Biopussit ja -säkit

Biojätepussi NaturaBiomat
Biojätepussi NaturaBiomat
Kompostoituvan biojätepussin Natura BioMat valmistuksessa on käytetty valmistustekniikkaa sekä raaka-aineiden optimointia, joiden avulla on mahdollista tehdä entistä ohuempia, kestäviä ja helposti avautuvia biöjätepusseja. Saatavilla kauttamme useita eri kokoja.
Järkisäkki Black
Järkisäkki Black

Vihdoinkin saatavilla järkevä vaihtoehto perinteisille muovisille roskapusseille ja jätesäkeille. Järkisäkki on valmistettu kierrätetystä tärkkelyspohjaisesta raaka-aineesta. Tuote on täysin kompostoituva EN13432 -standardin mukaisesti, eikä se jätä jälkeensä mikromuoveja. Tuote on suunniteltu järkeä käyttäen, ottamalla huomioon käytön helppous ja miellyttävyys. Järkisäkeissä on kestävä tähtipohja ja raaka-aineen ominaistuoksu on miellyttävä.

Biojätesäkki Biobag
Biojätesäkki Biobag

Valikoima laadukkaita, kompostoituvia ja biohajoavia BioBag biojätesäkkejä. BioBag jätesäkki suojaa jäteastiaa biojätteiltä ja samalla helpottaa jätteiden keräystä.

Biojätesäkki BioskaPlus
Biojätesäkki BioskaPlus

BioskaPlus jätesäkki on laadukas, kompostoituva ja biohajoava jätesäkki. Säkki on hengittävämpi ja kestää enemmän märkää biojätettä kuin markkinoiden muut biojätesäkit. Säkin avulla biojätteiden kierrätyksestä tulee helpompaa ja siistimpää.

Biöjätesäkki Bioska
Biöjätesäkki Bioska

Valikoima laadukkaita, kompostoituvia ja biohajoavia Bioska biojätesäkkejä. Bioska biojätesäkki suojaa keräysastiaa biojätteiltä ja samalla helpottaa jätteiden keräystä.

Biojätepussi BioBag
Biojätepussi BioBag

Valikoima laadukkaita, kompostoituvia ja biohajoavia BioBag biojätepusseja. BioBag jätepussi suojaa jäteastiaa biojätteiltä ja samalla helpottaa jätteiden keräystä.

Biojätepussi Bioska
Biojätepussi Bioska

Valikoima laadukkaita, kompostoituvia ja biohajoavia Bioska biojätepusseja. Bioska biojätepussi suojaa keräysastiaa biojätteiltä ja samalla helpottaa jätteiden keräystä. Pussirulla on myös helppo säilyttää, sillä se mahtuu pieneen tilaan.

Biojätepussi BioskaPlus
Biojätepussi BioskaPlus

BioskaPlus on laadukas, kompostoituva ja biohajoava biojätepussi. Pussi on hengittävämpi ja kestää enemmän märkää biojätettä kuin markkinoiden muut biojätepussit. Pussin avulla biojätteiden kierrätyksestä tulee helpompaa ja siistimpää.

Ruokanäytepussi Biobag
Ruokanäytepussi Biobag

Biohajoava ruokanäytepussi keittiöiden ja ravintoloiden ruokanäytteiden säilyttämistä ja myöhemmin hävittämistä varten. Soveltuu käytettäväksi myös pienenä roskapussina biojätteille. Tilavuus 2 litraa. Pussin koko 200 x 320 mm.

Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.