Kategoriat (0)
Kuitupyyhe 3M Easy Trap Duster
Kuitupyyhe 3M Easy Trap Duster

3M Easy Trap Duster -järjestelmä poistaa kahdeksan kertaa enemmän pölyä, likaa, hiekkaa ja hiuksia kuin perinteiset järjestelmät. Toimii useimmilla vaakasuorilla pinnoilla. Toimii myös märissä ympäristöissä. Parantaa tuottavuutta tinkimättä puhdistusstandardeista. Rullassa 30 pyyhettä.

  • Koko: 152 x 127 mm

Hankauslevy 3M
Hankauslevy 3M
3M hankauslevyt erilaisiin puhdistuksen tarpeisiin. Soveltuu useimmille koville pinnoille. Hankauslevyn karheusaste vaihtelee värin mukaan.
Hankauslevy 3M Doodlebug SPP
Hankauslevy 3M Doodlebug SPP
3M Scotch-Brite SPP hankauslevy valmistelee pinnat tehokkaasti. Hankauslevyä voi käyttää puu-, vinyyli-, marmori-, terrazzo- ja betonilattioiden puhdistukseen ja valmisteluun ennen vahausta. Hankauslevy poistaa tahrat ja näkyvät naarmut sekä syväpuhdistaa hankalat lattiapinnat ilman naarmuja. Täydellinen vaikeasti puhdistettaville lattioille. Hankauslevyn käyttö vaatii vain neutraalin puhdistusaineen tai veden käyttöä. Voimakkaita kemikaaleja ei tarvita, joten turvallisuus paranee eikä aikaa kulu liukkaiden jäämien puhdistamiseen.
Hankauslevy 3M SL2020 lila
Hankauslevy 3M SL2020 lila
3M hankauslevyt erilaisiin puhdistuksen tarpeisiin. Soveltuu useimmille koville pinnoille. Hankauslevyn karheusaste vaihtelee värin mukaan.
Hankausliina 3M 98
Hankausliina 3M 98

Valkoinen 3M 98 hankausliina aroille pinnoille. Puhdistaa herkätkin pinnat naarmuttamatta. Voidaan käyttää useimmille pinnoille, esimerkiksi posliini-, kromi-, muovi- sekä keraamisilla pinnoille ja ruostumattomille teräspinnoille. Sopii hyvin kylpytilojen ja lavuaarien puhdistamiseen. Poistaa hyvin myös kalkkeutumia lasipinnoilta. Valkoinen hankauslevy ei värjää puhdistettavia pintoja.

Puhdistuspyyhe 3M Scotch-Brite 96
Puhdistuspyyhe 3M Scotch-Brite 96

3M Scotch-Brite 96 puhdistuspyyhe päivittäiseen kattiloiden, pannujen, keittiöaltaiden ja keittiövälineiden peruspuhdistukseen. Hiovat aineosat ovat levittäytyneet läpi koko arkin, joten tehokkuus ja kestävyys ovat erinomaisia. Tuote ei ruostu tai halkeile, joten se ei myöskään jätä hiukkasjätettä pinnoille. Helppo huuhdella. Tuote on hyväksytty käytettäväksi elintarvikkeiden kanssa kosketuksissa olevilla pinnoilla (HACCP-sertifiointi, FZS-luokitus).

Grillikahva 3M 482
Grillikahva 3M 482

Ohut lasikuituinen levy paistotasojen ja pariloiden puhdistukseen. Kestää erittäin kuumissa lämpötiloissa. Käytetään yhdessä 3M Grillilevyn kanssa.

Teippiharja 3M
Teippiharja 3M
3M teippiharja tuo tehokkuutta pölyn, hiusten, eläinten karvojen, puuterin ja hilseen poistamiseen vaatteista ja muista tekstiileistä. Pidä vaatteesi siistinä pölystä ja eläinten karvoista. Teippiharjaa on helppo käyttää, koska siinä on valmiiksi leikatut teippiarkit. Se on ainoa Scotch®-merkkiliimalla valmistettu teippiharja, joka takaa optimaalisen tarttuvuuden vahingoittamatta kangasta tai muita pintoja. Vaihtokappale on helppo kiinnittää alkuperäiseen ergonomiseen kahvaan helppoa ja miellyttävää käyttöä varten. Siisti repäisy viimeiseen arkkiin asti tekee elämästä helpompaa ja vähentää jätteen määrää. Teippiharjaan sopii vaihtorulla 2153922. •Teippiharjan koko: korkeus 125 mm x leveys 55 mm x syvyys 55 mm •Vaihtorullan koko: korkeus 103 mm x leveys 55 mm x syvyys 55 mm
Desinfiointitabletti 3M C. Diff Solution
Desinfiointitabletti 3M C. Diff Solution
3M™ C. diff Solution-tabletti on tiivistettyä desinfiointiainetta, joka liuotetaan veteen. Yleiskäyttöinen desinfiointiaine ei-huokoisille alustoille esimerkiksi liikerakennuksissa, teollisuusuus- ja terveydenhuoltotiloissa (poissulkien lääkinnälliset laitteet). Testeillä todistettu, turvallisempi vaihtoehto valkaisu- ja peretikkahappodesinfiointiaineille. Tappaa C.diff-itiöt ja SARS-CoV-2-viruksen (COVID-19:n aiheuttaja) 5 minuutissa 1000 ppm:llä puhtaissa olosuhteissa.
Tehopuhd.aine 3M ScotchWeld CleanerSpray
Tehopuhd.aine 3M ScotchWeld CleanerSpray

