Ensiaputarvikkeet

Kategoriat (0)
Elastinen side Cederroth 1882, 8cmx4m
Elastinen side Cederroth 1882, 8cmx4m
Cederroth 1882 elastinen tukiside on erinomainen nyrjähdyksien ja venähdyksien hoitoon. Mukana kiinnike, jolla side pysyy tiukasti paikoillaan. Siteen pituus venytettynä 4 metriä.
Elvytyssuoja Cederroth 1921
Elvytyssuoja Cederroth 1921
Cederroth 1921 elvytyssuoja on apuväline puhalluselvytykseen. Elvytyssuoja auttaa antamaan tekohengitystä ja suojaa suoralta kosketukselta. Elvytyssuojassa yksisuuntainen venttiili ja sen suojaliinaan on painettu selkeät kuvalliset käyttöohjeet. Suojaliinan reilu koko estää auttajaa joutumasta kontaktiin elvytettävän veren tai oksennuksen kanssa.
Ensiapupeite Cederroth 1892
Ensiapupeite Cederroth 1892
Cederroth 1892 ensiapupeite suojaa kylmettymiseltä. Alumiinipintainen eristävä peite auttaa ehkäisemään onnettomuuden jälkeistä shokkia ja suojaa potilasta.
Ensiapuside Cederroth 4-in-1
Ensiapuside Cederroth 4-in-1

Cederroth 4-in-1 ensiapuside on steriili yleisside neljään eri käyttötarkoitukseen. Pakkaus sisältää selkeät kuvalliset käyttöohjeet.

4-in-1 pieni ensiapuside
Sopii erityisesti sormien ja varpaiden haavojen sidontaan. Sisältö: 1 haavaside (8 x 12 cm),1 joustoside (6 cm x 3 m).

4-in-1 iso ensiapuside
Sopii käyttöön painesiteenä, tukisiteenä, peitesiteenä ja palovammasiteenä. Sisältö: 1 haavaside (14 x 23 cm), 2 joustoside (10 cm x 3 m).

Haavapyyhe ensiapuasemaan Salvequick
Haavapyyhe ensiapuasemaan Salvequick
Salvequick haavapyyhe ensiapuasemaan. Haavapyyhkeellä haavan puhdistus on helppoa. Saatavilla 20 kappaleen tai 40 kappaleen täydennyspaketti.
Tartuntasuojapakkaus Cederroth
Tartuntasuojapakkaus Cederroth

Cederroth 2596 tartuntasuojapakkaus on apuväline elvytystilanteeseen. Elvytyssuoja auttaa antamaan tekohengitystä ja suojaa suoralta kosketukselta. Elvytyssuojassa yksisuuntainen venttiili ja sen suojaliinaan on painettu selkeät kuvalliset käyttöohjeet.

Sisältää:
1 elvytyssuoja yksisuuntaisella venttiilillä
2 paria suojakäsineitä
2 Cederroth Safety Hand Cleanser -puhdistuspyyhettä (sisältää 70 % alkoholia)

Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.