Lattioita puhdistava yhdistelmäkonerobotti Cobi 18 vapauttaa henkilökunnan aikaa muihin tehtäviin!

Pirkanmaan Osuuskauppa on palvellut asiakkaitaan jo lähes 120 vuoden ajan tarjoamalla päivittäis- ja käyttötavarakaupan, ravintolakaupan sekä liikennemyymälä- ja polttonestekaupan palveluita noin sadassa toimipaikassa. Tässä toimintaympäristössä tilojen siisteys on avainasemassa, jotta asiakkaat kokevat olonsa mukavaksi.

Pirkanmaan Osuuskaupan Tampereella sijaitsevassa Sale Amurissa siivous myymälässä on henkilökunnan vastuulla. Sale Amurin henkilökunta halusi vapauttaa aikaa asiakaspalvelulle ja muille tehtäville. Ratkaisuksi hankittiin VeliMarkilta yhdistelmäkonerobotti Cobi 18. 

Cobi 18 on älykäs yhdistelmäkonerobotti lattioiden puhdistukseen. Laite tarjoaa laadukasta puhtautta helppokäyttöisen navigointijärjestelmän avulla. Cobi 18 osaa liikkua kapeilla käytävillä ja ahtaissa tiloissa ongelmitta, joten se on erinomainen valinta Sale Amurin kaltaiseen myymälään. “Koneen koko on sopiva myymälään ja kone vaikutti käyttäjäystävälliseltä. Olemme kokeneet lattianpesurobotin oikein hyväksi työkaveriksi meille.”, kertoo hankinnasta Sale Amurin apulaispäällikkö Monna Keinänen

Laite koulutetaan kulkemaan halutulla alueella

Ensimmäisellä käyttökerralla yhdistelmäkonerobotti Cobi 18 koulutetaan "Opeta ja toista” -toiminnon avulla kulkemaan puhdistettavassa tilassa haluttu alue, jonka jälkeen laite osaa toistaa reitin itsenäisesti. Asiakas ei jää laitteen kanssa yksin, vaan VeliMark tarjoaa tukea ja apua reitin ohjelmoinnissa ja oikeanlaisten asetusten määrittämisessä. “Koneen käyttöön on helppo perehdyttää uudet työntekijät. Suurin osa onkin sanonut, että pienellä perehdytyksellä tuntuu, että osaa konetta jo käyttää hyvinkin. Irralliset osat on helppo laittaa myös paikoilleen.”,  Monna kiittelee. 

Myymälä pysyy siistinä pienellä vaivalla

Yhdistelmäkonerobotti Cobi 18 on saanut Sale Amurissa niin hyvän vastaanoton, että se on saanut lempinimen “Gomi”, joka tarkoittaa japaniksi roskaa. Sale Amurin henkilökunta kokee laitteen suoriutuneen tehtävästään hyvin: "Niin työntekijät kuin asiakkaatkin ihastelevat robottia sen pestessä lattioita myymälässämme. Monet asiakkaat kommentoivat robottia söpöksi. Sitä se meillekin on, suloinen ja helpottava työkaveri, joka on saanut keskuudessamme jo useampia lempinimiäkin. Meillä jää aikaa kaikkeen muuhun siisteyden ylläpitoon Gomin pestessä lattioita. Saamme pidettyä myymälän hyvännäköisenä vain pienellä fiksailulla.”.

Yhdistelmäkonerobotti Cobi 18
Yhdistelmäkonerobotti Cobi 18
Lue lisää tulevaisuuden siivousratkaisusta!

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.