Silmiensuojaimet

Aurinkosuojalasi Uvex 9195.278
Aurinkosuojalasi Uvex 9195.278

Erittäin kevyt ja moderni aurinkosuojalasi erinomaisella näkyvyydellä. Lasit ovat muotoiltu siten että istuvat hyvin kasvojen muodosta riippumatta. Polykarbonaatista valmistetut panoraamalinssit ja sisäänrakennetut sivusuojat tarjoavat optimaalisen suojan silmille. Pehmustetut sangat. 100 % suoja haitallista UV-säteilyä vastaan.

CE
Cat II
EN166
EN172

Suojalasi 3M SecureFit 400 SF401GAF
Suojalasi 3M SecureFit 400 SF401GAF

3M SecureFit -suojalaseissa on kehyksetön linssi ja kiinteä sankapituus. Integroitu sivusuojus antaa hyvän lisäsuojan. Lisäksi sankojen 3M Pressure Diffusion Temple -tekniikka jakaa rakenteen painon korvan päälle ja parantaa mukavuutta käyttäjien mukaan. Innovatiivisen muotoilun ansiosta lasit ovat mukavat ja istuvat hyvin. 3M Scotchgard Anti-Fog -pinnoite estää huurtumista jopa lukuisien linssin puhdistuskertojen jälkeen. Minimaalinen äänivuoto kuulonsuojainten kanssa käytettäessä. Malli peittää hyvin ja antaa laajan näkökentän. Pehmeät säädettävät nenätyynyt auttavat parantamaan istuvuutta. Sankojen kaksoisruiskutetut pehmeät kosketuspinnat parantavat mukavuutta korvan päällä.

CE
Cat II
Info
EN166 Class 1 F T KN

Suojalasi Cat Digger, kirkas
Suojalasi Cat Digger, kirkas

Hyvin istuvat suojalasit mustalla nylonkeulalla. Säädettävä linssikulma ja mitoitettu pituus. Pehmeä nenäsilta ja Flexi Soft Grip korvissa.

CE
Cat II
EN166 Class 1 F T

Suojalasi Cat Tread
Suojalasi Cat Tread

TREAD-suojalasit mustalla nailonkehyksellä. Säädettävä linssinkaltevuus ja Flexi Soft Grip sankojen päissä. Huurtumaton linssi naarmuuntumatonta polykarbonaattia.

 • Kirkas huurtumaton linssi naarmuuntumatonta polykarbonaattia.
 • Paino 30 g.
 • EN166Class1FT

Suojalasi Secure Fit 600 SF601SGAF
Suojalasi Secure Fit 600 SF601SGAF

3M SecureFit -suojalaseissa on puolikehys ja kaksi erillistä linssiä. Erittäin ohuiden sankojen pituus on kiinteä. Sankojen 3M Pressure Diffusion Temple -tekniikka jakaa rakenteen painon korvan päällä parantaen käyttömukavuutta erilaisten käyttäjien mukaan. Innovatiivisen muotoilun ansiosta lasit ovat mukavat ja istuvat hyvin useimmille.

 • Minimaalinen äänivuoto kuulonsuojainten kanssa käytettäessä.
 • Malli peittää hyvin ja antaa laajan näkökentän
 • Pehmeät nenätuet
 • Erittäin mukavat
 • CE
  CatII, Info
  EN166Class1FTKN, EN170

Suojalasi Uvex 9175.275, kirkas, harmaa
Suojalasi Uvex 9175.275, kirkas, harmaa

Suojalasi Uvex 9175.275 yhdistää suojalasien edut heille kenellä on lasit: TPU-kerros muovataan suoraan yksinkertaiselle runkoelementille ja se suojaa silmiä täysin lentäviltä hiukkasilta. Joustava pehmeä komponentti sopii käyttäjälle mukavasti ja se on helppo puhdistaa.

