Henkilöhygienia Katrin

Kategoriat (0)
Annostelija Katrin Airfreshener
Annostelija Katrin Airfreshener

Katrin ilmanraikastin, joka hyödyntää luonnollisen ilmavirran. Asennus seinälle on helppoa tarra- tai ruuvikiinnityksellä. Ei vaadi paristoja tai avainta. Raikastinpatruunoiden vaihto on helppoa eikä niissä ole vuotoriskiä geelitäytteen vuoksi.

Annostelija Katrin Gigant L WC
Annostelija Katrin Gigant L WC

WC-paperiannostelija suurille Katrin Gigant wc-paperirullille. Suuret wc-paperirullat sopivat tiloihin, joiden käyttöaste on suuri.

  • Useita eri malleja ja värejä
  • Yhteensopiva järjestelmä: Katrin Gigant L wc-paperirullat

Annostelija Katrin System Towel
Annostelija Katrin System Towel
Uudistunut Katrin-annostelijoiden muotoilu - uusi kompaktimpi koko! Annostelija System Towel rullakäsipyyhkeelle. Korkean kävijäkapasiteetin ratkaisu - jopa 800 arkkia yhdellä täytöllä. Lukko molemmin puolin annostelijaa mahdollistaa joustavamman sijoittelun. Jos paperi ei ole näkyvissä, annostelijassa on kätevä syöttöpainike paperille. Läpinäkyvistä sivupaneeleista täyttötarpeen näkee helposti annostelijaa avaamatta. Helppo käyttää ja täyttää, kansi aukeaa ylöspäin.
Annostelija Katrin Touchfree Soap 500 ml
Annostelija Katrin Touchfree Soap 500 ml

Katrin Touchfree saippua-annostelija. Kosketusvapaa annostelija parantaa hygieniaa ja minimoi vuodot. Asennus, täyttö ja ylläpito on helppoa. Toimii neljällä C/LR14 paristolla, jotka myydään erikseen.

  • Materiaali: ABS muovi
  • Koko: korkeus 271 mm x leveys 97 mm x syvyys 100 mm
  • Yhteensopiva järjestelmä: Katrin Touchfree neste- ja vaahtosaippuat

Käsipyyheannostelija Katrin
Käsipyyheannostelija Katrin

Kestävä ja lukittava Katrin käsipyyheannostelija kaikkiin kohteisiin. Annostelee arkin kerrallaan. Kansi aukeaa ylöspäin ja annostelija on helppo täyttää.

  • Yhteensopiva järjestelmä: Katrin käsipyyhkeet, leveys max. 240 mm

Käsipyyheannostelija Katrin M
Käsipyyheannostelija Katrin M
Kestävä ja tyylikäs annostelija Katrin käsipyyhearkeille. Läpinäkyvistä sivupaneeleista täyttötarpeen huomaa helposti avaamatta annostelijaa. Läpinäkyvän taustapaneelin ansiosta asentaminen on helppoa; voit aina hyödyntää valmiina seinässä olevia asennusreikiä. Annostelijaan mahtuu noin 400 arkkia yhdellä täytöllä. Kansi aukeaa ylöspäin.
Saippua-annostelijat Katrin
Saippua-annostelijat Katrin

Valikoima Katrin saippua-annostelijoita koossa 500 ml ja 1000 ml. Annostelija on helppokäyttöinrn ja sisältää pistekirjoituksen näkörajoitteisia varten. Yhteensopiva Katrin nestesaippua-, vaahtosaippua, suihkugeeli- ja käsihuuhde täyttöpakkausten kanssa.

TF tarkoittaa Touch Free

Vetopyyheannostelija Katrin M
Vetopyyheannostelija Katrin M

Muovinen Katrin M annostelija vetopyyhkeille. Annostelijan voi lukita avaimella tai ilman avainta. Paperin katkaisujärjestelmä on turvallinen ja paperin voi vetää yhdellä kädellä ulos. Uuden rullan syöttö on helppoa täyttöosan avoimen tilan kautta. Hylsyttömille ja hylsyllisille vetopyyherullille.

  • Yhteensopiva järjestelmä: Katrin Hand Towel Roll M

Vetopyyheannostelija Katrin S
Vetopyyheannostelija Katrin S

Muovinen Katrin S annostelija vetopyyhkeille. Annostelijan voi lukita avaimella tai ilman avainta. Paperin katkaisujärjestelmä on turvallinen ja paperin voi vetää yhdellä kädellä ulos. Uuden rullan syöttö on helppoa täyttöosan avoimen tilan kautta. Hylsyttömille ja hylsyllisille vetopyyherullille.

  • Yhteensopiva järjestelmä: Katrin Hand Towel Roll S

WC-paperiannostelija Katrin System
WC-paperiannostelija Katrin System

Käytännöllinen ja käyttäjäystävällinen Katrin System wc-paperiannostelija. Annostelijaan sopii kaksi Katrin System wc-paperirullaa. Rullan pudotusjärjestelmä ja säädettävä rullan pysäytys takaavat saumattoman annostelun. Annostelijan täyttö on helppoa ja nopeaa.

Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.