Käyttövalmis 3M Tehopuhdistus (3M Industrial Cleaner) poistaa tavallisimpia epäpuhtauksia, kuten rasvaa, öljyä ja likaa erittäin hyvin. Voidaan myös poistaa useimpien liima-aineiden jäämiä. Ei sisällä liuottimia. 3M Citrus Cleaner on myös erinomainen alumiinivanteiden puhdistusaine.

Laikka 3M Clean & Shine
Laikka 3M Clean & Shine

3M Scotch-Brite Clean & Shine on erittäin tehokas kaksipuolinen lattialaikka, joka on ihanteellinen hyväkuntoisille keskikiiltäville lattioille. Puhdistaa ja kiillottaa lattiat upeaan kiiltoon ilman kemikaaleja. Suunniteltu kestämään kolme kertaa kauemmin kuin yksipuoliset lattialaikat. Kaksipuolinen laikkaa pienentää kulutusta ja kustannuksia. Sopii useimmille pinnoitetuille ja pinnoittamattomille lattioille kuten VCT, vinyyli, muovi, marmori, graniitti ja betoni.

Laikka 3M Economy, sininen
Laikka 3M Economy, sininen

3M Economy sininen lattianhoitolaikka sopii suojaamattomien lattioiden jokapäiväiseen märkäpesuun. Laikka soveltuu kuivana pehmeiden lattiapintojen vahanpoistoon ja erittäin likaisten lattioiden kuivapesuun sekä likaisten lattioiden pesuun suihkuttamalla. Yksinkertaistettu rakenne verrattuna tavalliseen 3M laikkoihin. Economy laikkojen elinkaari on tämän myötä tavallisia laikkoja lyhyempi.

Laikka 3M Eraser, pinkki
Laikka 3M Eraser, pinkki

3M pinkki laikka on erityissuunniteltu luomaan kiiltoa ja poistamaan jälkiä lattioilta. Laikka koostuu erityisestä kuituseoksesta joka luo kiiltoa nopeammin ja poistaa tehokkaasti lattiaan tulleita jälkiä kuten viiruja kengistä ja kärryistä. Soveltuu esimerkiksi marmorille, terrazzolle, graniitille, suojatulle PVC:lle ja suojaamattomalle VCT:lle.

Laikka 3M Hako, musta
Laikka 3M Hako, musta

HAKO siivouskoneisiin yhteensopiva laikka. Laikat isolla 9" (23 cm) keskiöllä. Lattioiden vahanpoistoon ja peruspesuihin suojatuille PVC ja VCT lattioille. Poistaa tehokkaasti vanhoja hoitoainejäämiä, kerrostumia, mustia viiruja ja tahroja lattialta.

Laikka 3M Scotch-Brite, musta
Laikka 3M Scotch-Brite, musta

3M Scotch-Brite musta laikka soveltuu lattioiden vahanpoistoon ja peruspesuihin suojatuille PVC ja VCT lattioille. Poistaa tehokkaasti vanhoja hoitoainejäämiä, kerrostumia, mustia viiruja ja tahroja lattialta.

Laikka 3M Scotch-Brite, oranssinvalkoinen
Laikka 3M Scotch-Brite, oranssinvalkoinen

3M Scotch-Brite oranssinvalkoinen laikka tuo tehoa lattioiden kiillotukseen. Laikka tuo elottomille lattioille kiillon takaisin yhdellä ainoalla ylityksellä. Innovatiivinen, kaksipuoleinen kiillotuslaikka koostuu innovatiivisesta kuituseoksesta joka tuo lattiakiillotukseen tehoa ja nopeampia tuloksia, kiillosta tinkimättä. Ei naarmuta lattioita pehmeän kuiturakenteensa ansiosta. Laikka on valmistettu polyesteristä ja sisältää synteettistä hioma-ainetta.

