Lääkelasit ja dosetit

Kategoriat (0)
Kaarimalja CareBowl
Kaarimalja CareBowl
Muotoon puristettua puukuitumassaa, joka pitää erittäin hyvin nesteitä. Hävitys bio- tai energiajätteenä, voidaan myös hävittää polttamalla.

pituus 252 mm, leveys 150 mm, korkeus 40 mm

CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Liuoskuppi
Liuoskuppi
Valikoimassa kaksi erilaista kertakäyttöistä liuoskuppia.

Tuote 187MEDW60: Liuoskuppi Foodtainer 60, koko 136 x 136 x 20mm, valmistettu puukuitumassasta, muotoon puristettu, harmaa.

Tuote 30195353, Liuoskuppi Future Smart; tilavuus 350 ml, korkeus 37mm. Materiaalina bagasse.

Lääkelasi Avalon
Lääkelasi Avalon
Kertakäyttöinen lääkelasi 30 ml:n asteikolla. Lääkelasien värivaihtoehdot: sininen, keltainen, vihreä, punainen ja kirkas. Kansi: valkoinen. Mittaustarkkuus +/- 1ml.

CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Lääkelasi Eco
Lääkelasi Eco

Kertakäyttöinen eco-lääkelasi. 30 ml:n asteikko. Väreinä sininen, keltainen, vihreä, punainen ja kirkas. Mittaustarkkuus +/- 1ml. Materiaalina läpinäkyvä PP, BPA-vapaa.

Eco-lääkelasi on ympäristöystävällisempi vaihtoehto. Materiaalin kulutus on n. 35% pienempi. Lisäksi lämpömuovausprosessi vie huomattavasti vähemmän energiaa.

CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Oksennuspussi 1,5L
Oksennuspussi 1,5L
Kertakäyttöinen oksennuspussi on helppokäyttöinen ja vähentää tartuntariskiä. Pussi on helppo sulkea tiiviisti sulkijalla käytön jälkeen. Soveltuu käytettäväksi esimerkiksi terveydenhoitolaitosten kohteisiin, tai kuljetusajoneuvoihin. Pussin vetoisuus 1,5L. Pussissa on mittataulukko.
Potilasmuki
Potilasmuki
Monikäyttöinen potilasmuki erilaisten nesteiden nauttimiseen. Saatavilla värit sininen ja kirkas. Koko 250 ml. Materiaali polypropeeni. Mukiin sopii kanneksi: nestekansi L-09193 tai vellikansi L-09195. Kannet tilattava erikseen.

250 kpl/ltk

Riskijäteastia
Riskijäteastia
Astia kanyylien, ruiskujen, skalpellin terien ja muiden terävien ja pistävien esineiden turvalliseen hävittämiseen. Vuoto- ja hajutiivis suljenta kannessa. Täyttää TRBA 250 ja UN standardit. Sertifioitu ISO 23907 mukaan.
Tabletin murskaaja ja tabletin puolittaja Med Comfort
Tabletin murskaaja ja tabletin puolittaja Med Comfort
Tabletin murskaaja: sininen / kirkas, 200 kpl/ltk

Tabletin puolittaja: kirkas, 100kpl/ltk

Viikkoannostelija Avukas
Viikkoannostelija Avukas
Tablettien etukäteisannosteluun tarkoitettu rasia. Helpottaa muistamista, vähentää väärän annostelun riskiä ja on helppo kuljettaa mukana. Isot lokerot, joihin mahtuu useampia tabletteja. Tarjotinmalli. Oma irrotettava annostelija viikon jokaiselle päivälle. 4 lokeroa/vrk. Lokeroissa numerot 1-4. Valmistusmaa Suomi.
Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.