EN 166
EN 170

Suojalasi Uvex Cypric
Suojalasi Uvex Cypric
Ergonominen suojalasi, joka on suunniteltu istumaan täydellisesti kasvoille. Nenäsilta erittäin pehmeällä Softflex pehmusteella. Sankojen pituutta ja korkeutta voi säätää. Antrasiitti kehys, keltainen linssiosa.
Suojalasi uvex i-3 9190.880 HC/AF
Suojalasi uvex i-3 9190.880 HC/AF

Ergonomiset suojalasit, joiden muotoilu takaa erinomaisen istuvuuden kasvoille. Nenäsilta erittäin pehmeää Softflexia. Sanganpäiden Softflex-pinnoite lisää mukavuutta. Sankojen pituutta ja korkeutta voi säätää. Antrasiitinharmaa/punainen kehys.

 • Kemikaalinkestävä Supravision HC-AF -pinnoite, sisäpuolelta huurtumattomat ja ulkopuolelta naarmunkestävät linssit. Nanotekniikka helpottaa puhdistamista ja ehkäisee lian kertymistä.
 • Variomatic-polykarbonaattilinssi, joka tummuu nopeasti
 • 100 % suojaus haitallista UV-säteilyä vastaan
 • 100 % metalliton
 • CE
  CatII
  EN166Class1FTKN, EN172

Suojalasi uvex i-3 Supravision
Suojalasi uvex i-3 Supravision
Ergonomiset suojalasit, joiden muotoilu takaa erinomaisen istuvuuden kasvoille. Nenäsilta erittäin pehmeää Softflexia. Sanganpäiden Softflex-pinnoite lisää mukavuutta. Sankojen pituutta ja korkeutta voi säätää. Supravision HC-AF pinnoite, joka on kemiallisesti kestäviä, anti-sumu sisustus ja erittäin naarmuuntumaton ulkoa. Nanoteknologia on helppo puhdistaa ja estää lian muodostumista. Harmaa linssi polykarbonaattia. 100 % suojaus vaarallista UV-säteilyä vastaan. 100% metalliton.
Suojalasi uvex pheos cx2 9198.256
Suojalasi uvex pheos cx2 9198.256
Uusi päivitetty versio suositusta Pheos-mallista. Samalla urheilullinen muotoilu, hyvä istuvuus ja suuri näkökenttä. Käsiteltyjen linssien sisäpuoli on huurtumaton (vähintään 16 sekuntia), ja ulkopuoli torjuu naarmuja ja kemikaaleja äärimmäisen hyvin. Huurtumattomuus kestää useita puhdistuksia Polykarbonaattilinssit suodattavat 100 % haitallisista UV-säteistä ja puhdistuvat helposti. -Non Stick- -nanotekniikan ansiosta lika ei tartu linssiin kovin helposti 100 % metalliton Sankojen pehmeät vyöhykkeet lisäävät käyttömukavuutta
Suojalasi uvex pheos guard 9192.180
Suojalasi uvex pheos guard 9192.180

Modernit suojalasit, elegantti malli ja suuri näkökenttä, suojaa myös kulmakarvat. Kaksi sfääristä linssiä. Ohuet sangat helpottavat käyttöä kuulonsuojainten, kypärän tai kolhulippalakin kanssa. Pheos Guard on Uvex Pheos -suojalasien, tiivisteiden ja niskanauhan yhdistelmä. Tiivistää tehokkaasti estäen hiukkasia tunkeutumasta suojuksen sisään. Suojaa myös roiskeilta. Mustat/harmaat sangat.

 • Supravision Extreme -pinnoite pitää linssien ulkopinnan naarmuttomana ja sisäpuolen aina kirkkaana. Linssien huurtumattomuus perustuu pinnoitteen pysymiseen kyllästymättömänä.
 • Kirkas linssi polykarbonaattia.
 • 100 % suojaus vaarallista UV-säteilyä vastaan.
 • 100 % metalliton
 • CE
  CatII, Info
  EN166Class1FKN, EN170

Suojalasi uvex polavision 9231.960
Suojalasi uvex polavision 9231.960

Sporttisissa ja mukavissa Uvex Polavision -suojalaseissa on kaksi linssiä. Mustat/valkoiset sangat.

