Helpompaa käsien desinfiointia

Tavanomaiset varotoimet ovat toimintatapoja, joiden tavoitteena on katkaista mikrobien tartuntatiet. 

Varotoimet estävät mikrobeja siirtymästä ihmisten välisessä kanssakäymisessä. Ne estävät tartunnat myös työvälineistä ja ympäristöstä.

Tavanomaiset varotoimet sisältävät

  • huolellisen käsihygienian
  • tarvittaessa suojainten käytön
  • oikeat työtavat

Hyvä käsihygienia on paras yksittäinen keino torjua mikrobitartuntoja ja ehkäistä hoitoon liittyviä infektioita. 

Huolellinen käsien puhdistaminen saippualla ja käsihuuhteen käyttö on tärkeää, jotta virusten leviäminen estetään.

 

 

Annostelijan tai automaattisen annostelijan avulla voit asettaa käsien desinfiointipisteen haluamaasi paikkaan.
Valikoimassamme oleviin automaatteihin kuuluu niin seinäkiinnitettävät kuin omalla jalalla seisovat automaatit, jotka voit vapaasti sijoitella sinne missä käsien desinfiointia eniten tarvitaan.

Automaattiset annostelijat syöttävät nimensä mukaisesti automaattisesti sopivan määrän desinfiointiainetta kun kädet viedään annostelijan alle. Näin vältytään turhilta kontakteilta ja hygieniataso pysyy korkeampana.

Alta löydät valikoimassamme olevia annostelijoita.

Tuotevalikoimastamme löydät laajan kattauksen käsien desinfiointiaineita, joista löydät varmasti sopivan myös omaan käyttöösi.
Monet valikoimassamme olevista käsien desinfiointiaineista sopivat myös herkkäihoisille ja ovat erittäin mukavan tuoksuisia.

Alla näet erityisesti automaattien kanssa yhteensopivat tuotteet.

Voit myös tutustua koko käsihuuhteiden valikoimaamme.

Annostelijat

Annostelija-automaatti Comac

Automaattinen Comac-annostelulaite on yksinkertainen ja turvallinen vaihtoehto käsien desinfiointiin. Laite sisältää paristoilla toimivan, täytettävän annostelulaitteen sekä tyylikkään jalustan. Tuote soveltuu monipuolisesti useisiin käyttökohteisiin, kuten ostoskeskusten, ruokakauppojen, yritysten, ravintoloiden, koulujen ja terveyskeskusten tiloihin.

Annostelulaite sisältää yhden litran annostelupullon, jonka voi täyttää millä tahansa käsien desinfiointiaineella. Annostelu on säädettävissä kahteen annosteluasetukseen: 1 annos (noin 1100 käyttökertaa) 2 annosta (noin 550 käyttökertaa). Käden liikkeestä aktivoituva sensori annostelee ennalta määritetyn annosmäärän turvallisesti ilman pintakosketusta.
Siirrettävän ja vakaan telineen ansiosta annostelulaite voidaan sijoittaa helposti mihin tahansa tilaan, jossa käsihygieniatasosta huolehtiminen on tärkeää.
Annostelija toimii 4 x LR6/AA paristoilla (eivät sisälly pakkaukseen).
Telineen koko: 278 x 1450 x 256 mm. Paino: 15,5 kg.

Annostelija käsihuuhteelle, polkimella

Tyylikäs ja tukeva polkimella toimiva käsihuuhdeannostelija nestemäiselle käsihuuhteelle. Telineen sisälle lattiatasoon sijoitetaan 5 litran kanisteri käsihuuhdetta, josta telineen pumppu annostelee 1,3 ml yhdellä polkaisulla. Erityisen turvaventtiilin ansiosta annostelija ei tiputtele eikä roiski. Materiaali: ruostumaton teräs. Paino: 17,5 kg. Mitat: 35 x 44 x 118 cm.

