Lakaisukoneet Nilfisk

Kategoriat (0)
Lakaisukone Nilfisk SW 200
Lakaisukone Nilfisk SW 200

Nilfiskin työnnettävä lakaisukone SW200 toimii tehokkaasti niin ulkoalueilla kuin sisätiloissakin. Käsinlakaisuun verrattuna kone irrottaa ja kerää pölyä, likaa, hiekkaa, nauloja, pultteja ja muita kuivia roskia jopa 6 kertaa nopeammin. Kompaktia ja kevyttä lakaisukonetta voi käyttää myös ahtaissa tiloissa. Ratasjärjestelmä pyörittää harjoja, kun käyttäjä työntää konetta, joten kone on hiljainen. Moottoria ei ole, joten päiväsiivous on mahdollinen ja edullinen vaihtoehto. Koneessa on monenlaisia etuja käyttäjälle, kuten pehmoinen kahva, jonka säätövaran avulla työasento on aina mukava. Sisäinen suodatin rajoittaa pölyn pääsyä pois roskasäiliöstä, ja suuri roskasäiliö on helppo tyhjentää. Tämä Nilfiskin lakaisukone on ihanteellinen vaihtoehto esimerkiksi pieniin tehtaisiin, pysäköintialueille, ostoskeskuksiin, kouluihin, pajoihin, linja- ja rautatieasemille sekä toimistojen ulkotiloihin.

Työleveys oikean sivuharjan kanssa: 700 mm. Roskasäiliön tilavuus: 38 l. Paino: 19,5 kg. Mitat: 1470 x 850 x 1120 mm.

Lakaisukone Nilfisk SW750
Lakaisukone Nilfisk SW750

Nilfisk SW750 on akkukäyttöinen ja monipuolinen imevä lakaisukone, jonka pääharjan imu kerää talteen hienoimmankin pölyn. Lakaisukkoneen äänitaso vain 59 dbA, joten se sopii erinomaisesti päiväsiivoukseen. Vakiona ovat huoltovapaa akku ja sisäänrakennettu varaaja.

- Teoreettinen tuottavuus 2880 m2 tunnissa
- Erittäin alhainen äänitaso (59 dB(A))
- Sisäänrakennettu akku ja varaaja vakiona
- Pää- ja sivuharja säädettävissä
- Voidaan käyttää sisä- ja ulkotiloissa
- Pestävä polyesterisuodatin ja suodattimenravistin vakiona
- Pituus 998 mm, leveys 800 mm, korkeus 1100 mm
- Paino käyttövalmiina 68 kg
- Työleveys oikean sivuharjan kanssa 720 mm
- Roskasäiliön tilavuus 60 l
- Pääharjan nopeus 335 RPM
- Sivuharjan pyörimisnopeus 100 RBM
- Säädettävä kahva

Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.