Muut siivouskoneet

Kategoriat (1)
Ilmanpuhdistin i-Air Pro
Ilmanpuhdistin i-Air Pro

Puhdas sisäilma luo terveyttä. i-Air on helposti sijoitettava, tehokas ja helppokäyttöinen ilmanpuhdistin vaativiinkin olosuhteisiin. Pöly, homeitiöt, bakteerit, virukset, pahat hajut – i-air suodattaa ne ja puhdistaa sisäilman kolmivaiheisella suodatusjärjestelmällä. Tehokas, äänetön ja helppokäyttöinen menetelmä varmistaa puhtaan ja terveellisen sisäilman toimistoissa, oppilaitoksissa, terveydenhoitotiloissa, päiväkodeissa jne.

Tutustu tuotteeseen lataamalla esite linkit-välilehden alta.

Esipuhdistuskone mopeille Essi 20
Esipuhdistuskone mopeille Essi 20

Essi 20 esipuhdistuskone mopeille on CE merkitty siivoustekstiilien esipuhdistuskone.

Tehokas kone siivoustekstiilien esipuhdistukseen pölyttömästi. Hyvä esipuhdistus tehostaa pesua ja auttaa mikrokuitujen avoimena pysymiseen. Kapasiteetti max. 20 moppia kerrallaan tai lajitellusti muita tekstiilejä rummun puoleen väliin saakka. Kolme ohjelmaa ovat 10, 15 tai 20 minuuttia. Helppo käyttää elektronisen käyttöpaneelin avulla. Antimikrobiset ominaisuudet estävät virusten ja bakteerian kasvun pinnoilla. Korotusjalka kuuluu mukaan vakiona.

Tilan tekniset vaatimukset: kolmivaihevirta CEE-pistotulpalla, tasainen kuiva alusta.

 • Mitat: 800 mm x 600 mm x 1250 mm (korotusjalustan kanssa)

Harjapesuri i-scrub 21 B
Harjapesuri i-scrub 21 B

Akkukäyttöinen i-scrub 21 B harjapesuri on mainio apuväline mm. kosteiden tilojen, wc- ja porrastilojen ym. lattioiden ja seinien pesuun, sekä tekstiilipintojen tahranpoistoon. Moottoriosan saa kätevästi vaihdettua käsikahvaan, mikä entisestään laajentaa koneen käyttömahdollisuuksia.

Tuote sisältää seuraavat vakiovarusteet: 1x kuljetuskassi, 1x käsikahva, 1x pesuainesäiliö, 2x vetoalusta, 2x mikrokuitulaikka, 2x pesuharja

Lataa esite Linkit-välilehden alta.

 • Työleveys: 21 cm
 • Tilavuus: pesuainesäiliö 1,7 litraa
 • Paino: 3,2 kg

Höyrypesukone IPC SG-30
Höyrypesukone IPC SG-30

Kiilto IPC SG-30 höyrypesukone soveltuu koville sekä tekstiilipinnoille kaikkiin kohteisiin. Kone on hyvin käytännöllinen säätöominaisuuksien, helposti tyhjennettävien ja täytettävien vesisäiliöiden sekä nopeasti lämpeävän höyryn ansiosta.

Tuote sisältää seuraavat vakiovarusteet: 1x kolmella komennolla ja letkulla varustettu kahvaosa, 1x turvakorkilla varustettu pullo, 2x jatkoputki, 1x pieni kangassuutin, 1x monitoimiharja, 1x kehys matoille ja kokolattiamatoille, 1x kehys koville pinnoille, 1x ikkunan pesuharj, 1 x suihkutin, 1x suutin, 1x käyrä pää suuttimelle, 3x puolirakoharja suuttimelle, 1x rakoharja käyrälle suuttimelle, 1x harja kolmella erimuotoisella lisäosalla

Lue tuotteesta lisää lataamalla tuotetietokortti Linkit-välilehdeltä.

 • Tilavuus: puhdasvesisäiliö 2 litraa, likavesisäiliö 7 litraa, pesuainesäiliö 1,5 litraa
 • Johdon pituus: 5 metriä
 • Paino: 12 kg

Kuivausrumpu Electrolux Mypro TE1120

Electrolux myPRO TE1120 kuivausrumpu on erinomainen valinta pienyrityksille. Ammattimainen kone on tehokas ja kompaktin kokoinen sekä kestävä. Sen suuren 8kg kapasiteetin ja 16 eri ohjelman avulla kone soveltuu kaikkiin tarpeisiin. Saatavilla on lämpöpumpullinen tai kondensoiva versio.

Lue lisätietoja tuotteesta lataamalla tuotetietokortti Linkit-välilehden alta.

Kuivausrumpu Electrolux TD-6
Kuivausrumpu Electrolux TD-6
Käyttäjäystävällinen ja taloudellinen Electrolux TD-6 kuivausrumpu kuivaa tehokkaasti pyykkiä suurenkin määrän kerralla. Suuntaa vaihtavan rummun ansiosta kuivaa enemmän pyykkiä nopeammin ja vähentää suurien tekstiilien sotkeutumista. Eristetty lasiluukku pysyy viileänä myös käytön aikana.
Lämpömankeli Electrolux

Helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen Electrolux mankeli. Koneen turvallisuutta lisää sormisuojaus. Koneessa on myös ergonominen käyttöpoljin.

