Siivousvaunut ja vaunutarvikkeet

Uusi
Kiinteistövaunu Vileda Pro
Kiinteistövaunu Vileda Pro
Kiinteistövaunu Pro on paranneltu versio aiemmasta Kiinteistövaunu Premiumista. Kiinteistövaunu Pro on varusteltu kahdella 20 litran moppilaatikolla (toinen moppilaatikko on varustettu kannella), kahdella 6 litran sangolla ja tarvikehyllyllä, jotka kaikki on valmistettu 50 % kierrätetyistä raaka-aineista. Vaunussa on myös kaksi metallikoria, jotka ovat irrotettavissa, jolloin tilaa saa pölynimurille tai pienikokoiselle yhdistelmäkoneelle. Koneet sijoitetaan vaunun pohjassa olevalle metallialustalle ja ne kiinnitetään kumihihnoilla. Kiinteistövaunu Prossa on neljä monikäyttöistä välinepidintä varsien ja harjojen kuljettamiseen sekä tilava osa vaunun keskellä näille. Vaunusta löytyy kestävä keskiseisontatuki, joka lukitsee vaunun tukevasti paikoilleen. Ergonomisesti muotoiltu työntökahva sekä jätesäkkikehä ovat korkeussäädettäviä. Kiinteistövaunu Pro on suunniteltu kestämään kausivaihteluita ja Pohjoismaiden ankaria olosuhteita. Suuret ja kestävät pyörät on suunniteltu rullaamaan pehmeästi karkeilla pinnoilla ja märissä olosuhteissa. Kiinteistövaunu Pro on erinomainen valinta porrashuoneiden siivoukseen, jossa vaaditaan liikkumista rakennuksesta toiseen ulkokautta. Se on myös ihanteellinen vaunu teollisuuskohteiden siivoukseen.
Siivousvaunu M2 i-mop Isoveli
Siivousvaunu M2 i-mop Isoveli

M2 i-mop eli vaunuperheemme Isoveli on laadukas ja monipuolinen siivousvaunu, joka tekee siivouksesta helpompaa. Halutessa i-mop-yhdistelmäkone kulkee kätevästi mukana. M2 i-mop mahdollistaa uusien siivousprosessien tehokkaamman hyödyntämisen, jonka avulla päivittäinen kone- ja manuaalisiivous voidaan yhdistää toisiaan tukevaksi prosessiksi.

Tuote sisältää seuraavat vakiovarusteet: 1 x runko pehmustetulla työntökahvalla, 2 x 125 mm kiinteät takapyörät, 2 x 125 mm kääntyvät etupyörät, joissa rengaslukot, 1 x säkinkiristimet, jossa mahdollisuus jakaa tila kahdelle 75 l säkille, 2 x sanko 6 L, 2 x laatikko 15 l kannella, 2 x sankohylly, 2 x välinepidin, 2 x mopintuki, 2 x lankakori

Tuotetietokortti saatavilla linkit-välilehden alta.

Siivousvaunu Prima Primus
Siivousvaunu Prima Primus

Pienten kohteiden siivousvaunu, jonka laatikoiden ja sankojen paikkoja voidaan tarvittaessa vaihtaa. Helposti kokoon taittuvan jätesäkkitelineen ansiosta voidaan varastoida myös hyvin ahtaaseen tilaan. Käytetään siivousvälineiden ja -tarvikkeiden kuljetukseen sekä säilytykseen.

Tuote sisältää seuraavat vakiovarusteet: 2 x kannellinen 6 litran sanko, 1 x kannellinen laatikko, 2 x matala laatikko, 2 x välinetuki, 2 x välinepidin. Painaa 13 kg.

 • Koko: 51 - 71 x 53 x 110 cm

Siivousvaunu Vileda Micro Premium
Siivousvaunu Vileda Micro Premium

Vileda Micro ReadyToGo Premium siivousvaunu on pieni ja ketterä vaunu, joka on mukautettu sopimaan Origon varusteille. Tummanharmaa sinkkilakattu pinta on kestävä ja helppo pitää puhtaana. Siivousvaunu toimitetaan valmiiksi varusteltuna, erikseen ostettuna on saatavilla myös lisävarusteita.

Tuote sisältää seuraavat vakiovarusteet: 1 x säädettävä työntökahva, 2 x sanko 6 L, 1 x kannellinen moppilaatikko, 1 x lankakori, 3 x välinepidin, 2 x välinetuki, 4 x 100 mm rengas, joista yksi jarrulla.

