Lakaisukoneet Kärcher

Kategoriat (0)
Outlet-tuotteita
Imulakaisukone Kärcher KM 70/30 Bp P.Ad.
Imulakaisukone Kärcher KM 70/30 Bp P.Ad.

Työnnettävä Kärcher KM 70/30 Bo Pack Adv on kevytliikkeinen imulakaisukone, jossa pää ja sivuharja toimivat akkukäyttöisen sähkömoottorin voimalla. Tehokas imutoiminto yhdessä suodattimen kanssa vangitsevat pölyn varmasti sekä sisä- että ulkokäytössä. Hiljainen äänenvoimakkuus on vain 59 dB (A). Sähkömoottorin ansiosta kone liikkuu kevyesti ja esimerkiksi nurkkien ja kulmien lakaiseminen on helppoa. Työntöaisan ja harjojen korkeus on helppo säätää käyttötarpeen ja kohteen mukaan. Mukana tulee 12-V akku ja integroitu laturi.

  • Työleveys: 480 mm
  • Paino: 47 kg

Lakaisin Kärcher EB30/1
Lakaisin Kärcher EB30/1

Ammattikäyttöön tarkoitettu lakaisin nopeaan ylläpitosiivoukseen! Kärcher EB30/1 Li-lon on nopea, helppo käsitellä ja ottaa käyttöön. Laitteesta löytyy suuri on/off jalkapainike. Matala mitoitus, vain 90 mm, mahdollistaa pääsyn huonekalujen alle. Teleskooppivarsi on säädettävissä käyttäjäkohtaisesti. Akut voidaan vaihtaa kätevästi ilman työkaluja, mikä mahdollistaa keskeytyksettömän lakaisun. Akku kestää mattopinnoilla 30 minuuttia ja kovilla pinnoilla 45 minuuttia. Akun latausaika on noin 90 minuuttia.

Lakaisukone Kärcher KM 70/20 C 1SB
Lakaisukone Kärcher KM 70/20 C 1SB
Kärcher KM 70/20 C 1SB on kestävä ja kevyesti liikuteltava lakaisukone yhdellä sivuharjalla. Työnnettävä lakaisukone lakaisee ulko- ja sisäalueet siististi ja nopeammin kuin perinteiseen tapaan harjalla. Suodatin vangitsee pölyn tehokkaasti ja auttaa minimoimaan työskentelyalueelle leviävän pölyn määrän. Pääharjan korkeus on helposti säädettävissä koneen takaosassa olevan pikasäädön avulla. Harjan pyörimisvoima välittyy molemmista takapyöristä, joten kone lakaisee tasaisesti myös tiukoissa käännöksissä. Myös työntöaisa voidaan säätää nopeasti käyttäjän tarpeen mukaan. Säilytysasennossa kone vie vain vähän tilaa. Kokoonsa nähden tilava 20 litran säiliö mahdollistaa pitkät työskentelyjaksot ilman välityhjennystä. Säädettävä sivuharja oikealla puolella.
Lakaisukone Kärcher KM 70/20 C 2SB
Lakaisukone Kärcher KM 70/20 C 2SB

Kärcher KM 70/20 C 2SB on kestävä ja kevytliikkeinen lakaisukone ulko- ja sisäkäyttöön. Lakaisukoneella lakaiset jopa kuusi kertaa nopeammin kuin perinteisellä lakaisutyylillä. Koneen suodatin vangitsee pölyn tehokkaasti ja auttaa minimoimaan työskentelyaleella pölyn leviämisen. Pääharjan korkeutta on helppo säätää koneen takaosassa olevan pikasäädön avulla. Työntöaisa on myös nopea säätää käyttäjän tarpeen mukaan. Harjan pyörimisvoima välittyy molemmista takapyöristä, minkä ansiosta kone lakaisee tasaisesti myös tiukemmissa käännöksissä. Molemmille puolin konetta on säädettävät sivuharjat. 20 litran säiliö mahdollistaa pitkän työskentelyjakson ilman välityhjennyksiä. Kone vie säilytysasennossa vain vähän tilaa.

  • Työleveys: 480 mm
  • Paino: 26 kg
Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.