Teräksen hoito- ja puhdistusaineet

Kategoriat (0)
Metallinpuhdistusaine Scotch Kiilto
Metallinpuhdistusaine Scotch Kiilto

Käyttövalmis 3M Scotch Kiilto (3M Stainless Steel Cleaner and Polish) soveltuu teräspintojen sekä keraamisten- ja muovipintojen huoltamiseen. Sitruksen tuoksuinen aine poistaa lian, sormenjäljet ja rasvaiset jäänteet esim. keittiöpinnoilta. Ei saa käyttää suoraan elintarvikkeiden kanssa kontaktissa oleville pinnoille. Jättää hoidettavalle pinnalle näkymättömän suojaavan kalvon, joka hidastaa lian kerääntymistä.

  • NSF sertifioitu
  • pH 9-11

Ruosteenpoisto KW 1L
Ruosteenpoisto KW 1L
Erityisesti ruosteenpoistoon tehty happoyhdiste (fosfori-/glykoinhappo). Poistaa tehokkaasti ruosteen rauta- ja teräsesineistä vahingoittamatta itse metallia. Soveltuu hapanta kestäville pinnoille. Ei vahingoita lakkaa, kumia, maalipintaa tai muovia. Tuote ei sovellu alumiinille, kuparille, messingille, kullalle tai hopealle. Hajustamaton ruskea neste.
Teräksen puhdistusaine Kiilto Rosterit
Teräksen puhdistusaine Kiilto Rosterit

Kiilto Rosterit teräspintojen suoja-aine hoitaa ja suojaa erilaisia teräspintoja tehokkaasti. Ei sovellu elintarvikkeiden kanssa kosketuksissa oleville pinnoille. Puhdistaa tehokkaasti esimerkiksi sormenjäljet ja jättää pinnalle hyvän suojan.

  • pH 7
  • Hajusteeton

Teräksen puhdistusaine Suma Inox D7.1
Teräksen puhdistusaine Suma Inox D7.1

Käyttövalmis Suma Inox teräspintojen puhdistus- ja hoitoaine. Soveltuu käytettäväksi erilaisille teräspinnoille kuten jääkaapille ja kylmälaitteille, astianpesukoneille, instrumenttienpesukoneille ja kahviautomaateille. Ei saa käyttää ruuan kanssa kosketuksiin joutuville pinnoille.

  • pH: tiiviste noin 8, käyttöliuos noin 8,3

Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.