Kategoriat (0)
Annostelija IntelliCare Hybrid
Annostelija IntelliCare Hybrid

IntelliCare Hybrid on paristokäyttöinen hybridiannostelija, joka toimii sekä automaattisesti että manuaalisesti. Älykäs käsihygieniaratkaisu sopii lähes kaikkiin käyttöympäristöihin. Joustava järjestelmä, jossa on monipuolinen valikoima laadukkaita tuotteita nesteenä, vaahtona ja voiteena. Yhteensopiva IntelliCare (IC) 1,3L tuotteiden kanssa. Paristot myydään erikseen

Annostelija IntelliCare Manual
Annostelija IntelliCare Manual

IntelliCare Manual on manuaalisesti toimiva kestävä annostelija. Älykäs käsihygieniaratkaisu sopii lähes kaikkiin käyttöympäristöihin. Joustava järjestelmä, jossa on monipuolinen valikoima laadukkaita tuotteita nesteenä, vaahtona ja voiteena. Yhteensopiva IntelliCare (IC) 1,3L tuotteiden kanssa.

Lattiateline IntelliCare
Lattiateline IntelliCare

Lattiateline IntelliCare Hybrid-annostelijalle. Säädettävän korkeuden ansiosta saadaan säädettyä aikuisille ja lapsille sopivaan korkeuteen. Yksinkertainen ja innovatiivinen muotoilu.

 • Annostelija ja tippa-alusta tilattava erikseen
 • Yhteensopiva järjestelmä: Intellicare annostelijat

Tippa-alusta IntelliCare annostelijaan
Tippa-alusta IntelliCare annostelijaan

Tippa-alusta IntelliCare annostelijoille.

 • Yhteensopiva järjestelmä: IntelliCare Hybrid ja IntelliCare Manual

Annostelija Diversey AutoDose
Annostelija Diversey AutoDose

Paristokäyttöinen automaattinen Diversey AutoDose annostelija 1 litran dispensopulloille. Sopii käsihuuhteen ja pesunesteen annosteluun terveydenhuoltoon, ammattikeittiöihin, elintarviketeollisuuteen, myymälöihin, laboratorioihin sekä moniin muihin kohteisiin, joissa edellytetään hyvää käsihygieniaa. Annostelee automaattisesti oikean määrän tuotetta käsin koskematta. Helppo lukitusmekanismi estää väärinkäytön. Laitteen pyyhkimiseen sopii yleispuhdistusaine. Mukana tulee tippa-alusta. Paristot myydään erikseen.

 • Yhteensopiva järjestelmä: Diversey 1L dispenso käsihuuhteet ja pesunesteet

Annostelija käsihuuhteelle, polkimella
Annostelija käsihuuhteelle, polkimella

Tyylikäs ja tukeva polkimella toimiva käsihuuhdeannostelija nestemäiselle käsihuuhteelle. Telineen sisälle lattiatasoon sijoitetaan 5 litran kanisteri käsihuuhdetta, josta telineen pumppu annostelee 1,3 ml yhdellä polkaisulla. Erityisen turvaventtiilin ansiosta annostelija ei tiputtele eikä roiski. Materiaali: ruostumaton teräs. Paino: 17,5 kg. Mitat: 35 x 44 x 118 cm.

Kuitupyyhe Diversey
Kuitupyyhe Diversey

Kertakäyttöinen viskoosista valmistettu kuitupyyhe. Soveltuu hyvin kohteisiin missä ei mahdollista pestä siivouspyyhkeitä, sekä eritetahran puhdistukseen. Koko tuote kierrätetään energiajätteenä.

 • Materiaali: 100% viskoosi
 • Koko: 61 x 37 cm

Moppilaatikko Taski
Moppilaatikko Taski

Moppilaatikko TASKI-siivousvaunuihin, leveydet 40 ja 60 cm. Kaikkien moppilaatikoiden korkeus ja syvyys on 20 cm. Moppilaatikkoa voidaan käyttää Moppilaatikon kehikon (7517269) tai runkoon kiinnitettävän välipalkin (7517283) kanssa. Kestää lämpödesinfektion sekä steriloinnin 121 °C, 1 bar / 15 min.