Laikka 3M Scotch-Brite, oranssinvirheä
Laikka 3M Scotch-Brite, oranssinvirheä

3M Scotch-Brite oranssinvihreä laikka on innovatiivinen, kaksipuoleinen pesulaikka ylläpitosiivoukseen ja sumupuhdistukseen. Ainutlaatuinen ja korkealaatuinen laikka koostuu innovatiivisesta kuituseoksesta joka tuo lattianpesuun tehoa, tehokkuutta ja hellävaraisuutta. Erinomainen päivittäispesuun, joka säästää lattian vahapintaa ja pidentää vahausväliä. Voidaan käyttää myös suojaamattomien PVC ja VCT lattioiden sumupuhdistukseen.

Laikka 3M Scotch-Brite, punainen
Laikka 3M Scotch-Brite, punainen

3M Scotch-Brite punainen laikka sopii ylläpitosiivoukseen käsitellyille lattiapinnoille. Puhdistaa kosteana ja kiillottaa kuivana. Poistaa kevyttä likaa, hankausjälkiä ja kengänjälkiä. Soveltuu marmorille, terrazolle, graniitille, suojatulle PVC:lle ja VCT:lle sekä linoleumille ja puulle.

Laikka 3M Scotch-Brite, ruskea
Laikka 3M Scotch-Brite, ruskea

3M Scotch-Brite ruskea laikka soveltuu erityisesti vahanpoistoon lattioilta, joissa on useita vahakerroksia. Soveltuu vahanpoistoon esimerkiksi mosaiikkibetonilta, marmorilta, linoleumilta sekä kvartsivinyylilattioilta Sen avoin rakenne mahdollistaa pitkät työrupeamat ennen laikan puhdistamista.

Melamiinilaikka 3M
Melamiinilaikka 3M

Kestävä 3M melamiinilaikka sopii käytettäväksi lattianhoitokoneissa sekä yhdistelmäkoneissa (150 - 400 rpm). Suunniteltu syvä- ja ylläpitopuhdistukseen useille nykyaikaisille lattiapinnoille, mukaan lukien keraamiset laatat, terrakotta, puristekivi, kiillotettu betoni, kvartsivinyylilaatta, marmori ja mosaiikkibetoni. Puhdistaa pinttyneen lian ja jäljet kevyesti. Tehokkuutensa ansiosta pesee useimmat likajäljet pelkällä vedellä ja pinttyneemmät liat laimealla pesuliuoksella.

Pesulaikka 3M Scotch-Brite, sininen
Pesulaikka 3M Scotch-Brite, sininen

3M Scotch-Brite sininen laikka sopii suojaamattomien PVC ja VCT lattioiden jokapäiväiseen märkäpesuun. Laikka soveltuu kuivana pehmeiden lattiapintojen vahanpoistoon ja erittäin likaisten lattioiden kuivapesuun sekä likaisten lattioiden pesuun suihkuttamalla. Hieman karkeampi kuin punainen laikka ja soveltuu esimerkiksi kumilattian vahanpoistoihin.

Timanttilaikka Scotch-Brite 3M SiennaPlus
Timanttilaikka Scotch-Brite 3M SiennaPlus

3M Scotch-Brite lila timanttilaikka soveltuu erinomaisesti hyväkuntoisten, keskikiiltävien lattioiden kiillottamiseen ja puhdistukseen. Erityisesti marmori-, terrazzo-, vinyyli-, kivi- ja betonilattioille. Suositellaan käytettäväksi hitaiden ja vakionopeuskoneiden kanssa.

Uppopaistorasvan happoastemitta LRSM102
Uppopaistorasvan happoastemitta LRSM102
Uppopaistorasvan happoastemitta LRSM102 -testiliuskat mittaavat nopeasti vapaiden rasvahappojen pitoisuuden jopa 2,5 prosenttiin. Testiliuskan värimerkit osoittavat, kuinka korkea prosenttiosuus on. Menetelmä sopii erityisesti suurille pikaruokaketjuille, jotka käyttävät aina samaa öljyä ja vain yksittäispaistoja.
Korvatulpat 3M 1100
Korvatulpat 3M 1100
3M™ 1100 korvatulpat tarjoavat mukavaa kuulonsuojausta koko päivän ajan. Korvatulpat on valmistettu pehmeästä, ihoystävällisestä ja mukavasta PU-vaahdosta. Kapeat korvatulpat sopivat useimpiin korviin, ja niiden käyttö ja käsittely on helppoa. Korvatulppien rullaaminen on helppoa, ja niistä tulee entistä mukavammat kehon lämpötilan myötä. Tulpat vaimentavat melua jopa 37 dB. 200 pr/pak.
24 / 115 tuotteet
Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.