Kategoriat (0)
Jäteastia Atlas
Jäteastia Atlas

Atlas-jäteastian tärkeimpiä toiminnallisia ominaisuuksia ovat liikuttamisen helpoksi tekevät korkealle sijoitettu kahva ja suuret kumipyörät. Ergonomiaa lisää myös suuri suuaukko. Jäteastiassa on myös lukitusrengas, joka mahdollistaa astian sulkemisen riippulukolla tarvittaessa.

Jäteastian kansi myydään erikseen. Eri värivaihtoehdoissa löytyvät kannet, mahdollistavat astian monipuolisen hyödyntämisen eri käyttökohteissa.

Jäteastia Hera
Jäteastia Hera
Polkimellinen ja kannellinen Vileda Hera roska-astia vastaa HACCP - vaatimuksia, jossa käsikosketusta astiaan on vältettävä. Ihanteellinen esimerkiksi sairaaloiden potilashuoneiden ruoanvalmistustiloissa, kun riskikontaminaatiota on vältettävä. Tiivis kansi pitää hajut astiassa ja kumitassut pitävät astian paikoillaan. Saatavilla kolmessa eri koossa 35 litraisena, 60 litraisena ja 80 litraisena, useassa eri värissä.
Jäteastia Vileda Geo 70L
Jäteastia Vileda Geo 70L
Kestävä Vileda Geo jäteastia jätehuollon erilaisiin lajittelutarpeisiin. Kestävästä muovista valmistettu astia on päältä metallisoitu antaen astialle tyylikkään ilmeen. Kevyt astia on helppo pitää puhtaana, se ei ruostu eikä siihen jää sormenjälkiä. Saatavana useilla erityyppisillä lajitteluun soveltuvilla värikoodatuilla kansivaihtoehdoilla. Kansi tilattava erikseen.
Jäteastia Vileda Iris
Jäteastia Vileda Iris

Iris-jäteastioissa yhdistyvät toimivuus ja tyylikkyys, ja ne on suunniteltu erityisesti sisätiloihin, joissa kävijämäärät ovat suuria. Iris-jäteastiat on valmistettu materiaalista, jossa yhdistyy muovin kestävyys ja keveys sekä metallin tyylikäs ulkonäkö. Astian pinta on helppo pitää puhtaana, se ei ruostu eikä vahingoitu helposti, eikä pintaan jää sormenjälkiä. Iris on saatavana kahdessa eri muodossa, pyöreänä (50 l) ja kulmikkaana (60 l). Pyöreään astiaan on saatavana avoin kansi useassa eri värissä ja kulmikkaaseen astiaan avoin- tai heilurikansi. Kannet myydään erikseen.

 • Kestävä muovirakenne metalloidulla pinnalla
 • Helppo pitää puhtaana
 • Ei ruostu, kolhiinnu, eikä pintaan jää sormenjälkiä
 • Pohjan kumitassut pitävät astian paikallaan ja suojaavat lattiapintaa
 • Outlet-tuotteita
  Jäteastia Vileda Leto
  Jäteastia Vileda Leto

  Tyylikäs Vileda Leto jäteastia, joka sulautuu vaativimpaankin ympäristöön. Astiassa yhdistyy muovin kestävyys ja keveys sekä metallin tyylikäs ulkonäkö. Astia on helppo pitää puhtaana, se ei ruostu eikä vahingoitu helposti, ja siihen ei jää sormenjälkiä. Leto toimitetaan pyöreän kauluksen kanssa, jonka alle piiloutuvat jätesäkin reunat ja joka pitää säkin tiiviisti paikallaan. Saatavilla lajitteluosat erikseen.

