Pölyhuiskat

Kategoriat (0)
Kalusteharja, 2-puolinen, nylon/jouhi
Kalusteharja, 2-puolinen, nylon/jouhi
Karkeampi puoli huonekalujen harjaamiseen, pehmeämpi pölyjen pyyhkimiseen. Harjas nylon/hevosenjouhiseosta.
Magneettipölyhuiska
Magneettipölyhuiska

Pölynpyyhintään ja irtolian puhdistamiseen. Puhdistaa sieltä mihin muut välineet eivät pysty. Hyviä käyttökohteita ovat patterien taustat, lasiesineet, kristallikruunut jne. Ravistamalla tuotetta saat tomut pois tuotteesta ja näin uusintakäyttö on heti valmis.

  • Koko: pituus 87-125 cm

Pölyhuiska puuvarrella, strutsinsulka
Pölyhuiska puuvarrella, strutsinsulka

Strutsinsulkainen pölyhuiska puuvarrella. Strutsinsulka kerää irtopölyn kaikilta pinnoilta. Puhdistetaan ravistamalla, tarvittaessa pesu miedolla pesuaineliuoksella. Käyttökohteita esimerkiksi huonekasvit, sälekaihtimet, koriste-esineet ja päätelaitteet.

  • Materiaali: strutsinsulka, puu
  • Koko: Kokonaispituus noin 46 cm, varren pituus 18 cm
  • Väri: ruskea

Pölyhuiska teleskooppivarrella
Pölyhuiska teleskooppivarrella
Taipuisa pölyhuiska liitettynä teleskooppivarteen. Varsi on kolmiosainen ja erittäin kevyt, vain 270 g. Pituus 1,3 - 2,5 m. Täydellinen ilmanvaihtoputkien, valaisimien ym. puhdistamiseen. Itse huiska on taivutettava ja saatavana myös ilman vartta (533059).
Pölyhuiska Vikan
Pölyhuiska Vikan

Lampaanvillainen Vikan pölyhuiska teleskooppivarrella pölynpyyhintään ja irtolian puhdistamiseen. Varren pituus 80-109 cm.

Pölyhuiska, strutsinsulka
Pölyhuiska, strutsinsulka

Strutsinsulkainen pölyhuiska jatkovarteen. Strutsinsulka kerää irtopölyn kaikilta pinnoilta. Puhdistetaan ravistamalla, tarvittaessa pesu miedolla pesuaineliuoksella. Käyttökohteita esimerkiksi huonekasvit, sälekaihtimet, koriste-esineet ja päätelaitteet. Yhteensopiva yleisimpiin kierteellä oleviin alumiini - ja lasikuituisiin siivousvarsiin (esimerkiksi 2030783, 2046426 ja Vikan Ergo varret). Kierreliittimellä yhdistettävissä myös muihin siivousvarsiin. Ei yhteensopiva Unger kierteellisen siivousvarren kanssa.

  • Materiaali: Strutsinsulka, puu ja metalli
  • Koko: Kokonaispituus noin 41 cm, kahva 11cm

Pölyhuiska, strutsinsulka, 60cm
Pölyhuiska, strutsinsulka, 60cm
Strutsinsulkainen pölyhuiska irtopölyn pyyhintään kaikilta pinnoilta. Soveltuu esimerkiksi kalusteiden, sädekaihtimien ja laitteiden pölyjen puhdistukseen. Kestävä puinen varsi. Varren päässä ripustuslenkki. Varren pituus 60 cm.
Pölyhuiskan vaihtopää
Pölyhuiskan vaihtopää

Taipuisa pölyhuiska, joka voidaan liittää teleskooppivarteen.

Saatavilla myös varrellinen versio, 533058.
Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.