Raapat Vikan

Kategoriat (0)
Hygieniakuivain Vikan
Hygieniakuivain Vikan
Yksiosainen kuminen hygieniakuivain. Soveltuu erityisesti riskialueiden puhdistukseen, kuten lattioille ja muille tasaisille pinnoille. Yhteensopiva Vikan kierraliitännällä olevien varsien kanssa.
Hygieniakuivain Vikan, tuplatela
Hygieniakuivain Vikan, tuplatela
Kaksiteräinen hygieniakuivain nivelellä. Sopii kaiken tyyppisille pinnoille.
Kuivain Vikan Wipe n Shine
Kuivain Vikan Wipe n Shine
Poistaa tehokkaasti veden jäämiä ja kalkkeutumia pestyiltä ja maalatuilta pinnoilta. Hellavarainen ajoneuvojen maalipinnoille ja tuulilaseille. Lisäulottovuuden saamiseksi voidaan käyttää yhdessä Vikan varsien kanssa.
Käsiraappa Vikan
Käsiraappa Vikan
Muovinen käsiraappa. Sopii erityisesti poistamaan sitkeää likaa kuten taikinaa, suklaata ja palanutta ruokaa pinnoilta. Puhdistaa naarmuttamatta myös herkät pinnat.
Käsiraappa Vikan 165mm taipuisa
Käsiraappa Vikan 165mm taipuisa
Joustava elintarvikekosketukseen hyväksytty raappa tasojen, pintojen, pöytien, kuljettimien, säilytyslaatikoiden ja saavien puhdistukseen. Soveltuu myös taikinan käsittelyyn. Samassa raapassa on kolmella sivulla raaputusreuna.
Käsiraappa Vikan 75 mm
Käsiraappa Vikan 75 mm
Tämä kapea käsiraappa on suunniteltu pyöreäreunaisten astioiden ja kohteiden, kuten suurten kulhojen, puhdistamiseen, ja se on ihanteellinen irrottamaan pinttynyttä likaa, esimerkiksi leivonnaiset, suklaa ja palanut ruoka. Polypropeenimateriaali vähentää herkkien pintojen naarmuuntumisriskiä.
Lattia- ja pöytäraappa Vikan, valkoinen
Lattia- ja pöytäraappa Vikan, valkoinen
Vikan lattia- ja pöytäraapalla puhdistat pinttyneen lian lattioilta ja muilta pinnoilta tehokkaasti. Kestävä ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä. Yhteensopiva Vikan välinevarsien kanssa.
Pöytäkuivain Vikan Ultra
Pöytäkuivain Vikan Ultra
Yksiosainen ja -teräinen pöytäkuivain lyhyellä kahvalla. Pehmeä ja tehokas terä puhdistaa pöydät ja muut tasaiset pinnat tehokkaasti jättäen pinnat puhtaaksi ja kuivaksi.
Tasoraappa Vikan 100x235 mm
Tasoraappa Vikan 100x235 mm
Täydellinen raappa kiinnittyneen lian ja esimerkiksi palaneiden ruantähteiden irroittamiseen. Ruostumattomasta teräksestä valmistetussa terässä on pyöristetyt reunat ja se on kiinnitetty turvallisesti kahvaan. Kahvan muotoilun ansiosta siitä saa tukevan ja hyvän otteen.
Teräslasta Vikan 260 x 32 mm
Teräslasta Vikan 260 x 32 mm
Vikan teräslasta soveltuu erityisesti kiinnittyneen lian poistamiseen pinnoilta. Terän pyöristetyt reunat auttavat suojaamaan pintaa naarmuilta. Yhteensopiva Vikan siivousvarsien kanssa.
Tuulilasinpesin Vikan
Tuulilasinpesin Vikan
Tuulilasinpesin. Mukana tulee puhdistussieni, jossa hyönteisverkko, sekä kuminen kuivainosa. Soveltuu autojen tuulilasien puhdistukseen. Pitkän varren ansiosta käy hyvin myös kuorma-autojen ja linja-autojen puhdistukseen. Puhdistaa tehokkaasti lian ja hyönteiset tuulilaseista.
Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.