Muut matot

Kategoriat (0)
Eteismatto All in 1 Combi
Eteismatto All in 1 Combi
Eteismatto All in 1 Combi on on tehokas yhdistelmämatto, joka sekä irrottaa karkean lian että imee kosteutta. Valmistettu olefiinista ja polypropeenista. Alapuoli vinyyliä. Sisäkäyttöön keskisuuren kulkuliikenteen eteistiloihin.
Kertakäyttömatto 45x115cm sininen
Kertakäyttömatto 45x115cm sininen
Tarrapintaiset matot, jotka poistavat tehokkaasti pölyn ja likahiukkaset kengänpohjista ja siivousvaunun pyöristä.
Työpistematto Comfort Flow
Työpistematto Comfort Flow
Comfort Flow on erittäin pehmeä ja joustava työpistematto, joka tarjoaa mukavuutta ja ergonomiaa kovilla lattioilla seisomatyötä tehdessä. Matto on valmistettu nitriilikumista ja on antibakteerisesti käsitelty, joten se soveltuu raskaaseen teollisuuteen, kosteisiin ympäristöihin sekä ruoan, hitsaus- ja leikkausnesteiden kanssa työskentelyyn.
Työpistematto Stand Up Air
Työpistematto Stand Up Air
Työpistematto Stand Up Air -työpöytämatto on älykäs ja ergonominen matto, joka jakaa jalkojen kuorman. Stand Up Airissa on erityisen paksu ja pehmeä ydin, joka takaa hyvän ergonomian seistessä. Kauniisti kuvioitu nitriilikuminen pintakerros, joka tekee matosta hyvin kulutusta kestävän sekä helpon pitää puhtaana. Stand Up Air sopii käytettäväksi seisomapöytien kanssa toimistoissa, vastaanotoissa ja myymälöissä.
Työpistematto StandUp original
Työpistematto StandUp original
StandUp Workplace -työpistematto on suunniteltu parantamaan toimistotyön ergonomiaa. Soveltuu käytettäväksi erityisesti seisomatyöhön korkeussäädettävien sähkötyöpöytien kanssa.
Työpistematto Yoga Super Plus
Työpistematto Yoga Super Plus
Työpistematto Yoga Super Plus tuo hyvää ergonomiaa ja mukavuutta kuiviin, kevyempiin teollisuusympäristöihin. Valmistettu erittäin vahvasta vinyylistä, joka tarjoaa hyvän pehmeyden, joustavuuden ja kestävyyden - myös pitkän käytön jälkeen ja lämpötilasta riippumatta. Kuvioitu pinta takaa hyvän pidon. Viistetyt reunat vähentävät kompastumisriskiä.
Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.