Kosteus- ja desinfiointipyyhkeet

Kategoriat (0)
Desinfektiopyyhe 14 x 19 cm, etanoli 70%
Desinfektiopyyhe 14 x 19 cm, etanoli 70%

Yksittäispakattu ihoa hoitava desinfektiopyyhe käsien desinfiointiin. Vaikuttava aine: etanoli 70 %. Pyyhkeen koko 14 x 19 cm. Tuotteen käyttöohje löytyy pyyhepakkauksen takana.

50 kpl/pak.

  • Hajusteeton
  • Väriaineeton

Desinfektiopyyhe Erisan
Desinfektiopyyhe Erisan

Etanolipohjainen yksittäispakattu Erisan desinfektiopyyhe käsien puhdistukseen ja desinfiointiin. Sisältää ihoa hoitavia ainesosia. Käyttökohteita muun muassa laitos- ja suurtalouskäyttö, annostarjottimet, retket ja matkat.

  • pH 8
  • Yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa
  • Tuotteella Avainlippu-merkki

Desinfiointipyyhe Suma Alcohol Wipes
Desinfiointipyyhe Suma Alcohol Wipes

Huuhteluvapaa alkoholipohjainen Suma Alcohol Wipes desinfektiopyyhe kaikkien kovien alkoholia sietävien pintojen desinfiointiin. Erityisesti ruuanvalmistuksen tiloihin.Tehoaa useimpiin mikro-organismeihin. Ominaisuudet: Impregnoitu kuitukangaspyyhe pH 1 %.

  • Tiiviste pH 7
  • Kuitukangaspyyhe impregnoitu pH 1%

Ihonpuhdistuspyyhe Avalon 20 x 30 cm, kostea
Ihonpuhdistuspyyhe Avalon 20 x 30 cm, kostea
Dermatologisesti testattu kostea puhdistuspyyhe. Hajustamaton. Pyyhkeet ovat tarkoitettu jokapäiväiseen puhdistukseen, sopivat hyvin myös inkontinenssialueelle. Helppokäyttöiset puhdistuspyyhkeet ovat hyvä vaihtoehto vedellä ja saippualla puhdistamiselle. Ihoa ei tarvitse huuhdella tai kuivata pyyhkeen käytön jälkeen. Ihoa suojaava ja kosteuttava tuote, joka auttaa säilyttämään ihon luonnollisen pH-tasapainon. Pyyhkeet eivät sisällä alkoholia.

Pakkauksen uudelleen avattava ja suljettava läppäkansi pitää pyyhkeet kosteina ja raikkaina. Yksittäinen pyyhe on helppo ottaa pakkauksesta kontaminoimatta muita pyyhkeitä.

Pyyhkeen koko 20 x 30 cm.

Kosteapyyhe Soft Care Tex H42
Kosteapyyhe Soft Care Tex H42

Soft Care Tex kosteapyyhe käsien hygieeniseen ja tehokkaaseen puhdistukseen silloin, kun vettä ja saippuaa ei ole saatavilla. Pyyhkeen liuos sisältää 30% etanolia. Erinomainen esimerkiksi myymälöissä pullonpalautusautomaatin yhteydessä.

  • pH 5-5,5

Pintojenpuhdistusliina Tork
Pintojenpuhdistusliina Tork
Kosteita pintojen puhdistusliinoja helposti liikutettavassa sangallisessa astiassa. Irrottavat tehokkaasti maalin, öljyn, lian ja rasvan. Tuotteeseen ei ole lisätty hajusteita.
Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.