Ikkunamoppi Jonmaster Pro
Ikkunamoppi Jonmaster Pro
Nihkeä- ja kuivamoppaukseen soveltuva ikkunamoppi lasi- ja peilipintojen puhdistukseen ja tahrojen poistoon. Soveltuu myös suihku- ja kylpytilojen seinäpintojen kuivaukseen.
Pesurakeet Granuldisk
Pesurakeet Granuldisk

Voimakkaan vesisuihkun, pesuaineen ja Granuldisk rakeiden yhteisvaikutus irrottaa tehokkaasti kiinni palanutta likaa. Voimakkaiden pumppujen suihkuttamat rakeet hankaavat irti pinttyneemmänkin lian ruoanvalmistusastioista ilman erillistä liotusta. Pesurakeet lisäävät pesutapahtumaan mekaanisen lianirrotuskyvyn.

 • Elintarvikehyväksytty muovipohjainen tuote

Desinfiointiaine Divosan Plus VT 53
Desinfiointiaine Divosan Plus VT 53

Hapettava Divosan Plus desinfektioaine kaikkia mikrobeja (bakteereita, homeita, sieniä ja itiöitä) vastaan. Soveltuu käytettäväksi elintarvike-, juoma- ja meijeriteollisuudessa. Sopii esimerkiksi aseptisten täyttölaitteiden ja desinfiointiin, alhaisen vetyperoksidipitoisuuden kiertopesuun ja tuoteputkistojen sekä täyttöpäiden puhdistukseen ja desinfektioon. Poistaa värjäymiä ja hajuja.

 • Peretikkahappopohjainen
 • pH: tiiviste 2, käyttöliuos noin 3

Vaahtopesupulveri Safeclean VK2
Vaahtopesupulveri Safeclean VK2

Emäksinen Safeclean VK2 pesujauhe sekä käsin että pesulaitteella suoritettavaan pesuun elintarvike-, juoma- ja meijeriteollisuudessa. Pulverimuodossa oleva tuote sisältää alkaleja, kompleksinmuodostajia sekä vaahtoavia pinta-aktiivisia aineita. Pulveri liukenee helposti veteen ja puhdistaa tehokkaasti lattiat, seinät ja elintarvikekosketuspinnat. Huolella kehitetty koostumus sitoo likaa ja pidentää pesuliuoksen käyttöikää. Soveltuu muoveille ja kevytmetalleille.

 • pH: käyttöliuos noin 12
 • Hajusteeton

Yleispuhdistusaine Suma Multipurpose Cleaner D2.3
Yleispuhdistusaine Suma Multipurpose Cleaner D2.3

Suma Multipurpose Cleaner D2.3 soveltuu kaikkien keittiön pintojen puhdistukseen. Ultratiivistetty pesuaine toimii yleispuhdistukseen, lasipintojen puhdistukseen sekä käsiastianpesuun.

 • pH: tiiviste noin 8, käyttöliuos > 11

Kiertopesuaine PrimeCIP VC93

Alkalinen PrimeCIP VC93 kiertopesuaine elintarvike- ja juomateollisuuteen. Soveltuu keskikovaan veteen. Matalavaahtoista tuotetta voidaan käyttää kierto-, pullonpesu ja suihkupesuaineena.

 • pH: tiiviste > 12, käyttöliuos noin 13,5

Power HD Foam VF58
Power HD Foam VF58

Elintarvike-, juoma- ja meijeriteollisuuden vaativien kohteiden säännölliseen puhdistukseen kehitetty erittäin emäksinen Power HD Foam VF58 vaahtopesuaine. Ei sisällä EDTA:ta. Soveltuu erityisesti kohteisiin, joissa on vaikeasti irrotettavaa tai kiinni palanutta likaa, kuten rasvakeittimiin, uuneihin ja savustusuuneihin. Tehokas koostumus sisältää runsaasti alkaleja sekä kompleksointi- ja pinta-aktiivisia aineita.

 • pH: tiiviste > 12, käyttöliuos noin 13,6

Tehopuhdistusaine JD Actival
Tehopuhdistusaine JD Actival

Voimakkaasti emäksinen, matalavaahtoinen tehopuhdistusaine kasvi- ja eläinrasvan poistoon ravintoloissa ja suurkeittiöissä sekä elintarviketeollisuudessa. Soveltuu käsi- ja konemenetelmiin.

 • pH: tiiviste > 12, käyttöliuos 11,4 - 12,4
 • Hajusteeton, väriaineeton

Tehopuhdistusaine JD Attack Plus
Tehopuhdistusaine JD Attack Plus

Liuotinpitoinen, vahvasti emäksinen Attack Plus E9e tehopuhdistusaine teollisuusöljyn ja rasvalian poistoon. Erityisesti piki, terva, bitumi sekä renkaanjälkien poistoon. Emulgoi ja poistaa tehokkaasti pinttynyttä ja kiinnittynyttä likaa. Soveltuu käsi- ja konemenetelmiin. Ei saa käyttää pinnoille, jotka eivät kestä liuottimia, emäksisiä aineita tai vettä.