Käsidesiannostelija Pöpönpesupuu

Käsidesiautomaatti lapsille.
Vihdoinkin lapsille on saatavilla oma käsidesiautomaatti. Pöpönpesupuulla käsien puhdistaminen on helppoa ja hauskaa.
Pöpönpesupuussa on leppäkertun näköinen annostelija, joka annostelee automaattisesti juuri oikean määrän käsidesiä. Annostelija on sijoitettu noin 60 cm:n korkeuteen, joten sitä ylettää käyttämään pienetkin lapset. Annostelijassa käytetään lapsille soveltuvaa alkoholitonta puhdistusvaahtoa, joka desinfioi kädet turvallisesti ja hellävaraisesti. Puhdistusvaahto ei myöskään sotke lattioita tai muita paikkoja. Annostelijassa on 750 ml:n säiliö ja siitä saadaan jopa 1 000 käyttöannosta.
Pöpönpesupuu on pulverimaalattua terästä ja se on valmistettu Suomessa. Laite painaa 10 kiloa ja seisoo tukevasti paikallaan. Turvallisuuden vuoksi reunoihin on asennettu pehmeät reunanauhat.
Laite on helppokäyttöinen ja se toimii neljällä AAA paristolla. Laite toimitetaan osina ja se on helppo koota mukana tulevien ohjeiden avulla.

 

Annostelulaite Kiilto SafePoint+

Ainutlaatuinen, Suomessa kehitetty ja valmistettu suuren kapasiteetin annostelulaite käsihuuhteen automaattiseen annosteluun erityisesti julkisiin tiloihin. Erittäin pitkä astian vaihtoväli: jopa 5000 annosta yhdellä täytöllä. Käsihuuhteen annostelu tapahtuu laitteen molemmilta puolilta, joka mahdollistaa monipuolisen sijoittelun ja tehokkaan hyötysuhteen.

Laitteessa käytetty teknologia soveltuu vaativaan ja jatkuvaan käyttöön ja sen asennus sekä käyttöönotto on nopeaa ja yksinkertaista. Teollisen tason älysensori tunnistaa käden liikkeen sekä lämmön viiveettä ja annostelee riittävän määrän käsihuuhdetta. Huuhdeastia sekä ylijäämäastia pysyvät turvassa ja käyttökuntoisina lukitun luukun takana.

Käytetään Erisan SafePoint+ Alcoliquid desinfiointiaineen kanssa.

Annostelija Kiilto Dose

Tyylikäs, kestävä ja selkeälinjainen annostelija Care Dose- ja Erisan Dose-tuotteille. Käyttökohteiksi sopivat hotellit, kylpylät, urheilukeskukset, toimistot, koulut, päiväkodit, hoito-ja terveydenhuollon laitokset, sekä muut pesu- ja saniteettitilat. Annostelijaan asetettava 400 ml kertakäyttöinen, vaihdettava pakkaus on riittoisa, ilmatiivis ja käytössä hygieeninen. Annostelutulppa antaa noin 1,5 ml kerta-annoksen. Värivaihtoehtoina valkoinen ja musta. Seinäkiinnitys. Tuotteen mitat: leveys 110 mm, pituus 250 mm, syvyys 75 mm.
Annostelija saatavilla myös lattiatelineellä (2116313). Teline sisältää yhden mustan Dose -annostelijan valmiiksi asennettuna. Telineen yläosassa oleva display on yhteensopiva A4 -esitteille, johon voidaan asettaa esimerkiksi käsihygieniaohjeita, viikon ruokalista tai muuta käyttäjille oleellista tietoa. Materiaalina pulverimaalattu teräs. Jalkaosan mitat: leveys 50 cm, korkeus 0,6 cm, syvyys 50 cm.

Annostelija-automaatti Caremex

Desinfiointiaineannostelija jalustalla ja tippa-alustalla. Laadukas jalusta on valmistettu mustasta teräksestä ja sen korkeutta voidaan säätää n. 160 cm asti. Yhteen jalustaan on mahdollista kiinnittää kaksi annostelijalaitetta. Annostelija on tilavuudeltaan 0,7 l ja se voidaan täyttää vapaavalintaisella nestemäisellä desinfiointiaineella. Annostelija toimii 6 kpl AA-paristoilla, jotka toimitetaan tuotteen mukana. Annostelijassa on viisiportainen annostuksen säätely 0,5 - 2,5 ml.

