• Tuotetta ei löytynyt

Kategoriat (0)
Lautasliina Bio Dunisoft 20x20cm
Lautasliina Bio Dunisoft 20x20cm
Käytännölliset ja kätevät lautasliinat cocktailien, sormiruoan ja kahvin tarjoiluun. Ihanan pehmeä, luo värikkään tunnelman. Erittäin imukykyinen, kestää koko aterian ajan. Optimaalinen hinta-laatusuhde epämuodollisiin premium-kattauksiin. Kompostoitava.
Lautasliina Bio Dunisoft 40x40cm
Lautasliina Bio Dunisoft 40x40cm
Reilun kokoinen tunnelman luoja. Hygieeninen ja helppokäyttöinen lautasliina, joka takaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Ihanan pehmeä, luo värikkään tunnelman. Erittäin imukykyinen, kestää koko aterian ajan. Optimaalinen hinta-laatusuhde epämuodollisiin premium-kattauksiin. Kompostoitava.
Lautasliina Duni Elegance Lily
Lautasliina Duni Elegance Lily
Reilun kokoinen tunnelman luoja. Hygieeninen ja helppokäyttöinen lautasliina, joka takaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Hienostunut ratkaisu, ainutlaatuinen rakenne. Kohokuvioitu ja hohtava pinta sopii täydellisesti muodollisiin tilaisuuksiin. Tukeva ja imukykyinen, kestää monen ruokalajin aterian ajan. Valmistettu FSC®-sertifioiduista kuiduista.
Lautasliina Duni Natural Charm
Lautasliina Duni Natural Charm

Tunnelmaa kattauksiin Duni EcoEcho Tissuen juhlavista sävyistä ja kuoseista. Yksi kausikuoseista on Natural Charm. Liina FSC sertifioitua materiaalia. Luo yksilöllinen kattaus yhdistelemällä yksiväristen Duni lautas-, kate-, poikki- ja pöytäliinojen kanssa. Löydät nämä runsaasta kattaustuotevalikoimastamme. 

  • Kotona ja teollisesti kompostoitava
  • Ympäristömerkit: Joutsenmerkki

Lautasliina Duni Towel Napkin
Lautasliina Duni Towel Napkin
Duni Towel Napkin on ylellisen kokoinen tunnelman luoja. Suojaa hyvin ja tuo puhtauden tuntua. Taittamatta pakatut liinat voi taitella juuri haluamallaan tavalla. Ne ovat ihanan pehmeitä ja kompostoitavia, ja yksinkertaiset mallit luovat kodikkaan tunnelman. Erittäin imukykyinen, kestää koko aterian ajan.
Lautasliina Dunilin 40x40 cm
Lautasliina Dunilin 40x40 cm
Oikeanlaisella kattauksella luot arkeen, juhlaan ja tapahtumiin juuri haluamasi tunnelman. Valikoimissamme useita erivärisiä kankaantuntuisia Dunilin 40 x 40 cm lautasliinoja.
Lautasliina Dunilin Royal, valkoinen
Lautasliina Dunilin Royal, valkoinen

Tunnelmaa kattauksiin Duni EcoEcho Dunilin juhlavista sävyistä ja kuoseista. Dunilin Royal White on tyylikäs ja kangasmaista materiaalia oleva miellyttävän pehmeä lautasliina. Soveltuu hienompiinkin tilaisuuksiin. Liina FSC sertifioitua materiaalia. Luo yksilöllinen kattaus yhdistelemällä yksiväristen Duni lautas-, kate-, poikki- ja pöytäliinojen kanssa. Löydät nämä runsaasta kattaustuotevalikoimastamme.

  • Teollisesti kompostoitava

Lautasliina Dunisoft 40x40 cm
Lautasliina Dunisoft 40x40 cm

Oikeanlaisella kattauksella luot arkeen, juhlaan ja tapahtumiin juuri haluamasi tunnelman. Valikoimissamme useita erivärisiä Dunisoft 40 x 40 cm lautasliinoja.

Lautasliinatasku Duni EcoEcho Duniletto
Lautasliinatasku Duni EcoEcho Duniletto

Hygieeninen valmiiksi taiteltu Duni EcoEcho sarjan Duniletto lautasliina, jossa tasku aterimille. Nopeuttaa kattamista kun tarve aterimien ja lautasliinojen käsittelylle pienenee. Laadukas kankaan tuntu ja ulkonäkö. Soveltuu erinomaisesti niin sisä- kuin ulkokäyttöön. FSC sertifioitu materiaali.

  • Teollisesti kompostoitava

Lautasliinatasku Duniletto Slim 40x33
Lautasliinatasku Duniletto Slim 40x33
Hygieeninen valmiiksi taiteltu Duni EcoEcho sarjan Duniletto Slim lautasliina, jossa tasku aterimille. Nopeuttaa kattamista kun tarve aterimien ja lautasliinojen käsittelylle pienenee. Laadukas kankaan tuntu ja ulkonäkö. Soveltuu erinomaisesti niin sisä- kuin ulkokäyttöön. FSC sertifioitu materiaali.
Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.