Seepra palvelee myymälöissämme

Olemme sinua lähellä! 11 VeliMark-toimipistettämme muodostavat valtakunnallisen myymäläverkoston, jonka avulla palvelemme asiakkaitamme paikallisesti, joustavasti ja ketterästi. 

Monipuolinen, yli 7000 tuotteen valikoimamme sisältää aina sitä mitä tarvitset. Joukossa on tunnettuja merkkejä sekä omia Zebra-tuotteitamme. 

Olemme puhtauden ja turvallisuuden asiantuntija – meiltä saat henkilökohtaista palvelua ja tueksesi alan parhaat asiantuntijat sekä verkostot. Neuvomme, opastamme ja etsimme ratkaisun kysymyksiisi ilolla!

Myymälämme palvelevat sekä yritys- että yksityisasiakkaita. Valikoimamme puhdistusaineet ovat suunnattuja ammattikäyttöön. Suurin osa tuotteista soveltuu kuitenkin myös kotitalouksille. 

Uusia yritysasiakkaita suosittelemme liittymään sopimusasiakkaiksimme.  Liittyminen tapahtuu myymälöissä, asiakaspalvelun kautta tai rekisteröitymällä verkkokauppa-asiakkaaksi. Yksityisasiakkaat voivat maksaa myymälöissämme ostoksensa kätevästi yleisimmillä maksukorteilla. 

Asiakaspalvelumme tai verkkokaupan kautta tehtyjen tilausten noutaminen onnistuu halutessasi kätevästi myös myymälöidemme noutopisteistä. 

Sinun asiasi ovat meille tärkeitä! Poikkea myymälään, verkkokauppaan, soita tai lähesty sähköpostilla, kun voimme olla apunasi arjessa. Yhteystietomme löydät täältä.
 

Siivouskoneet

Meiltä löydät kattavan valikoiman eri valmistajien siivouskoneita rikkaimureista aina isoihin yhdistelmäkoneisiin. Myymälöistämme löydät myös vuokrattavat siivouskoneet ja autamme sinua mielellämme siivouskoneiden huoltoon liittyvissä asioissa. Myymme myös käytettyjä siivouskoneita. Tiedustelethan paikallista valikoimaamme – lähimmän VeliMark-toimipisteesi yhteystiedot löydät täältä.

Seepra kouluttaa

Järjestämme mielellämme erilaisia koulutuksia ja tilaisuuksia asiakkaidemme tarpeen mukaan yhteistyössä yhteistyökumppaneittemme kanssa. Mikäli organisaationne on kiinnostunut järjestämään puhtausalan koulutuksia henkilökunnalleen, ota reippaasti yhteyttä lähimpään VeliMark-toimipisteeseesi, niin jutellaan lisää!