 • Koko: 67 x 52 x 104

Siivousvaunu Vileda MultiSteel Plus
Siivousvaunu Vileda MultiSteel Plus

MultiSteel Plus -siivousvaunu soveltuu monipuolisesti eri kohteisiin, myös korkean hygienian kohteisiin. Runko on tyylikäs ja helppo puhdistaa. Vaunu on erinomainen päivittäiseen ylläpitosiivoukseen ja siivousvaunun järjestystä voi muuttaa tarpeiden mukaan. Toimitetaan vakiovarusteltuna.

Tuote sisältää seuraavat vakiovarusteet: 1 x säädettävä työntökahva, 1 x jätesäkkikehä kahdelle suurelle jätesäkille, 1 x poljin, 4 x pyörä 125 mm, joista yksi jarrullinen, 2 x tarvikekori säilytykseen - pienempi hylly ylemmässä korissa pulloille, 2 x tarvikehylly, 2 x sanko värikoodauksella, 1 x moppilaatikko kannella, sininen, 1 x moppilaatikko ilman kantta, sininen, 4 x välinepidin, 3 x moppituki, 2 x pyykkipussi.

 • Koko: 112 x 60 x 106 cm

Siivousvaunu Vileda Origo 2 AX ReadyToGo
Siivousvaunu Vileda Origo 2 AX ReadyToGo

Vileda Origo 2 AX on ketterä siivousvaunu, jolla kuljettaa niin siivousvälineet kuin roskatkin. 2 AX -mallissa on yksi vaunujae siivousvälineitä kuten moppeja ja pyyhkeitä varten, sekä erillinen jätesäkkikehä jätteitä varten. Saranamekanismin ansiosta jätesäkkikehä (ylä- ja alaosa) on helppo taittaa sisään, jolloin AX mahtuu pieneenkin tilaan säilytettäväksi.

Tuote sisältää seuraavat vakiovarusteet: 1 x vaunujae, jossa on kiskoilla varustetut seinät, 1 x pystysuuntainen moppituki johon mahtuu jopa 5 välinetta tai vartta, 1 x kahteen työntökorkeuteen säädettävä työntökahva, 1 x ulkoinen jätesäkkikehä ja alusta, 2 x jätesäkin metallipidinpari, 1 x välinepidin rikkalapiolle, 2 x välinekoukku (lyhyt), 5 x 125 mm rengas, joista yhdessä jarru.

 • Koko: 94 x 60 x 112 cm (pituus kehät taitettuna 78 cm)

Siivousvaunu Vileda Origo 2 C
Siivousvaunu Vileda Origo 2 C

Origo 2 C on kompakti ja ketterä siivousvaunu, joka on varustettu uusilla innovatiivisilla toiminnoilla. Vaunu on lukittavissa ovellisina malleina, mikä pitää siivousvälineet ja aineet turvassa. Vaunussa on myös tablettilokero läpinäkyvällä kannella ja lokero on lukittava. Vaunun käyttö on hygieenistä, sillä kannet ovat avattavissa kyynärpäällä. Hyllytasot, sangot ja laatikot on valmistettu 50% kierrätetystä muovista. Vaunun järjestys on muokattavissa tarpeiden mukaan.

Tuote sisältää seuraavat vakiovarusteet: 2 x tarvikehylly, 2 x kannellinen sanko 5 L, 2 x kannellinen moppilaatikko 20 L, 1 x sisäänrakennettu jätesäkkikehä, 2 x jätesäkin metallipidin pari, 1 x välinepidin rikkalapiolle, 2 x lyhyt välinekoukku, värikoodausklipsit.

 • Koko: 86 x 60 x 112 cm

Siivousvaunu Vileda Origo 2 CX
Siivousvaunu Vileda Origo 2 CX

Origo 2 CX on monipuolinen vaunu runsaalla säilytystilalla ja uusilla innovatiivisilla toiminnoilla. Vaunu on lukittavissa ovellisina malleina, mikä pitää siivousvälineet ja aineet turvassa. Vaunussa on myös tablettilokero läpinäkyvällä kannella ja lokero on lukittava. Vaunun käyttö on hygieenistä, sillä kannet ovat avattavissa kyynärpäällä. Hyllytasot, sangot ja laatikot on valmistettu 50% kierrätetystä muovista. Vaunun järjestys on muokattavissa tarpeiden mukaan.

Tuote sisältää seuraavat vakiovarusteet: 3 x tarvikehylly, 2 x kannellinen sanko 5 L, 2 x kannellinen moppilaatikko 20 L, 1 x kannellinen säilytyslaatikko 30 L, 1 x ulkoinen jätesäkkikehä alustalla, 2 x jätesäkin metallipidin pari, 1 x jätesäkin suojapussi, 1 x välinepidin rikkalapiolle, 2 x lyhyt välinekoukku, värikoodausklipsit.

