Muut siivouskoneet

Kategoriat (0)
Esipuhdistuskone mopeille Essi 20
Esipuhdistuskone mopeille Essi 20

Essi 20 esipuhdistuskone mopeille on CE merkitty siivoustekstiilien esipuhdistuskone.

Tehokas kone siivoustekstiilien esipuhdistukseen pölyttömästi. Hyvä esipuhdistus tehostaa pesua ja auttaa mikrokuitujen avoimena pysymiseen. Kapasiteetti max. 20 moppia kerrallaan tai lajitellusti muita tekstiilejä rummun puoleen väliin saakka. Kolme ohjelmaa ovat 10, 15 tai 20 minuuttia. Helppo käyttää elektronisen käyttöpaneelin avulla. Antimikrobiset ominaisuudet estävät virusten ja bakteerian kasvun pinnoilla. Korotusjalka kuuluu mukaan vakiona.

Tilan tekniset vaatimukset: kolmivaihevirta CEE-pistotulpalla, tasainen kuiva alusta.

 • Mitat: 800 mm x 600 mm x 1250 mm (korotusjalustan kanssa)

Harjapesuri i-scrub 21 B
Harjapesuri i-scrub 21 B

Akkukäyttöinen i-scrub 21 B harjapesuri on mainio apuväline mm. kosteiden tilojen, wc- ja porrastilojen ym. lattioiden ja seinien pesuun, sekä tekstiilipintojen tahranpoistoon. Moottoriosan saa kätevästi vaihdettua käsikahvaan, mikä entisestään laajentaa koneen käyttömahdollisuuksia.

Tuote sisältää seuraavat vakiovarusteet: 1x kuljetuskassi, 1x käsikahva, 1x pesuainesäiliö, 2x vetoalusta, 2x mikrokuitulaikka, 2x pesuharja

Lataa esite Linkit-välilehden alta.

 • Työleveys: 21 cm
 • Tilavuus: pesuainesäiliö 1,7 litraa
 • Paino: 3,2 kg

Höyrypesukone IPC SG-30
Höyrypesukone IPC SG-30

Kiilto IPC SG-30 höyrypesukone soveltuu koville sekä tekstiilipinnoille kaikkiin kohteisiin. Kone on hyvin käytännöllinen säätöominaisuuksien, helposti tyhjennettävien ja täytettävien vesisäiliöiden sekä nopeasti lämpeävän höyryn ansiosta.

Tuote sisältää seuraavat vakiovarusteet: 1x kolmella komennolla ja letkulla varustettu kahvaosa, 1x turvakorkilla varustettu pullo, 2x jatkoputki, 1x pieni kangassuutin, 1x monitoimiharja, 1x kehys matoille ja kokolattiamatoille, 1x kehys koville pinnoille, 1x ikkunan pesuharj, 1 x suihkutin, 1x suutin, 1x käyrä pää suuttimelle, 3x puolirakoharja suuttimelle, 1x rakoharja käyrälle suuttimelle, 1x harja kolmella erimuotoisella lisäosalla

Lue tuotteesta lisää lataamalla tuotetietokortti Linkit-välilehdeltä.

 • Tilavuus: puhdasvesisäiliö 2 litraa, likavesisäiliö 7 litraa, pesuainesäiliö 1,5 litraa
 • Johdon pituus: 5 metriä
 • Paino: 12 kg

Kuivausrumpu Electrolux Mypro TE1120

Electrolux myPRO TE1120 kuivausrumpu on erinomainen valinta pienyrityksille. Ammattimainen kone on tehokas ja kompaktin kokoinen sekä kestävä. Sen suuren 8kg kapasiteetin ja 16 eri ohjelman avulla kone soveltuu kaikkiin tarpeisiin. Saatavilla on lämpöpumpullinen tai kondensoiva versio.

Lue lisätietoja tuotteesta lataamalla tuotetietokortti Linkit-välilehden alta.

Kuivausrumpu Electrolux TD-6
Kuivausrumpu Electrolux TD-6
Käyttäjäystävällinen ja taloudellinen Electrolux TD-6 kuivausrumpu kuivaa tehokkaasti pyykkiä suurenkin määrän kerralla. Suuntaa vaihtavan rummun ansiosta kuivaa enemmän pyykkiä nopeammin ja vähentää suurien tekstiilien sotkeutumista. Eristetty lasiluukku pysyy viileänä myös käytön aikana.
Lämpömankeli Electrolux

Helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen Electrolux mankeli. Koneen turvallisuutta lisää sormisuojaus. Koneessa on myös ergonominen käyttöpoljin.

 • Työleveys: 100 cm

Moppauskone Kiilto Jolly
Moppauskone Kiilto Jolly

Akkukäyttöinen istuen ohjattava moppauskone 136 cm Sappax mikrokuituisella punavalkoisella putkipyyhkeellä. Kone sopii käytettäväksi erityisesti keskisuurten ja suurten alueiden siivoamiseen kuten käytäville ja liikuntasaleihin. Koneen käyttö on miellyttävää portaattoman nopeuden säädön, mopin asennon säädön ja jopa 7 tunnin työskentelyajan ansiosta.

Lue tuotteesta lisää lataamalla tuotetietokortti Linkit-välilehdeltä.