 • Polaroid-suodatin suojaa tehokkaasti silmiä ylirasitukselta
 • Erittäin tehokkaat lasit heijastaviin olosuhteisiin esimerkiksi merellä ja veneilyssä.
 • Suojaa tehokkaasti heijastuksilta ja optisilta häiriöiltä ulkona (esim. veden pintaheijastus) ja parantaa näkökykyä.
 • Naarmuuntumattomat harmaat polykarbonaattilinssit.
 • 100 % suojaus vaarallista UV-säteilyä vastaan.

CE
CatII
EN166
EN172

Suojalasi uvex super fit 9178.385
Suojalasi uvex super fit 9178.385
Erittäin kevyt suojalasi, joustavat x-stream-sangat. Innovatiivinen ja urheilullinen malli. Huipputeknisestä polymeeristä valmistettu joustava kehys. Musta kehys. Polykarbonaattilinssi. Supravision performance -pinnoite, jonka huurtumattomuus ylittää standardin vaatimukset kolminkertaisesti. Soveltuu erinomaisesti käyttöön hengityksensuojaimen kanssa. 100 % suojaus vaarallista UV-säteilyä vastaan.
Suojalasi uvex super OTG 9169.081CH
Suojalasi uvex super OTG 9169.081CH
Ohuet XST-sangat (yhdistelmä pehmeää ja kovaa materiaalia) pitävät lasit joustavasti paikoillaan. Suuri ja ohut linssi, laaja näkökenttä. Musta kehys. Kirkas polykarbonaattilinssi. Optidur NCH/Uvex hi-res -pinnoite suojaa naarmuilta ja kemikaaleilta erittäin hyvin, ja uusinta linssiteknologiaa edustava hi-res-ominaisuus estää tehokkaasti optiset virheet ja tarjoaa kristallinkirkkaan näkymän. Voidaan käyttää omien lasien päällä. 100 % suojaus vaarallista UV-säteilyä vastaan.
Suojalasi uvex visitor 9161.005
Suojalasi uvex visitor 9161.005

Erittäin mukavat ja peittävät suojalasit, esteetön näkyvyys sivusuunnassa. Sopii useimpien silmälasien päälle. Duoflex-sangat, joissa pehmeä tyyny korvien takana. Sankojen pituutta voidaan säätää. Sankojen väri sininen/musta. Likaa hylkivät kirkas polykarbonaattilinssi. Optidur NCH -pinnoite takaa erittäin hyvän naarmun- ja kemikaalinkestävyyden.

 • Linssit puhdistuvat helposti vedellä.
 • 100 % suojaus vaarallista UV-säteilyä vastaan.
 • EN166Class1F

Suojalasit Honeywell Adaptec, normaali
Suojalasit Honeywell Adaptec, normaali

Suojalasimalli, josta on kolme eri kokoa erilaisten kasvojen mukaan. Adaptec on säädettävä järjestelmä, jossa suojaus ja mukavuus yhdistyvät hyvään istuvuuteen. Linssin molemminpuolinen pinnoitus estää huurtumisen, staattisen sähkön ja naarmut, ja täyttää K&N-merkinnän vaatimukset. Sangoille on haettu patenttia, sillä niiden ohimoihin kohdistuvaa painetta voidaan säätää turvallisesti laseja riisumatta. Kirkas linssi polykarbonaattia. Paino 30 g.

CE
CatII
Info
EN166Class1FTKN

Suojalasit lukukentällä 3M SecureFit 400 SF415AF +1,5
Suojalasit lukukentällä 3M SecureFit 400 SF415AF +1,5

3M SecureFit -suojalaseissa on kehyksetön linssi ja kiinteä sankapituus. Integroitu sivusuojus antaa hyvän lisäsuojan. Lisäksi sankojen 3M Pressure Diffusion Temple -tekniikka jakaa rakenteen painon korvan päälle ja parantaa mukavuutta käyttäjien mukaan. Innovatiivisen muotoilun ansiosta lasit ovat mukavat ja istuvat hyvin.