 • Koko: 118 x 60 x 112

Siivousvaunu Vileda Origo 500 HH
Siivousvaunu Vileda Origo 500 HH

Origo 500 HH on pieni siivousvaunu, joka soveltuu useimpiin tehtäviin. Soveltuu hyvin pieniin kohteisiin, joissa on pienet siivoushuoneet ja tarvitaan vähemmän välineitä. Tarpeiden mukaan vaunua voi muunnella, ja näin ollen se on muunneltavissa perinteisestä siivousvaunusta, vaikka kuljetus- tai jätteiden lajitteluvaunuksi. Origo 500HH toimitetaan valmiiksi varusteltuna. Varaosat tilattavissa erikseen.

Tuote sisältää seuraavat vakiovarusteet: 1 x säädettävä työntökahva, 1 x runko, 3 x kiskopari, 1 x jätesäkkikehä, 2 x sanko, 1 x moppilaatikko kannella, 2 x tarvikehylly pieni, 1 x tarvikehylly iso (pohja), 2 x välinepidin, 2 x välinetuki, 2 x koukku, 4 x rengas 125 mm, joista 1 jarrulla.

 • Koko: 100 x 60 x 103 cm

Siivousvaunu Vileda Origo 500H
Siivousvaunu Vileda Origo 500H

Vileda Origo 500 H on pieni siivousvaunu, joka soveltuu useimpiin tehtäviin. Erinomainen pieniin kohteisiin, joissa on pienet siivoushuoneet ja tarvitaan vähemmän välineitä.

Tuote sisältää seuraavat vakiovarusteet: 1 x runko säädettävällä työntökahvalla, 3x kiskopari, 1 x jätesäkkikehä, 2 x sanko, 1 x moppilaatikko kannella, 2 x tarvikehylly pieni, 1 x tarvikehylly iso (pohja), 2 x välinepidin, 2 x välinetuki, 2 koukku, 4 x rengas 125 mm, 1 jarrulla.

 • Koko: 56 x 60 x 100 cm

Siivousvaunu Vileda Origo 500HX
Siivousvaunu Vileda Origo 500HX

Origo 500 HX on sopivankokoinen vaunu lähes kaikkiin kohteisiin ja tehtäviin. Siinä on runsaasti säilytysmahdollisuuksia sekä mopeille että muille siivousvälineille. Kun tarpeet muuttuvat voi Origo 500 HX vaunusta rakentaa uudelleen suuremman 500 HH:n vaunun tai pienentää 500 H vaunuksi.

Tuote sisältää seuraavat vakiovarusteet: 1 x runko säädettävällä työntökahvalla, 3 x kiskopari, 1 x jätesäkkikehä (kokoontaitettava)kahdelle suurelle säkille, 3 x tarvikehylly iso (ylätaso+ pohja), 2 x sanko (sis. värikoodaussarjan), 1 x moppilaatikko kannella (sis. värikoodaussarjan), 1 x moppilaatikko ilman kantta (sis. värikoodaussarjan, 1 x tarvikehylly pieni, 4 x välinepidin, 2 x välinetuki, 4 x välinekoukku, 5 x rengas 125 mm, joista 1 jarrulla.

 • Koko: 100 x 63 x 103 cm

Siivousvaunu Zebra05 Pikkusisko
Siivousvaunu Zebra05 Pikkusisko

Zebra05 eli Pikkusisko on pieneen tilaan mahtuva, hyvin varusteltu siivousvaunu. Vaunussa on monipuolisesti säilytystilaa ja sen innovatiiviset ominaisuudet tekevät työskentelystä mielekästä ja ergonomista.

Tuote sisältää seuraavat vakiovarusteet: runko, jossa säädettävä työntökahva pehmusteilla, 1 x monikäyttöinen jätesäkkikehikko, jossa säkinkiristimet, 2 x 100 mm kääntyvät takapyörät, joista toisessa rengaslukko, 2 x 100 mm kääntyvät etupyörät, 2 x lankakori, 2 x sanko 6 L, 2 x mopintuki, 2 x välinepidin, 2 x ripustinkoukku, 1 x pestävä suojapussi.

Tuotetietokortti saatavilla linkit-välilehden alta.

Outlet-tuotteita
Siivousvaunu Zebra10 Isosisko
Siivousvaunu Zebra10 Isosisko

Zebra10 eli Isosisko on pieneen tilaan mahtuva, silti tilava ja hyvin varusteltu siivousvaunu. Vaunussa on runsaasti säilytystilaa ja sen innovatiiviset ominaisuudet tekevät työskentelystä mielekästä ja ergonomista.