 • pH: tiiviste > 12, käyttöliuos noin 13

Vaahtopesuaine Easyfoam VF32

Emäksinen, klooria sisältävä vaahtopesuaine kaikille elintarviketeollisuuden klooria ja emästä sietäville pinnoille. Tuotetta voidaan käyttää lattioiden, seinien, leikkuupöytien, pakkauslaitteiden, kuljettimien ja muiden prosessilaitteiden pesuun. Levitykseen soveltuvat useimmat vaahtopesulaitteet.

 • pH: tiiviste > 12, käyttöliuos noin 13

Vaahtopesuaine Hypofoam
Vaahtopesuaine Hypofoam

Voimakkaasti emäksinen ja klooripitoinen Hypofoam VF6 vaahtopesuaine. Kehitetty elintarvike-, juoma-, ja meijeriteollisuuden säännölliseen yleispuhdistukseen. Puhdistaa tehokkaasti elintarvikelikaa ja estää valkuaiskerrostumien muodostumista. Muodostaa myrkyllisiä kaasuja yhdessä happamien aineiden kanssa.

 • pH: käyttöliuos 12,3

Saniteettitilojen puhdistusaine Sani 4in1
Saniteettitilojen puhdistusaine Sani 4in1

Monitehoinen Taski Sani 4 in 1 Plus saniteettitilojen puhdistusaine. Desinfioiva, saostumia poistava ja ilmaa raikastava saniteettitilojen puhdistusaine. Vettä ja happamia aineita sietävien kovien pintojen päivittäiseen ja jaksoitaiseen puhdistamiseen.

 • pH: tiiviste ja käyttöliuos < 2
 • EN 1276, EN 1650, EN 13697, EN 13727, EN 16777 ja EN 14476 standardien mukainen

Saniteettitilojen puhdistusaine Sani Calcafoam
Saniteettitilojen puhdistusaine Sani Calcafoam

Vaahtoutuva Taski Sani Calcafoam W3i saniteettitilojen puhdistusaine pesuhuoneiden, kylpylöiden ja muiden märkätilojen saostumien poistoon. Annostelu ja käyttö ainoastaan vaahdonpuhdistuslaitteella. Tehoaineena sulfonihappo.

 • pH: tiiviste ja käyttöliuos < 2
 • Ympäristömerkit: EU-kukka

WC-puhdistusaine Domestos Pro Eco 750ml
WC-puhdistusaine Domestos Pro Eco 750ml

Käyttövalmis, hapan Domestos Pro Eco saostumienpoistoaine WC-istuimille ja urinaaleille. Aine liuottaa kalsium- ja kalkkikarstan tehokkaasti. Kulmikas pullonkaula helpottaa annostelua. Tuotteessa on käytetty kasvipohjaisia raaka-aineita ja tehoaineena luonnosta saatua sitruunahappoa.

 • pH noin 2
 • Ympäristömerkit: EU-kukka

Vaahtopesuaine Diverfoam SMS HD VF22

Emäksinen alkaliherkille pinnoille kehitetty vaahtopesuaine. Kehitetty erityisesti kevytmetallipintojen päivittäiseen puhdistukseen elintarvike-, juoma- ja meijeriteollisuudessa. Ainutlaatuinen koostumus sisältää alkaleja, kompleksinmuodostajia sekä vaahtoavia pinta-aktiivisia aineita. Ei jätä pinnoille vaikeasti poistettavia pinttymiä, joita saattaa muodostua silikaattipitoisia vaahtopesuaineita käytettäessä. Irrottaa erilaista elintarvikelikaa, myös lujasti kiinni tarttunutta ja kiinni palanutta likaa. Voidaan käyttää yhdessä useimpien vaahtopesulaitteiden kanssa.

 • pH: tiiviste > 11, käyttöliuos noin 12

Desinfektioaine Viragri Plus VT49
Desinfektioaine Viragri Plus VT49

Viruksia tappava, ei-hapettava aldehydipohjainen Viragri Plus VT49 desinfiointiaine maatalouteen ja eläintuotantoon.

 • pH: tiiviste noin 4, käyttöliuos noin 5

24 / 41 tuotteet
Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.