Kategoriat (0)
Uusi
Kuulevat korvatulpat Impact In-Ear Pro HT+BT
Kuulevat korvatulpat Impact In-Ear Pro HT+BT
Kuulevat korvatulppa Impact In-Ear Pro suojaa kuuloa, tarjoaa 29 dB:n kohinanvaimennusluokituksen sekä elektronisen kuulokevahvistuksen suojatuilla tasoilla. Kriittinen viestintä ja ympäristötietoisuus lisääntyvät samalla kun käyttäjä on suojattu haitallisilta meluilta. Tämä mahdollistaa työntekijöiden turvallisen kommunikoinnin ja yhteyden laitteisiin ilman, että kuulonsuojaimia tarvitsee poistaa paikoiltaan. Tuoteominaisuudet ja edut: • ANSI-sertifioitu 29 dB:n kohinanvaimennusluokitus • Tuo terveyttä ja turvallisuutta työympäristöön • Active Hear-Through-ominaisuus vahvistaa ympäröiviä ääniä jopa 82 dB:iin asti • Mahdollistaa varoitusäänien ja muiden ympäristön äänien kuulemisen • Mukana toimitetaan kompakti suojakotelo ja kolme paria erikokoisia vaihdettavia silikonitulppia • USB-C-ladattava litiumakku • Joustava, muovattava korvakoukku • Erinomainen kaikille teollisuudenaloille
Suojalasit Honeywell Adaptec, normaali
Suojalasit Honeywell Adaptec, normaali

Suojalasimalli, josta on kolme eri kokoa erilaisten kasvojen mukaan. Adaptec on säädettävä järjestelmä, jossa suojaus ja mukavuus yhdistyvät hyvään istuvuuteen. Linssin molemminpuolinen pinnoitus estää huurtumisen, staattisen sähkön ja naarmut, ja täyttää K&N-merkinnän vaatimukset. Sangoille on haettu patenttia, sillä niiden ohimoihin kohdistuvaa painetta voidaan säätää turvallisesti laseja riisumatta. Kirkas linssi polykarbonaattia. Paino 30 g.

CE
CatII
Info
EN166Class1FTKN

Kasvonsuojain Pulsafe Bionic
Kasvonsuojain Pulsafe Bionic
Bionic-kasvovisiiri suojaa hyvin päätä ja leukaa. Helposti asennettava visiiri, jonka korkeus ja etäisyys kasvoista voidaan säätää kunkin tehtävän ja käyttäjän tottumusten mukaan. Helposti säädettävä mekanismi niskassa.
Visiiri Pulsafe Bionic
Visiiri Pulsafe Bionic
Pulsafe Bionic Visiirissä on laajennettu pään ja leuan suojaus. Suuret korkealaatuiset visiirit maksimaalisen näkyvyyden saavuttamiseksi.
Suojalasinauha Honeywell Flexicord
Suojalasinauha Honeywell Flexicord

Joustava ja säädettävä malli.

Naamari Junior Arbin
Naamari Junior Arbin
Compact Airiin yhteensipiva visiiri on läpinäkyvä, ja siksi näkyvyys on hyvä kaikkiin suuntiin. Visiirissä on vaihdettava suojakalvo. Pääpannasto, säätöpyörä ja vaihdettava kasvotiiviste. 2 hikinauhaa, 10 suojakalvoa ja 1 kasvotiiviste.
Paineilmahuppu Junior B, A114400
Paineilmahuppu Junior B, A114400
Honeywell Junior B paineilmahuppu suojaa pään, kaulan ja hartiat. Hupun isossa linssissä on vaihdettava suojakalvo. Hupussa on säädettävä pääpannasto leukahihnalla. Tuote sisältää 2 hikinauhaa, 10 suojakalvoa ja PU-hupun.
Suojakalvo Arbin Junior naamariin
Suojakalvo Arbin Junior naamariin
Suojakalvo Arbin Junior naamariin.
Suojakalvo Junior B (100 kpl)
Suojakalvo Junior B (100 kpl)
Visiirin suojakalvo Junior B -suojaimeen. Pakkauksessa 100 kappaletta.
Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.