Tuote sisältää seuraavat vakiovarusteet: 1 x runko, jossa säädettävä työntökahva pehmusteilla, 1 x säädettävä, kokoon taittuva ja monikäyttöinen jätesäkkikehikko, jossa säkinkiristimet, 2 x 100 mm kääntyvät takapyörät, joista toisessa rengaslukko, 2 x 100 mm kääntyvät etupyörät, 2 x lankakori, 2 x sanko 6 l kannella, 3 x laatikko 15 l kannella, 1 x sankohylly, 2 x mopintuki, 2 x välinepidin, 1 x poljinrauta, 1 x pestävä suojapussi.

Tuotetietokortti saatavilla linkit-välilehden alta.

Outlet-tuotteita
Esivalmisteluseula moppilaatikkoon Vileda Origo
Esivalmisteluseula moppilaatikkoon Vileda Origo

Esivalmisteluseula moppilaatikolle Vileda Origo vaunuun. Seula sopii moppilaatikon päälle moppien ja liinojen esivalmisteluun. Rei'itetty seula varmistaa aineen tasaisen leviämisen.

 • Koko: 41 x 31 x 12 cm

Outlet-tuotteita
Etutaso Origo 500HH
Etutaso Origo 500HH

Etutaso Origo 500HH siivousvaunuun.

Harjakotelo EVA 10 x 6,5 x 17 cm
Harjakotelo EVA 10 x 6,5 x 17 cm

Harjakotelo soveltuu erinomaisesti tiski- ja muiden pienten harjojen säilyttämiseen. Koteloa voidaan käyttää siivousvaunuissa ja sen kuljetus siivouspaikalle onnistuu ilman, että nesteet valuvat lattialle. Koteloa voidaan käyttää myös muiden siivoustarvikkeiden tai henkilökohtaisten esineiden säilyttämiseen. Harjakotelo voidaan puhdistaa helposti pyyhkimällä, desinfiointiaineella tai vedellä huuhtelemalla.

 • Koko: 10 x 6,5 x 17 cm

Outlet-tuotteita
Hygieniasanko Vikan
Hygieniasanko Vikan

Vikan Hygieniasangossa on tippavapaa nokka sekä kädensija ruostumattomasta teräksestä. Kalibroitu mittayksiköillä. Litteä puoli estää vuotamisen.

 • Materiaali: polypropeeni, RST
 • Koko: pituus 325 mm, leveys 330 mm, korkeus 330 mm
 • Lämmönkesto: maximi 100 °C, minimi -20 °C

Jätesäkin alatuki Taski Nano
Jätesäkin alatuki Taski Nano

Metallinen jätesäkin alatuki Taski Nano siivousvaunuun. Alatuki estää jätesäkin laahaamisen maassa.

Jätesäkin suojus Taski
Jätesäkin suojus Taski

Taski siivousvaunun jätesäkkikehikkoon kiinnitettävä jätesäkin suojus. Avataan ja suljetaan vetoketjulla. Suojuksen sisälle laitetaan halutun kokoinen jätesäkki 75 - 110 litran väliltä. Parantaa ergonomisuutta estämällä jätesäkin ylitäytön sekä helpottaa säkin poiskuljetusta. Tekee vaunuista edustavan näköisen. Kestää puhdistuksen desinfioivillakin puhdistusaineilla.

Outlet-tuotteita
Jätesäkkikehä Vileda Origo 500HH
Jätesäkkikehä Vileda Origo 500HH

Jätesäkkikehä Vileda Origo 500HH siivousvaunuun.

Outlet-tuotteita
Kangassäkki Rekola
Kangassäkki Rekola

Rekola kangassäkki kiristinnyörillä. Sopii useisiin säkkitelineisiin ja hotellivaunuihin. Säkillä voidaan kuljettaa esimerkiksi likapyykkiä.

Kannuteline 5L kannulle
Kannuteline 5L kannulle

Metallinen kannuteline 5L astialle. Teline kiinnitetään seinään ja kannnuun voidaan kiinnittää esimerkiksi annostelupumppu, jolloin astiasta annostelu tulee helpommaksi.

Outlet-tuotteita
Kansi 6L muovisankoon, suorakaide
Kansi 6L muovisankoon, suorakaide

Suorakaiteen mallinen kansi 6 litran muovisankoon.

Outlet-tuotteita
Kansi hygieniasankoon Vikan
Kansi hygieniasankoon Vikan

Kansi 12L Vikan hygieniasankoon.

Materiaali: polypropeeni
Koko: pituus 365 mm, leveys 310 mm, korkeus 40 mm
Lämmönkesto: maximi 100 °C, minimi -20 °C

24 / 106 tuotteet
Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.