  • Yhteensopiva 500 x 500 mm eli noin 25L roskapussin kanssa

  Outlet-tuotteita
  Jäteastia Vileda Titan
  Jäteastia Vileda Titan
  Titan-jäteastia soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Värivaihtoehdot mahdollistavat monipuolisen käytön niin jätehuollossa kuin muissakin käyttötarkoituksissa. Tuote on pesunkestävä ja helppo pitää puhtaana. Saatavana kahdessa koossa: (85 l ja 120 l) ja kolmessa eri värissä. Lisäksi 120 litran astiaan saatavana myös avonainen kansiratkaisu.
  Outlet-tuotteita
  Kansi jäteastiaan Vileda Atlas
  Kansi jäteastiaan Vileda Atlas
  Valikoima kansia Viledan Atlas- jäteastiaan 2022894.
  Kansi jäteastiaan Vileda Geo
  Kansi jäteastiaan Vileda Geo
  Laaja valikoima kansia Vileda Geo jäteastioille. Saatavilla värikoodatut lajittelukannet helpottamaan kierrätystä, sekä kahvallinen umpikansi.
  Outlet-tuotteita
  Kansi jäteastiaan Vileda Iris
  Kansi jäteastiaan Vileda Iris
  Valikoima Vileda Iris -jäteastian kanssa yhteensopiva kansia. Kauttamme saatavilla pyöreitä ja kulmikkaita kansia eri väreissä. Varmistathan koon ja muodon ennen tilaamista.
  Outlet-tuotteita
  Kansi Titan jäteastiaan
  Kansi Titan jäteastiaan
  Titan jäteastiaan yhteensopivat pesunkestävät kannet on helppo pitää puhtaana. Järeissä kansissa on kanavat huuhtelu- tai sadeveden poistumista varten. Varmista yhteensopivuus koon mukaan. Saatavilla umpinaisia ja avonaisia kansia.
  Outlet-tuotteita
  Kuljetusalusta Titan

  Kuljetusalusta Vileda Titan jäteastiaan.

  Koko: leveys 530 mm, pituus 530 mm, korkeus 220 mm
  Väri: metalli

  Kuljetusalusta Vileda Geo jäteastiaan
  Kuljetusalusta Vileda Geo jäteastiaan
  Tukeva kuljetusalusta Vileda Geo jäteastialle. Kuljetusalustan helpottaa jäteastian siirtämistä paikasta toiseen.
  Outlet-tuotteita
  Lajitteluosa Leto
  Lajitteluosa Leto

  Vileda Leto lajitteluosa jäteastiaan. Lajittelun osalla roskien kierrättäminen on helppoa. Soveltuu esimerkiksi toimistoihin tai hotellihuoneisiin. Lajitteluosa on 2,6 litraa.

  Seinäkiinnityssarja Geo
  Seinäkiinnityssarja Geo

  Vileda Geo jäteastian seinäkiinnitys-sarja. Seinäkiinnitys sopii käytettäväksi avoimen kannen kanssa. Astian seinään kiinnittämällä vapautuu lattiatilaa, mikä muun muassa helpottaa lattian puhdistamista.

  Outlet-tuotteita
  Jätesäkinpidin Vileda Origo

  Metallinen jätesäkinpidin Vileda Origo siivousvaunuun. Metallisen pidikkeen avulla jätesäkki pysyy tukevasti paikallaan.

  Matto Vileda V-Mat r-Duo
  Matto Vileda V-Mat r-Duo
  Kompakti hybridmatto, joka on valmistettu jopa 45 % kierrätetyistä materiaaleista. Täysin PVC-vapaa. Valmistettu 100 % synteettisestä kumista - jopa 45 % kierrätettyjä raaka-aineita. Saatavana 25 x 25 cm paloina - moduulit ovat helppo asentaa haluamaasi kokoon. Voidaan yhdistää V-Mat r-Econ kanssa. Vahvuudet 14 mm ja 20 mm.
  Tekstiilimatto T-mat Smart 90x150cm
  Tekstiilimatto T-mat Smart 90x150cm
  T-Mat Smart on erittäin tehokas ja tyylikäs tekstiilimatto, joka soveltuu useimpiin sisäänkäynteihin ja on paras valinta silloin, kun huomiota kiinnitetään maton tyylikkyyteen. T-Mat Smart on paloluokiteltu kiinteistökäyttöön. Pohjamateriaali on erittäin kestävää vinyylikumiyhdistelmää, joka löytää ja pitää hyvin muotonsa sekä pysyy paikallaan.
  Outlet-tuotteita
  Tuulikaappimatto Vileda V-Mat
  Tuulikaappimatto Vileda V-Mat

  V-Mat Duo tarjoaa kahden maton hyödyt yhdellä pinnalla. V-kuviointi puhdistaa tehokkaasti kaikista suunnista lähestyttäessä ja maton avoin rakenne kerää karkeankin lian. Sopii hyvin esimerkiksi hotelliin, myymälään, toimistoon ja asuinrakennukseen. Helppo puhdistaa ja rullata. Voidaan toimittaa halutussa koossa.

  • Materiaali: Nitriilikumisekoitteinen vinyyli
  • Erikseen tilattavissa asennuspalvelu. Olettehan yhteydessä asiakaspalveluun varmistaaksenne alueellisen saatavuuden.