 • Linssin optisesti hiottu alaosa helpottaa lukemista sekä tarkkuutta vaativaa työtä. Vahvuus +1,5
 • Minimaalinen äänivuoto kuulonsuojainten kanssa käytettäessä
 • Malli peittää hyvin ja antaa laajan näkökentän
 • Kevyt malli (19 g)
 • Pehmeät säädettävät nenätyynyt auttavat parantamaan istuvuutta
 • Sankojen kaksoisruiskutetut pehmeät kosketuspinnat parantavat mukavuutta korvan päällä
 • CE
  CatII, Info
  EN166Class1FT

Suojalasit uvex I-vo 9160.265
Suojalasit uvex I-vo 9160.265
Mukavat suojalasit Duo Componen -tekniikan ansiosta. Herkkien alueiden (nenä, otsa ja korvat) pehmeät komponentit takaavat käyttömukavuuden koko päiväksi. Linssin kaltevuus ja sankojen pituus on säädettävissä käyttäjän mukaan. Polykarbonaatista valmistettu linssi.
Suojalasit Worksafe Cheetah
Suojalasit Worksafe Cheetah
Moderni suojalasimalli, jossa sangat on integroitu kehykseen. Malli istuu kasvoilla ja korvien takana erittäin hyvin. Erittäin hyvä istuvuus. Huurtumaton linssi naarmuuntumatonta polykarbonaattia. Paino 26 g. CE, CatII, EN166Class1FTKN, EN170
Suojalasit Worksafe Cheetah PRO
Suojalasit Worksafe Cheetah PRO

Moderni ja sporttinen suojalasimalli, jossa sangat on integroitu kehykseen. Malli istuu kasvoilla ja korvien takana erittäin hyvin.

 • Pehmeä, säädettävä nenäsilta
 • Hyvä istuvuus sankojen pehmeiden vyöhykkeiden ansiosta
 • Kirkas huurtumaton linssi naarmuuntumatonta polykarbonaattia

CE
CatII
Info
EN166Class1FN

Suojalasit Worksafe Eagle
Suojalasit Worksafe Eagle
Worksafe Eagle on moderni suojalasimalli, jonka istuvuus kasvoilla ja korvien takana on erinomainen. Säädettävä sankapituus. Huurtumaton linssi naarmuuntumatonta polykarbonaattia. Paino 26 g. CE, CatII, EN166Class1F, EN170.
Suojalasit Worksafe Grizzly Polarize
Suojalasit Worksafe Grizzly Polarize
Worksafe Grizzly Polarize on sporttinen polarisoitu suojalasi. Polarisoiva linssi suojaa silmiä tehokkaasti, erityisesti ympäristöissä missä on paljon heijastavia pintoja, kuten merellä, jäällä, tai lumella. Mukavan pehmeä ja säädettävä nenäsilta varmistaa täydellisen istuvuuden. Suojalaseissa naarmuuntumaton harmaa polykarbonaattilinssi. Paino 25 grammaa.
Suojalasit Worksafe Hawk Eye
Suojalasit Worksafe Hawk Eye
Sivusuojilla varustetut suojalasit, sankojen korkeutta ja pituutta voidaan säätää. Huurtumaton linssi naarmuuntumatonta polykarbonaattia. Paino 27 g. CE, CatII, EN166Class1F.
Suojalasit Worksafe Jaguar
Suojalasit Worksafe Jaguar

Suojalasit, joissa pehmeä nenäsilta ja sankojen päissä mukavuutta parantava pinnoite. Kirkas huurtumaton linssi naarmuuntumatonta polykarbonaattia. Erittäin kevyt malli, vain 21 g.

CE
CatII
EN166Class1FTKN
EN170

24 / 128 tuotteet
Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.