 • Työleveys: 136 cm
 • Paino: 78 kg (sis. akut)

Moppipesukone Electrolux WH6
Electrolux WH 6 pesukone suurella täyttöaukolla on käyttäjäystävällinen valinta ammattikäyttöön. Koneissa on helppo ohjelmointi ja linkousajan valinta pestävän kohteen mukaan sekä sähköinen poistoventtiili nopeaan pesun jälkeiseen tyhjennykseen. Mopit voidaan laittaa pesukoneeseen märkinä tai kuivina. WH6-6: kapasiteetti 6kg, rummun tilavuus 53 litraa WH6-8: kapasiteetti 8 kg, rummun tilavuus 75 litraa WH6-11: kapasiteetti 11 kg, rummun tilavuus 105 litraa
Nukkasihtiallas Asko pyykinpesukoneelle

Nukkasihtiallas Asko pyykinpesukoneelle. Poistovesiallas irroitettavalla nukkasihdillä mahdollistaa Asko pyykinpesukoneen asentamisen myös kohteisiin, joissa on pieni lattiakaivo.

Painehuuhtelukone Taski Aquamat 10.1
Painehuuhtelukone Taski Aquamat 10.1

Pienten kohteiden tehokas painehuuhtelukone kokolattiamattojen ja tekstiilihuonekalujen puhdistukseen. Painehuuhtelumenetelmä puhdistaa kokolattiamatot perusteellisesti. Pesemällä matot säännöllisesti niiden ulkonäkö pysyy edustavana ja elinikä kasvaa, kun mattoa kuluttava lika poistetaan.

Lue tuotteesta lisää lataamalla tuotetietokortti Linkit-välilehdeltä.

 • Lattiasuutin: 25 cm
 • Tilavuus: puhdasvesisäiliö 10 litraa, likavesisäiliö 10 litraa
 • Verkkojohdon pituus: 10 metriä
 • Paino: 12,5 kg

Pesukone Motorscrubber Handy
Pesukone Motorscrubber Handy

MotorScrubber Handy on pieni pesuri, jolla saadaan pinttyneempikin lika pois ilman hankaustyötä. Soveltuu esimerkiksi kylpyhuoneen kaakeleiden ja saumojen, auton vanteiden sekä ikkunan tiivisteiden puhdistamiseen.

Outlet-tuotteita
Pintadesinfiointilaite Comac Sanex
Pintadesinfiointilaite Comac Sanex

Ammattilaiskäyttöön tarkoitettu Comac Sanex pintadesinfiointilaite, jolla kaikkien pintojen desinfiointi sujuu nopeasti ja tehokkaasti. Kompaktin laitteen käyttökohteita ovat mm. lattiat, toimistotilat, auton sisustat sekä muut pinnat ja laitteet kaikilla sektoreilla. Laite on myös kevut ja helposti liikutettava ja sen käyttö on helppoa.

Tuote sisältää seuraavat vakiovarusteet: 1x suihkupistooli, 1x pistoolin pidike, 1x spiraaliletku, 2x kääntyvä etupyörä, 2x takapyörä, 1x virtajohto

Lue tuotteesta lisää lataamalla tuotetietokortti Linkit-välilehdeltä.

 • Tilavuus: säiliö 5 litraa
 • Johdon pituus: 10 metriä
 • Paino: 18 kg

Puhallin Makita LXT 18V
Puhallin Makita LXT 18V

Makitan LXT DUB186ZX1-puhallin on näppärä 18 V akkupuhallin, jolla siivoat esimerkiksi pihatiet lehdistä ja neulasista, kuin työkohteet pienroskista ja pölystä. Puhaltimessa on portaaton puhallusvoimakkuuden säätö liipaisimesta, valittavana kolme tehotasoa. Koneen ilmavirta maksimissaan on 68 m/s. Vakiovarusteena pitkä puhallusputki. Kauttamme saatavilla oleva 2148055 (DUB186ZX1) on runkomalli, joka ei sisällä akkuja tai latauslaitetta. Nämä tilattavissa kauttamme erikseen. 

Yhteensopivat tuotteet:

 • Akkupaketti: 2112805 Akku 5,0 Ah LXT Makita BL1850B Li-ion (197280-8)

 • Latauslaite: 2148727 Makita LXT DC18RC, pika
 • Pyykinpesukone Electrolux
  Pyykinpesukone Electrolux

  Helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen Electrolux MyPro pyykinpesukone ammattimaiseen käyttöön etenkin pienyrityksille. Electrolux MyPro pyykinpesukone on nopeampi ja kestävämpi kuin perinteinen kodinkone, mutta edelleen kompaktin kokoinen verrattuna ammattiratkaisuihin. Suuri täyttöaukko ja matala värähtelytaso luovat mukavan käyttökokemuksen.

  Siivouskone Motor Scrubber Jet Storm
  Siivouskone Motor Scrubber Jet Storm

  Motor Scrubber Storm-pesulaite yhdistää pienen akkukäyttöisen pesulaitteen, sekä kevyen käsikäyttöisen sumutinlaitteen. Tuote sopii erinomaisesti pieniin ja ahtaisiin tiloihin, kuten pesuhuoneisiin, wc-tiloihin sekä sauna- ja allastiloihin. Sumutinlaiteella desinfioit helposti esimerkiksi ostoskärryjen ja ovien kahvat, hissien painikepaneelit, vesihanat ja muut kosketuspinnat. Tuotteen avulla voit desinfioida myös sellaisia kohteita, joiden desinfiointi mekaanisesti on vaikeaa.

  Tuote sisältää seuraavat vakiovarusteet: 1x akku ergonomisella kantorepulla, 1x Storm-sumutinlaite, 1x latauslaite, 1x harja, 1x laikkalajitelma

  Tuloksia ei löytynyt

  :-(

  It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.