  Uusi
  Tuulikaappimatto Vileda V-Mat r-eco
  Tuulikaappimatto Vileda V-Mat r-eco
  Vileda tarjoaa tehokkaat mattoratkaisut kaikkiin sisäänkäynteihin. Enemmän kuin 80% liasta kulkeutuu kiinteistöihin sisäänkäynnin kautta. Mitä vähemmän likaa tulee ulkoa sisälle, sen helpompaa on puhtaanapito. Pienentynyt lattioiden likaantuminen tekee päivittäisestä siivoamisesta helpompaa. V-kuviointi puhdistaa tehokkaasti kaikista suunnista lähestyttäessä ja maton avoin rakenne kerää karkeankin lian. Helppo asentaa uudelleen tasaisen kulutuksen aikaansaamiseksi, mikä pidentää maton elinikää entisestään. Maton voi asentaa joko syvennykseen tai viistelistan kanssa lattiapinnalle. Erikseen tilattavissa asennuspalvelu. Olettehan yhteydessä asiakaspalveluun varmistaaksenne alueellisen saatavuuden.
  Kierrepuristusmoppi Swep
  Kierrepuristusmoppi Swep

  Puuvillakuituinen Swep kierrepuristusmoppi imee tehokkaasti vettä ja likaa lattioilta. Lankaosan voi pestä koneessa.

  Kuivainmoppi Swep
  Kuivainmoppi Swep

  Swep kuivainmoppi on teräväkuivaimen päälle pujotettava moppi on erinomainen apuväline ahtaiden paikkojen sekä seinä- ja kattopintojen puhdistukseen. Pujotetaan teräväkuivaimen päälle ja suljetaan mopin reunassa olevalla tarralla paikalleen. Yhdistelmä mikrokuitulankaa ja lyhyttä mikrokuitunukkaa.

  • Taskumoppi teräväkuivaimeen
  • Kaksipuolinen
  • Materiaali: polyesteri, polypropyleeni
  • Pesulämpötila: maksimi 95, suositus 60

  Käsimoppi Swep Duo Taso ja Kaluste
  Käsimoppi Swep Duo Taso ja Kaluste

  Ympäristömerkitty ja tehokas Swep Duo Taso ja Kaluste käsimoppi soveltuu kovien kalustepintojen pesuun ja viimeistelyyn, kuten altaille, kaiteille, ammeille ja teräsvaunuille. Soveltuu myös tekstiilihuonekalujen harjaamiseen. Hankaavalla puolella on tehokas lianirrotus- ja -sitomiskyky yhdistettynä tasaiseen kosteuden luovutukseen. Mikrokuitupuolella viimeistellään puhdistus. Uuden värikoodauksen ansiosta erotat uuden royal blue värisen tasomopin muiden joukosta.

  • Käsimoppi
  • Kaksipuolinen
  • Materiaali: polyesteri
  • Pesulämpötila: maksimi 95, suositus 60
  • Ympäristömerkit: Joutsenmerkki

  Lattiapyyhe Vileda ClickSpeed
  Lattiapyyhe Vileda ClickSpeed

  Mikrokuituinen lattiapyyhe Vileda ClickSpeed -järjestelmään. Soveltuu erityisesti kohteisiin missä välinettä on vaihdettava usein, kuten kotisiivoukseen, pieniin liikkeisiin, ravintoloihin, toimistoihin ja hoitokoteihin. Kuiva ja nihkeä moppaukseen kaikille lattiapinnoille.

  • ClickSpeed moppi
  • Yksipuolinen
  • Materiaali: polyesteri, polyamidi, polyeteeni
  • Värikoodaus mahdollinen

  Outlet-tuotteita
  Moppi Swep Duo Hygiene Plus
  Moppi Swep Duo Hygiene Plus

  Swep Duo HygienePlus on kaksipuolinen mikrokuitumoppi joka soveltuu kaikkiin käyttöympäristöihin sairaaloista ja toimistoista hotelleihin ja ravintoloihin. Kaksipuolinen moppi tuplaa samassa ajassa pyyhityn pinta-alan verrattuna yksipuolisiin moppeihin. Tuotetta voidaan käyttää kuivana, nihkeänä tai kosteana. Moppia voidaan säilyttää kosteana ilman bakteerikasvua ja käytössä moppi poistaa todistetusti jopa 99,9 % bakteereista yhdellä pyyhkäisykerralla. Käytössä liukuu alhaisen kitkan ansiosta kevyesti pinnalla, mikä vähentää kehon kuormitusta.

  • Taskumoppi
  • Kaksipuolinen
  • Materiaali: polyesteri, polypropyleeni
  • Värikoodaus mahdollinen
  • Pesulämpötila: maksimi 95, suositus 60

  24 / 122 tuotteet
  Tuloksia ei löytynyt

  :-(

  It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.