Tuotteen mitat
Jalustan ja annostelijalaitteen korkeus yhteensä: noin 160 cm
Jalustan jalkaosa: halkaisija 31,5 cm, korkeus 3,5 cm

 

Desinfiointiaineet automaatteihin

Käsihuuhde Soft Care Des E Spray 5L

Tehokas käsihuuhde, joka ei kuivata ja jättää ihon miellyttävän tuntuiseksi. Soveltuu käsien desinfioimiseen terveydenhoitosektorilla, kuten sairaaloissa, terveyskeskuksissa, hoitolaitoksissa, kotisairaanhoidossa, lääkärien ja hammaslääkärien vastaanotoilla; elintarvikealalla kuten elintarviketeollisuuden ja ammattikeittiöiden valmistusosastoilla; ateriapalveluissa sekä päiväkodeissa. Dermatologisesti testattu. Ei sisällä hajusteita tai väriaineita. Läpäisee standardit EN1276, EN1500, EN1650, EN12791, EN13727 ja EN14476. Yhteistyössä Allergia-, Iho-, ja Astmaliiton kanssa.

Desinfiointiaine Erisan Dermades

Etanolipohjainen, tunnistevärin ja pitkäaikaistehostajan sisältävä desinfektioaine ihon desinfektioon ennen leikkaustoimenpiteitä. Käyttökohteena ihodesinfektio ennen operatiivisia toimenpiteitä leikkausosastoilla, toimenpide-, teho- tai tarkkailuosastoilla ja poliklinikoilla.

Ominaisuudet: Etanolin tuoksuinen, värillinen neste
pH: 6

Käsihuuhde KW 80 %

Laajatehoinen käsihuuhde käsien ja ihon desinfiointiin, erityisesti herkkäihoisille. Kuivuu nopeasti eikä jätä ihoa tahmeaksi. Täyttää EN 1500 standardin asettamat vaatimukset.

Ominaisuudet: Väritön neste
pH: n. 7,5

 

Käsihuuhde KW AutoDes 5L

Tuote kehitetty erityisesti automaattisten käsihuuhdeannostelijoiden säiliön täyttöön.

Ominaisuudet: Väritön neste.
Sisältää: Alcohol denat., Aqua, Propylene Glycol, PEG-60 Almond Glycerides.
pH: 7,5.

Desinfektiohuuhde Erisan Isosept

Isopropanoli- ja etanolipohjainen antiseptinen käsihuuhde hygieeniseen ja kirurgiseen käsien desinfiointiin.

EN1500
EN12791

Desinfektiohuuhde Erisan Etasept

Ammattikäyttöön, hyvää käsihygieniaa vaativaan toimintaan tuotekehitetty etanolipohjainen, kevyesti geelimäinen desinfektiohuuhde. Käsidesinfektio ammattikeittiöissä ja elintarvikealalla, hoito- ja terveydenhuoltolaitoksissa, kaikissa hyvää käsihygieniaa edellyttävissä tilanteissa.

Ominaisuudet: Kirkas väritön geeli, etanolin tuoksu
pH: 8

 

Käsidesi TECcare Protect

Alkoholiton vesipohjainen käsien ja ihon antiseptinen puhdistusaine. TECcare Protect desinfioi, hoitaa ja kosteuttaa ihoa samanaikaisesti jättäen ihon puhtaaksi ja pehmeäksi.

Ihotestien perusteella TECcare Protect on erittäin nopeavaikutteinen ja tehoaa 15 sekunnin vaikutusajalla useimpia taudinaiheuttajiin. Lisäksi tuote on läpäissyt virallisen EN 14476:2013 + A2:2019 -standardin, joka osoittaa tehon vaipallisiin viruksiin, myös SARS-CoV-2 orgaanisen lian kanssa.

Riittoisasta 600 ml pullosta saa jopa 800 käsien desinfiointiannosta.

2116953 - 600ml pullo vaahdottavalla pumpulla, 10pl/ltk