 • Työleveys: 100 cm

Moppauskone Kiilto Jolly
Moppauskone Kiilto Jolly

Akkukäyttöinen istuen ohjattava moppauskone 136 cm Sappax mikrokuituisella punavalkoisella putkipyyhkeellä. Kone sopii käytettäväksi erityisesti keskisuurten ja suurten alueiden siivoamiseen kuten käytäville ja liikuntasaleihin. Koneen käyttö on miellyttävää portaattoman nopeuden säädön, mopin asennon säädön ja jopa 7 tunnin työskentelyajan ansiosta.

Lue tuotteesta lisää lataamalla tuotetietokortti Linkit-välilehdeltä.

 • Työleveys: 136 cm
 • Paino: 78 kg (sis. akut)

Nukkasihtiallas Asko pyykinpesukoneelle

Nukkasihtiallas Asko pyykinpesukoneelle. Poistovesiallas irroitettavalla nukkasihdillä mahdollistaa Asko pyykinpesukoneen asentamisen myös kohteisiin, joissa on pieni lattiakaivo.

Painehuuhtelukone Taski Aquamat 10.1
Painehuuhtelukone Taski Aquamat 10.1

Pienten kohteiden tehokas painehuuhtelukone kokolattiamattojen ja tekstiilihuonekalujen puhdistukseen. Painehuuhtelumenetelmä puhdistaa kokolattiamatot perusteellisesti. Pesemällä matot säännöllisesti niiden ulkonäkö pysyy edustavana ja elinikä kasvaa, kun mattoa kuluttava lika poistetaan.

Lue tuotteesta lisää lataamalla tuotetietokortti Linkit-välilehdeltä.

 • Lattiasuutin: 25 cm
 • Tilavuus: puhdasvesisäiliö 10 litraa, likavesisäiliö 10 litraa
 • Verkkojohdon pituus: 10 metriä
 • Paino: 12,5 kg

Pesukone Motorscrubber Handy
Pesukone Motorscrubber Handy

MotorScrubber Handy on pieni pesuri, jolla saadaan pinttyneempikin lika pois ilman hankaustyötä. Soveltuu esimerkiksi kylpyhuoneen kaakeleiden ja saumojen, auton vanteiden sekä ikkunan tiivisteiden puhdistamiseen.

Pintadesinfiointilaite Comac Sanex
Pintadesinfiointilaite Comac Sanex

Ammattilaiskäyttöön tarkoitettu Comac Sanex pintadesinfiointilaite, jolla kaikkien pintojen desinfiointi sujuu nopeasti ja tehokkaasti. Kompaktin laitteen käyttökohteita ovat mm. lattiat, toimistotilat, auton sisustat sekä muut pinnat ja laitteet kaikilla sektoreilla. Laite on myös kevut ja helposti liikutettava ja sen käyttö on helppoa.

Tuote sisältää seuraavat vakiovarusteet: 1x suihkupistooli, 1x pistoolin pidike, 1x spiraaliletku, 2x kääntyvä etupyörä, 2x takapyörä, 1x virtajohto

Lue tuotteesta lisää lataamalla tuotetietokortti Linkit-välilehdeltä.

 • Tilavuus: säiliö 5 litraa
 • Johdon pituus: 10 metriä
 • Paino: 18 kg

Pyykinpesukone Electrolux
Pyykinpesukone Electrolux

Helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen Electrolux pesukoneet ammattimaiseen käyttöön etenkin pienyrityksille. Electrolux pesukone on nopeampi ja kestävämpi kuin perinteinen kodinkone, mutta edelleen kompaktin kokoinen verrattuna ammattiratkaisuihin. Suuri täyttöaukko ja matala värähtelytaso luovat mukavan käyttökokemuksen.

Siivouskone Motor Scrubber Jet Storm
Siivouskone Motor Scrubber Jet Storm

Motor Scrubber Storm-pesulaite yhdistää pienen akkukäyttöisen pesulaitteen, sekä kevyen käsikäyttöisen sumutinlaitteen. Tuote sopii erinomaisesti pieniin ja ahtaisiin tiloihin, kuten pesuhuoneisiin, wc-tiloihin sekä sauna- ja allastiloihin. Sumutinlaiteella desinfioit helposti esimerkiksi ostoskärryjen ja ovien kahvat, hissien painikepaneelit, vesihanat ja muut kosketuspinnat. Tuotteen avulla voit desinfioida myös sellaisia kohteita, joiden desinfiointi mekaanisesti on vaikeaa.

Tuote sisältää seuraavat vakiovarusteet: 1x akku ergonomisella kantorepulla, 1x Storm-sumutinlaite, 1x latauslaite, 1x harja, 1x laikkalajitelma

Tuloksia ei löytynyt

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.