilto Rondomatic
Painesumutin Kiilto Rondomatic

Käsipumpulla varustettu muovinen Kiilto Rondomatic 5 P painesumutin pesu- ja desinfektioaineiden levitykseen ja sumutukseen. Säiliöön mahtuu 5 litraa sumutettavaa tuotetta. Laitteen maksimi käyttöpaine on 3 baria. Laitteessa oleva varoventtiili aukeaa ylitettäessä maksimi käyttöpaine. Laitteesta voidaan poistaa paine varoventtiilin nupista vetämällä. Soveltuu myös klooripitoisten tuotteiden sumutukseen.

Painesumutin Kiilto Spraymatic
Painesumutin Kiilto Spraymatic

Kevytrakenteinen Kiilto Spraymatic 1.25 P painesumutin pesu- ja desinfektioaineiden levitykseen. Pienikokoinen sumutin soveltuu monenlaiseen kohdesumutukseen. Laitteen maksimi käyttöpaine on 3 baria. Laitteessa oleva varoventtiili aukeaa ylitettäessä maksimi käyttöpaine.

Spray bottle transpa
Spray bottle transpa
500 ml pullo UltraH20:ta varten. Ergonomisesti suunniteltu käyttöä varten. Pullo pitää ultra puhtaan veden puhtaana samalla kun se on ergonominen kanntettava.
Spraypesulaite Kiiltojet Whiteline C2SP
Spraypesulaite Kiiltojet Whiteline C2SP

Whiteline Kiiltojet C2SP suihkupuhdistuslaite helpottaa ja nopeuttaa lattioiden ja pintojen puhdistusta kaikissa tiloissa, joissa suora vesipesu on mahdollista. Soveltuu esimerkiksi suurkeittiöihin, elintarviketeollisuuteen, uimahalleihin ja pesutiloihin. Tarkoitettu kahdelle pesukemikaalille, kuten emäksiselle pesuaineelle ja desinfektioaineelle. Pesukemikaalin vaihto tapahtuu valintapyörää kääntämällä ilman imuletkun vaihtoa kannusta toiseen. Samalla laitteella voidaan levittää ja huuhdella pesuaine. Tarkka annostus säästää työtä sekä pesukemikaalia, varmistaa hyvän puhdistustuloksen ja helpottaa huuhtelua. Toimii vesijohtoveden paineella. Helppo asentaa paikoilleen.

Suihkupuhdistuslaite Diversey J2000
Suihkupuhdistuslaite Diversey J2000

Seinään kiinnitettävä J2000-suihkupuhdistuslaite kahdelle kemikaalille. Varustettu pesupistoolilla ja letkulla ilman harjoja.

Sumutinpistooli
Sumutinpistooli

Sumutinpistooli puhdistusaineen levitykseen 5 ja 10 litran kanistereihin. Varustettu letkulla.

Sumutinpullo
Sumutinpullo

Ergonomisesti muotoiltu sumupullo säädettävällä suihkulla. Värikoodattu pullo, jossa on siivilä putken päässä. Laadukas sumutinpumppu.

Sumutinpullo
Sumutinpullo

Laadukas Pro -mallin sumutinpullo joka kestää hyvin myös liuottimia. Soveltuu erinomaisesti valmiille käyttöliuoksille ja niiden tekemiseen. Pullon tilavuus on 1 litra. Pullo ja sumutinpää tilattavissa erikseen tai settinä, joka sisältää sekä pullon että sumutinpään. Tuotteessa on musta sumutinpää ja kirkas pullo.

Sumutinpullo JDA
Sumutinpullo JDA

Tyhjä 500 ml sumutinpullo ilman painatusta.

Sumutinpullo JDA Sani 100
Sumutinpullo JDA Sani 100

Sumutinpullo Taski Sani 100 tuotteelle. Tilavuus 500ml.

Sumutinpullo Kiilto 750ml valkoinen
Sumutinpullo käyttöliuoksen levitykseen pinnoille tai siivousvälineeseen.
Sumutinpullo Oxivir
Sumutinpullo Oxivir

Tyhjä 500 ml sumutinpullo Oxivir puhdistusaineelle.

Sumutinpullo Sure

Valikoima tyhjiä 750 ml sumutinpulloja SURE puhdistusaineille.

Sumutinpää JD
Sumutinpää JD

Sumutinpää annosletkulla 5 litran kanisteriin tai 750 ml pulloon.

Sumutinpää Kiilto
Sumutinpää Kiilto
Sumutinpää käyttöliuospulloon. Yhteensopiva 2045140 Sumutinpullo Kiilto kanssa.
Suurtehosumutin Kiilto Nocospray
Suurtehosumutin Kiilto Nocospray

Kiilto Nocospray 2 suurtehosumutin suljettujen tilojen nopeaan ja tehokkaassin desinfektioon. Vetyperoksidikuivahöyryllä toimiva tuote on turvallinen ja laajasti tutkittu. Soveltuu esimerkiksi loppusiivouksen yhteyteen tai epidemiatilanteisiin toimistoissa tai ambulanssissa. Laitteen desinfektio käsittelee kaikki, myös pehmeät pinnat automaattisesti.

  • Yhteensopiva järjestelmä: Kiilto Nocolyse

Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.